Δεν είναι το ίδιο Βικ....Oχι, κανεις πατεντα LB6 με φελο
Καλημερα φιλε. Θα ρωτησω σημερα στον alfa game να δω αν εχει φερει. Θα ενημερωσω...πιαδια εχει βρει κανενας saga 28gr και 30gr σε καλη τιμη?
Λιγο πριν τελειωσει το κυνηγι τα 28αρια τα ειχε 5.50€ αν θυμαμαι καλα. Τεσπα θα μαθω. Μπορω να τον παρω και τηλ βεβαια αλλα αφου ειναι κοντα στο σπιτι μου θα περασω για να δω και τι αλλο εχει φερει ..για ρωτα ρε βασιλη ,αν και το alfa game συνηθως τα εχει ακριβα!ευχαριστω.
Πιασωκολε ειναι!!! αλλα ...εδω στο Σχιστο εχουν τα NSI DUE 7.5!gorilla sporting 6,5 ακριβο δεν ειναι ?
Εχεις βρει πιστονακι 20cal αν ναι που για lb6 γιατι εγω δεν.....Δεν μου αρεσει η αισθηση που δινει ο φελλος ουτε η ντιανα . Θα παραγγειλω λιγους λβ6 φετος κ θα τους γεμισω με οτι 20αρι πιστονακι βρω
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν στο μυαλό τους πραγματικά....και μετά λέμε να στηρίξουμε Έλληνες!gorilla sporting 6,5 ακριβο δεν ειναι ?
Εννοω AZ.....Εχεις βρει πιστονακι 20cal αν ναι που για lb6 γιατι εγω δεν.....
Εγώ δεν έχω δει πολλούς πάντως να κυνηγάνε με gorilla,δεν λέω πως είναι άσχημα...τα κόκκινα μου άρεσαν και εμένα αλλά νομίζω πως δεν αντιλαμβάνονται την εποχή που διανύουμε!Ολα τα gorilla ειναι ακριβα ρε μαγκες. Καποιο λογο θα εχει. Αν δεν πουλουσε θα κατεβαζε την τιμη...