φιλε εβριπιδη εγω πριν κανα μηνα τα πηρα με 4,75 ευρω το κουτι 28γρ ν8Προς το παρόν δεν έχει αποθεμα αλλά τα είχε κατεβάσει λιγο
φιλε εβριπιδη εγω πριν κανα μηνα τα πηρα με 4,75 ευρω το κουτι 28γρ ν8Προς το παρόν δεν έχει αποθεμα αλλά τα είχε κατεβάσει λιγο
Έχει δείξει εξαιρετική σταθερότητα...και έχει πουλήσει καραβιες ολόκληρες!δυστυχώς δεν τα βρήκα ποτέ με αυτά τα φυσίγγια!Παντως παιδια ο Κενταυρος εγγυηση και φετος!
Παρελαβα και δοκιμασα σημερα ειναι οασηηηηη
Οταν ημουν καλα στο πιατακι το μαμουσα με οποιοδηποτε φυσιγγι ειχα στο οπλο μου...
Με την ελαχιστη εμπειρια που εχω αποκομισει, η εντυπωση που αναφερεις ειναι ακριβως ιδια με αυτη που εχω και γω. Απλα ειναι καποια φυσιγγια που ταιριαζουν ισως περισσοτερο στο πως ριχνουμε, πολλες φορες καποιο φυσιγγι μας δινει μια αυτοπεποιθηση καπως μεγαλυτερη απο καποιο αλλο. Με σοβαρη προπονηση ομως, ενας σωστος σκοπευτης κανει σωστη δουλεια με ολα. Απλα, επειδη μια καλη πουλα προπονησης ειναι ενας συνδυασμος διαφορων παραγοντων, οσο το δυνατον πιο λιγοτερες παραμετρους αλλαζεις τοσο ειναι δυνατον να περιμενεις το ιδιο αποτελεσμα, ή να εστιασεις στο τι κανεις λαθος. Αν σου μπουνε και ιδεες περι αλλων φυσιγγιων, αλλου οπλου κλπ κλπ, αστα μετα. Δε σωζεται με τιποτα
Οταν ημουν καλα στο πιατακι το μαμουσα με οποιοδηποτε φυσιγγι ειχα στο οπλο μου...
"τόσο μακριά δεν τα ρίχνει κανείς"
Παύλο με ένα γρηγορο swing through τι διαφορές να καταλάβεις, με άλλες τεχνικές καταλαβαίνεις.Μου κάνει εντύπωση να μην είδες διάφορα ανάμεσα στα κενταυρος και φαντομ,,,δεν ξέρω βέβαια σε τι πιάτα και αποστάσεις έριξες για να εχω εικόνα
Στα κοντινά ολα καλα είναι,οσο μεγαλώνουν οι αποστάσεις ομως και αλλάζει η προσκοπευση εκεί καταλαβαίνεις το φυσίγγι
Σωστός!Παύλο με ένα γρηγορο swing through τι διαφορές να καταλάβεις, με άλλες τεχνικές καταλαβαίνεις.
Παύλο με ένα γρηγορο swing through τι διαφορές να καταλάβεις, με άλλες τεχνικές καταλαβαίνεις.
Γιώργο αυτό ακριβώς είπε και ο έτερος Γιώργος της παρέας!.......... νομίζω ( αλλά αυτό είναι δική μου άποψη χωρίς να είναι απαραίτητα σωστή ) ότι το "σκούπισμα" ή αλλιώς σε άψογα ελληνικά swing through , είναι κατάλληλο για τα κοντινά.
Για μακριά ίσως καταλληλότερο είναι ή το pull away ή το maintaned lead . Έχεις καλλίτερη "ταύτιση" με την ταχύτητα του στόχου. Τουλάχιστον σε εμένα "δουλεύουν" εμφανώς καλλίτερα.
Σε αυτές τις τεχνικές , νομίζω ότι υπάρχει διαφορά στην προσκόπευση από φυσίγγι σε φυσίγγι και μιλάμε πάντα για μακρινά.
Παύλο με ένα γρηγορο swing through τι διαφορές να καταλάβεις, με άλλες τεχνικές καταλαβαίνεις.
Αφού είναι αργά τα του Κενταύρου ρε φίλε....Γιώργη γιαυτό είπα στα κοντινά όλα ίδια είναι,,,στα μακρυνά όμως με του κενταυρου,στο δεξί γήπεδο Σχιστό στην παλιά δεξιά τραβέρσα που είχε στο 9 πιάτο από το πύργο στα σίδερα,είχα βάλει σχεδόν 1 μέτρο παραπάνω σε σχέση με τα φυσίγγια που έριχνα,,,τρομερή διαφορά