5.50€ απο Κενταυρο...περυσι τα δοκιμασα καο μου αρεσαν πολυ. Πριν τα παρεις ομως ρωτα να εισαι σιγουρος οτι δεν αλλαξε η συνταγη γιατι περυσι το εκανε ο Καραμανιδης οταν του τελειωσαν τα υλικα.ευχαριστω βασιλη πολυ.του τατση ειναι πολυ καλα φυσιγγια πιο ποιοτικα αλλα εχει ξεφυγει και αυτος λιγο στης τιμες ,αμα μπορεσεις και εχει τωρα καμμια προσφορα και παρεις ποσοτητα τυχερος θα εισαι.του καραμανιδη τα σπορτινκ ποσο εχουνε ?εχω ακουσει καλα λογια!
Νίκο δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις τα φυσηγγια του. Εξάλλου μόνο από την ευγένεια και την εξυπηρέτηση σε κερδίζει σε πρώτη φάση.μόλις μίλησα με κύριο Τάτση dianna sprorting 5.50 το κιβώτιο κάλυκας fiocchi βύσμα gualandi κ δεν θυμάμαι την πυρίτιδα πως την είπε,
ευγενέστατος πιάσαμε την κουβέντα χάρηκε που του είπα ότι είμαι από Γιάννενα γιατί γεννήθηκε κ μεγάλωσε εδώ μου είπε τα προβλήματα με τα υλικά κ τις ανατιμήσεις κ με τα κατάστημα,είπαμε για τι κυνήγια κάνουμε κ τι μας αρέσει στα κυνήγια, τελευταίο κ καλύτερο πάρα πολύ εξυπηρετικός μου είπε ότι ανεβαίνει κάθε βδομάδα Γιάννενα κ ότι θέλω μου το φέρνει αυτός για να γνωριστούμε κιόλας
ετσι ειναι Γιαννη κερδηζει πολλα μπονουςμόνο από την ευγένεια και την εξυπηρέτηση σε κερδίζει σε πρώτη φάση.
http://www.dianahunt.gr/el/fysiggia-kynigiou.htmlΠοια φυσιγγια γεμιζει ο Τατσης ρε μαγκες?
πιο το σκοπευτικο?Καλο αλλα ! αρκετα τσιμπημενο ?
πιο το σκοπευτικο?
πιο το σκοπευτικο?