Άρα είναι γενικευμένο φαινόμενο λόγω χαμηλής ποιότητας κάλυκα.Εχει συμβεί και με του κενταυρου τα skeet και τα trap. Σε εμένα τον dion και σε ενα αλλο παλικάρι στην Μαλακάσα.
Εμενα βέβαια μου συνέβη σε 1 φυσίγγι στην 500αδα
δεν δέχεται ότι συμπεριφέρονται έτσι ...Και στη συνέχεια ότι είναι αλήθεια...συγκεκριμένα όταν επικοινώνησα μου είπα Είσαι ο μοναδικός που μου το λέει και μου προκαλεί εντύπωση...Δηλαδη ρε παιδιά, ΤΙ δεν δεχεται???
Αν ειναι δικα του τα φυσιγγια?
Αν συμπεριφερονται ετσι??
Αν αληθευουν τα περιστατικα??
Κώστα, εχουν θεματακι....αρα μιλαμε για ενα προβληματικο καλυκα ο οποιος χρησιμοποιειται κατα κορον απο πολλους σε γεμισματα και οχι ερασιτεχνες....και αφου παρουσιαστηκε και στα φυσιγγια του κενταυρου τον ενημερωσε καποιος για το προβλημα???αν ειναι ετσι με τους fiem να τραβηχτω απο του κενταυρου και να κοιταξω τιποτα αλλο
γιαννη καποιοι συναδελφοι αντιμετωπισαν θεμα και με του κενταυρου....και ρωταω η τιμη 4.90 ειναι πολυ καλη...μηπως ομως τρεχει κατι με τα υλικα??και συγκεκριμενα με τον καλυκα fiem???και ο καραμανιδης τα ιδια....δεν ειναι να παιξουμε κορωνα γραμματα με το τι θα βαλουμε μεσα στο οπλο μας.....Κώστα, εχουν θεματακι....
Εμενα,με τη Mossberg δεεν!
Σκιζει το μεταλλο ο εξωλκεας...
Σε αλλα οπλα μου,οχι!
Δείχνει περιορισμένες ανοχες και αντοχες...
Στου Κενταυρου,δεν εχω ακουσει για τετοια προβλήματα...
Ειναι,προφανως,θέμα γομωσεων.
τασο δεν ξερω δεν τα εχω δοκιμασει ακομα......υπο σκεψη για αγορα και επειδη μου αρεσε αυτο που ειδα στον πινακαΜηπως δεν ειναι τοσο πολυ θεμα καλυκα?
Μηπως πανω στην περσινη φουρια που (φαντάζομαι) θα γεμιζαν οπως οπως για να προλαβουν μην χασουν τους πελατες,δεν γινοταν οι απαραιτητοι ελεγχοι σε πιεσεις κλπ??
Τα φυσιγγια αυτα ειχαν εντονο λακτισμα η παραξενο θορυβο??
Ανοιχτηκαν φυσίγγια ,μετρηθηκαν και ζυγιστηκαν.....γιαννη καποιοι συναδελφοι αντιμετωπισαν θεμα και με του κενταυρου....και ρωταω η τιμη 4.90 ειναι πολυ καλη...μηπως ομως τρεχει κατι με τα υλικα??και συγκεκριμενα με τον καλυκα fiem???και ο καραμανιδης τα ιδια....δεν ειναι να παιξουμε κορωνα γραμματα με το τι θα βαλουμε μεσα στο οπλο μας.....
Ώπα ώπα παιδιά συγγνώμη....Για τα φυσσιγγια του καραμανιδη μίλησα εγώ...με τον καραμανιδη μίλησα και έκανε τον κινέζο....τα kill τα κόκκινα και τα tsihla μου παρουσίασαν το προβλημαδεν δέχεται ότι συμπεριφέρονται έτσι ...Και στη συνέχεια ότι είναι αλήθεια...συγκεκριμένα όταν επικοινώνησα μου είπα Είσαι ο μοναδικός που μου το λέει και μου προκαλεί εντύπωση...
Με δικανο η καραμπινα; τα 28αρια του το καναν;Εχει συμβεί και με του κενταυρου τα skeet και τα trap. Σε εμένα τον dion και σε ενα αλλο παλικάρι στην Μαλακάσα.
Εμενα βέβαια μου συνέβη σε 1 φυσίγγι στην 500αδα
Σε 28 δεν μου συνεβη ποτε προσωπικα, στα trap μου συνεβη εμενα 1 φορα και εχω ριξει μερικές κούτες, σε κυνήγι και σκοπευτήριο, παντα με δικανο, δεν εχω καραμπίνα.Με δικανο η καραμπινα; τα 28αρια του το καναν;
Και πολυ καλα κανεις.δεν εχω καραμπίνα.
2.000 φυσίγγια Κένταυρος από τον Γενάρη μεχρι τώρα, κανένα τέτοιο περιστατικό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι φθηνά, μην τα παίρνετε.....και δεν φτάσουν για μας στο τέλος.......γιαννη καποιοι συναδελφοι αντιμετωπισαν θεμα και με του κενταυρου....και ρωταω η τιμη 4.90 ειναι πολυ καλη...μηπως ομως τρεχει κατι με τα υλικα??και συγκεκριμενα με τον καλυκα fiem???και ο καραμανιδης τα ιδια....δεν ειναι να παιξουμε κορωνα γραμματα με το τι θα βαλουμε μεσα στο οπλο μας.....
Με το μαμά τσοκ;ωραία ντουφεκια,γεμάτη!και εμενα όσα φυσίγγια έχω ρίξει δεν είχα το παραμικρό θέμα...και όπως έχει πάει η κατάσταση μάλλον θα αρχίσω να τα μαθαίνω και να χρησιμοποιώ αυτά πλέον...στην τιμή που έχουν φτάσει τα υπόλοιπα!