Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φυσίγγια trap/skeet να δοκιμάσω το καλοκαίρι;;; ή είναι υπερβολικά λίγα για το τρυγόνι;

Φυσίγγια trap/skeet να δοκιμάσω το καλοκαίρι;;; ή είναι υπερβολικά λίγα για το τρυγόνι;
κάνουμε μια συμφωνία;;;
βάζεις τρυγόνια και φιλοξενία
βάζω φυσίγγια και μεζέ :)
Πέρα από το αστείο τα φυσίγγια που ρωτάς είναι τέλεια και στην εποχή και στο δικαννάκι σου .well done.

κάνουμε μια συμφωνία;;;
βάζεις τρυγόνια και φιλοξενία
βάζω φυσίγγια και μεζέ :)
Πέρα από το αστείο τα φυσίγγια που ρωτάς είναι τέλεια και στην εποχή και στο δικαννάκι σου .well done.
Σκέφτομαι μην τρώω κλώτσο με το δίκαννο (εδώ έτρωγα με το 20αρι το μονόκαννο), το 9,5 το skeet σίγουρα θα έχει υπεραρκέτα σκάγια, βέβαια το νούμερο λίγο με βάζει σε σκέψεις (μην είναι πολύ ψιλά), πάντως sporting θα αγοράσω σίγουρα 1-2 κουτιά όποια βρω λογικά του Λάμπρου

Για 12αρια λες; Παρε το sporting και εισαι κομπλε. Αν τυχεις και σε μερα με περασμα, και με το τραπ θα κανεις δουλεια, απλα ισως τα λιγα γραμμαρια να μη σου διορθωνουν το σκοπευτικο λαθος. Ειναι φονικοτατα παντως, δοκιμασμενα απο φιλο

Για 12αρια λες; Παρε το sporting και εισαι κομπλε. Αν τυχεις και σε μερα με περασμα, και με το τραπ θα κανεις δουλεια, απλα ισως τα λιγα γραμμαρια να μη σου διορθωνουν το σκοπευτικο λαθος. Ειναι φονικοτατα παντως, δοκιμασμενα απο φιλο
Επειδή δεν το έχω και πολύ με τις προσκοπεύσεις στο τρυγόνι φαντάζομαι επειδή είναι γρήγορα και μαλακά φυσίγγια αυτά θα με βοηθάνε

Ολα τα φυσιγγια θελουν προσκοπευση, ειτε γρηγορα ειτε λιγοτερο γρηγορα. Αν παλι εχεις τη κακη συνηθεια να σταματας το οπλο και να περιμενεις το θηραμα, ή να σταματας το οπλο οταν ριχνεις, δε σε σωζει κανενα φυσιγγι οσο γρηγορο και αν ειναι. Με τα φυσιγγια του σπορτιγκ εισαι κομπλε, κανε ομως και προπονησεις.

Ολα τα φυσιγγια θελουν προσκοπευση, ειτε γρηγορα ειτε λιγοτερο γρηγορα. Αν παλι εχεις τη κακη συνηθεια να σταματας το οπλο και να περιμενεις το θηραμα, ή να σταματας το οπλο οταν ριχνεις, δε σε σωζει κανενα φυσιγγι οσο γρηγορο και αν ειναι. Με τα φυσιγγια του σπορτιγκ εισαι κομπλε, κανε ομως και προπονησεις.
Πολλές φορές το σταματάω ασυνείδητα μόλις πάω να τουφεκίσω και μου την δίνει αλλά δεν μπορώ να μην το κάνω, μου έχει κολλήσει... και κάποιες φορές όχι απλά σταματάω την κίνηση, αλλά σηκώνω και λίγο το κεφάλι να δω να πέτυχα το πουλί .buy buy..buy buy.

Τα φυσιγγια που λες σε υπερκαλυπτουν γθα τρυγονι.
Στην Κυπρο που ολοι εχουμε δικανα τα σκοπευτικα 28αρια ειναι παντα στην προτίμηση.
Ο Μακης που σου πε 7.5 κατι ξερει.
πολυ καλο για ψηλωμενα.
.το σκεετ κ σπορτινγ για κανονικές βολες.
το πρωι εαν εχει δέντρο μένα κ κατα τθς 9 που επιστρέφουν απο το νερο κ χαμηλό παίζουν με ελιγμους ένα γρήγορο με μέσο ταπα η σκεετ θς σε καλύψει πολυ.
Ειτε 28 ριχνεις ειτε 56 εαν σταματάς .το οπλο δεν θα πάρεις πούπουλο.
Διορθωσε το κ μετα λίγο ρολο παιζει τι ριχνεις.....
εαν θες βοήθεια στην διορθωση πεστο να σε βοηθησω

Βασιλη για μενα μεινε στα Sporting σε νουμερο 8... Το skeet θα ειναι ωραιο αλλα για κοντινες βολες κ ανοιστα τσοκ, το Trap θα ειναι σφιχτο κ θελει πολυ μεγαλη ακριβεια στη σκοπευση... Δεν νομιζω οτι θα τα χαρεις τα 24αρια...
Στο θεμα των ταχητητων τα περισσοτερα 24αρια παιζουν στα 400-415 αρχικη, οση δηλαδη κ τα περισσοτερα φυσιγγια του εμποριου, οτι προσκοπευση θελει ενα 34αρη την ιδια θελει κ ενα 24αρη, μην πεφτεις στην παγιδα πολλων ανιδεων καταστηματαρχων που πουλανε φυσιγγια σκοπευτικα με το προσχημα οτι δεν θελουν καθολου προσκοπευση...

Λοιπόν πήρα ένα κουτάκι Lambro Sporting #8 (έμεινα στο ένα γιατί άμα σας πω τιμή εδώ πάνω θα καραφλιάσετε).
Στο site λέει ότι γεμίζεται με πυρίτιδα Prima V, η οποία από όσο ξέρω είναι σε μορφή κόκκων ακανόνιστου σχήματος και μεγέθους (σαν την Gm3 δηλαδή).
Από τον διαφανή πράσινο κάλυκα φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι γεμισμένα με πυρίτιδα που είναι σε οβάλ φυλλίδια... (και βύσμα giovanni)
Άλλαξε η συνταγή...;;;

Nαι εχει αλλαξει συνταγη κ δεν εχει διορθωθει στο Site... Η πυριτιδα θα μπορουσε να ειναι η 206v η η D20...
Εγω οτι τιμη κ να ακουσω δεν παραξενευομαι... Εδω τα εχουν 6,80... .hit.

Nαι εχει αλλαξει συνταγη κ δεν εχει διορθωθει στο Site... Η πυριτιδα θα μπορουσε να ειναι η 206v η η D20...
Εγω οτι τιμη κ να ακουσω δεν παραξενευομαι... Εδω τα εχουν 6,80... .hit.
7,40...................smashfrak..ban..ghe.

μια ειναι η λυσει παιδια ιδιογομωση η κανουμε περα οσουσ μασ περνανε για μ.........σ, συγνωμη για την λεξει,και μετα μασ λενε γιατι αγοραζουμε φτηνα ιταλικα και ισπανικα φυσιγγια

5.20 παιδια ο καλκατζακος....μεχρι τον φλεβαρη που πηρα τελευταια φορα.asking.
Τώρα τα έχει πιο πάνω από ότι μου είπε ένας φίλος. Όπως και να 'χει το 7,40 είναι εξωφρενικό, αλλά ανάθεμα η αρρώστια μας...

Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά, είπαμε Κενταυρος 28γρ, τα 25 φυσίγγια 4,5€ και από απόδοση άλλο πράγμα. Δύσκολα χάναμε δίσκο με τον "καντροτουφεκάω" όταν τα ρίξαμε πριν λίγο καιρό για πρώτη φορά. Ήταν σαν να τα ρίχναμε χρόνια. Πολύ μαλακά φυσίγγια με αποτέλεσμα οι λίγες δεύτερες τουφεκιές που θελαν διόρθωση να βρίσκουν πολύ εύκολα τον στόχο. Μπράβο στον άνθρωπο πραγματικά ...

Status
Not open for further replies.
Back