Γεράσιμε, θεωρητικά είναι όπως τα λέει ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ... Εγώ με τη CSB-5 έβαζα συνήθως Cx2000, αλλά με λίγο λιγότερο μπαρούτι 1,36-1,38 (εκεί το είχα βρει με κάποιο από τα ογκομετρικά της LEE και δεν το πείραξα), αλλά μετά που είδα ότι το ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ είχε 686 το δοκίμασα κι εγώ κι έχω γεμίσει αρκετά στο 1,40-1,45 και με 686 και με 2000. Με όλα είχα πολύ καλά αποτελέσματα, δεν κατάλαβα διαφορά στην απόδοση (συγκέντρωση, κατανομή, φονικότητα) ... Εκτός ίσως μια πολύ μικρή διαφορά στην αίσθηση της ανάκρουσης ... τρόπος του λέγειν "ανάκρουση" με αυτά τα σετ-απ, που είναι ούτως ή άλλως ασήμαντη! Φυσικά δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται με τις πιέσεις και τις ταχύτητες, αλλά δε νομίζω να είχαν σημαντικές διαφορές. Εξάλλου το 2000 με το 686 νομίζω ότι είναι σχετικά "κοντά" σε ισχύ, δε νομίζω να έχουν την τρομερή διαφορά ...Στέλιο μιας και δουλεύεις την Ισπανίδα πιστεύεις οτι αυτη η συνταγή με cx2000 θα ηταν καλύτερη ή ειναι προτιμότερο το πιο ήπιο 686;
Πάντως στην αρχή είχα κι εγώ την απορία σχετικά με το 686, επειδή παντού διάβαζα ότι οι σκοπευτικές (ταχύκαυστες) πυρίτιδες θέλουν ισχυρά καψούλια, ενώ έβλεπα πολλοί να το χρησιμοποιούν (και στο TRAP 24 gr. του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, αλλά και στα LAMBRO, π.χ. το sporting) ... αλλά όπως φαίνεται, και το 686 τις καίει αρκετά καλά με εξαιρετικά αποτελέσματα. Δεν ξέρω ... ίσως σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τα ισχυρά καψούλια να είναι απαραίτητα...