Γιωργο γενικα εμεις η βορειοι απο τιμες εχουμε θεμαΆγγελε εδώ Θεσσαλονίκη είναι τραγικά τα πράγματα από τιμές.
Για εμένα τέρμα πλέον.
Θα βρω 2-3 φυσίγγια που με ικανοποιούν σε θέμα απόδοσης-τιμής,θα κάνω την παραγγελία μου και τέλος!
Γιωργο γενικα εμεις η βορειοι απο τιμες εχουμε θεμαΆγγελε εδώ Θεσσαλονίκη είναι τραγικά τα πράγματα από τιμές.
Για εμένα τέρμα πλέον.
Θα βρω 2-3 φυσίγγια που με ικανοποιούν σε θέμα απόδοσης-τιμής,θα κάνω την παραγγελία μου και τέλος!
Και για τον λόγο των τιμων αρχισα νανα γεμιζω.Άγγελε εδώ Θεσσαλονίκη είναι τραγικά τα πράγματα από τιμές.
Για εμένα τέρμα πλέον.
Απαράδεκτος,ότι γουστάρει κάνει.Και κει που έλεγα να πάω να πάρω από βδομάδα νάτη η αύξηση.νέες τιμές από ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟ . δείτε στη σελίδα 121 τις παλιές τιμές που μόλις είχαν αλλάξει.
τελικά μου φαίνεται ότι δουλευόμαστε όλοι ομαδικά σε αυτόν το τόπο.
τα DUE έγιναν 6,3 από 5,5 και τα UNO 5,8 από 5,1
και όλα αυτά σε μία εβδομάδα.
47.5 η κουτα τα falcocci.απο τον δουβη.καλο φυσιγγι δεν αφηνεικαταλοιπα.του κενταυρου επισης ειναι καλα ελληνικα κ καλη τιμη απλα εχουν αρκετη ανακρουση που σε δυσκολευουν αν κανεις γρηγορα σπασιματα στα double.αλλιως δεν υπαρχει προβλημα.φτηνοτερα δεν νομιζω οτι υπαρχουν απο 4.75 το κουτι.ειδαλλως ενα εξαιρετικο φυσιγγι ειναι το nsi due για σκεετ μιλαω παντα.αξιοπιστο μαρκας.εγω αυτα χρησιμοποιω εδω δοκιμασει αρκετα αλλα δεν το συζηταω γ τις τιμες που κυκλοφορουν.ετσι κατεληξα σε αυτααπο που τα παιρνει?αν ειναι ευκολο να μαθεις γιατι εδω αυτος που τα πουλαει νομιζει οτι δεν υπαρχει αλλος
γιατι φιλε?σαν τα ιμπεριαλ πιστευω ειναι αλλα πολυ πιο μαλακα..προσοχή με τα falcocci
....μήπως είναι τα ίδια; .....γιατι φιλε?σαν τα ιμπεριαλ πιστευω ειναι αλλα πολυ πιο μαλακα..
οχι δεν νομιζω εκτος αν εχουν αλλαξει κατι.καμια σχεση με το imperial που εριχνες κ πεταγε φωτια το κλειστρο κ η καννη κ σου βουηζαν τα αυτια.αυτα ειναι μαλακα......μήπως είναι τα ίδια; .....
εχει βαλει φωτο ο μικρος νικολας αν δεν κανω λαθος......μήπως είναι τα ίδια; .....
Μηπως έχεις ενα να μας το "σφάξεις";
γιατι φιλε?σαν τα ιμπεριαλ πιστευω ειναι αλλα πολυ πιο μαλακα..
μη λες τέτοια Παύλο έχω 2 κουτάκια μη πάθω κανένα χουνέρι, ίσως να ήταν κ μεμονωμένο περιστατικό θα δούμε,παντός αυτό που είχα σφάξει είχε καλά υλικά από τι είπαν τα παιδιά εδώευτυχώς ήταν δίκαννο,,,ευτυχώς !
ο εμπορας εδω Γιαννενα εδινε 6 ευρο το κουτι τα σκεετ κ 6,50 το σπορτινγκ,ενταξη ντροπη.φτηνοτερα δεν νομιζω οτι υπαρχουν απο 4.75 το κουτι
Θα μπορούσες να ξαναφέρεις την φώτο μπροστά;παντός αυτό που είχα σφάξει είχε καλά υλικά από τι είπαν τα παιδιά εδώ
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-106Θα μπορούσες να ξαναφέρεις την φώτο μπροστά;
λαθος η τιμη 6,50 κ 7ο εμπορας εδω Γιαννενα εδινε 6 ευρο το κουτι τα σκεετ κ 6,50 το σπορτινγκ,ενταξη ντροπη