Γιώργο τα ρίξατε κ στο κυνήγι η μόνο σκοπευτηριο?
Γι' αυτό ένας παρευρισκόμενος μετά από μια εξάτμιση ενός δίσκου σε μέση απόσταση, σχολίασε ότι προσφέρω θέαμα ...πάντως στον πίνακα έδειξε πέρα απο την καλη κατανομή οτι ρίχνει αρκετά συγκεντρωτικές τουφεκιές..
.buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.Γι' αυτό ένας παρευρισκόμενος μετά από μια εξάτμιση ενός δίσκου σε μέση απόσταση, σχολίασε ότι προσφέρω θέαμα ...
Άρη ευχαριστώ για την παρατήρησή σου. Αυτό ακριβώς έχω παρατηρήσει κι εγώ για το 616, τόσο σε ιδιογομώσεις όσο και σε αγοραστά φυσίγγια, γι' αυτό έγραψα και το παραπάνω μήνυμα (μόνο που δεν εγώ δεν έχω ταχογράφο, και δεν ήξερα τι γίνεται με τις ταχύτητες). Γι' αυτό εξάλλου δεν το χρησιμοποιώ το 616, αλλά προτιμώ το Cx2000, και σε κάποιες περιπτώσεις το Μ686 (π.χ. στο 16αρι).Στελιο οταν σε μια αγαπημενη μου συνταγη με ΜΒ32( τις πυριτιδες της ΒΡ τις συμπαθω για την γλυκια αισθηση στην ανακρουση πυ εχουν) κανω μοναδικη αλαλγη το καψυλιο απο cx2000 σε 616 το φυσιγγι γινεται πολυ πιο "σκληρο" στην αισθηση... Η ταχυτητα στον ταχογραφο παραμενει σχεδον η ιδα, οι συγκεντρωσεις δεν αλλαζουν δραματικα, αλλα η αισθηση της ανακρουσης ειναι πολυ πιο κοφτη κ εντονη...
Σπύρο σε τί νούμερα τα βγάζει γιατί συνήθως οι ''ντόπιες'', τα βγάζουν μόνο σε Νο 8.Μόλις γύρισα απ τον κένταυρο με ένα κιβώτιο 28αρια (86 ευρώ) με σκοπό να τα ρίξω στις τσίχλες τον Οκτώβρη. Ελπίζω να πηγαίνουν