Και καλά κάνει και γούστο του και καπέλο του. Κουβέντα απλώς κάνουμε. Απλά εγώ τότε βρείκα αυτά τα υλικά. Π.χ. ίσως να είχε ξεμύνει από πυρίτιδα του Tordo32 και γέμισε με csb που έβαζε στο Mezzo....Κώστα με αυτά που λες πέφτω από τα σύννεφα !!! Δεν σε αμφισβητώ βέβαια, γιατί τα περισσότερα από αυτά δεν τα έχω πάρει, ούτε τα έριξα ούτε τα έσφαξα ποτέ. Και μιλώ για τα MEZZO 30 και 32 και TORDO 32. Για το MEZZO 28, μου είχαν δώσει ένα (δεν έχω αγοράσει) τον Ιούνη 2017 σύμφωνα με τις σημειώσεις μου. Πράγματι ήταν σε κάλυκα ΜΑΧΑΜ, αλλά πυρίτιδα είχε την AS και καψούλι 688 (της NSI) !!!!!!!!
Όσο για το TORDO 30 έχω σφάξει από 3 διαφορετικές χρονιές: Από τα πρώτα που βγήκαν, το 2014 είχε D20, καψούλι 688 και 8αστερο κλείσιμο. Τον επόμενο χρόνο 2015 άλλαξε το κλείσιμο σε 6αστερο και το καψούλι σε 686, αλλά πυρίτιδα πάλι D20. Και τελευταία φορά που πήρα, το Νοέμβρη 2016, βρήκα αλλαγή στο καψούλι ξανά σε 688 αλλά πυρίτιδα και κλείσιμο ίδια, πάλι D20 και 6αστερο.
Ισπανική πυρίτιδα, εγώ προσωπικά, δεν έχει τύχει να βρω ποτέ σε φυσίγγι Lambro. Και έχω ανοίξει πολλά, αλλά σίγουρα όχι όλα κι ούτε από όλες τις παρτίδες ...
Γεγονός πάντως είναι ότι κάνει συχνά αλλαγές στα φυσίγγια του. Που δεν σημαίνει ότι είναι και κακό, κατά τη γνώμη μου. Τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις, όχι πάντα ...
Όπως για παράδειγμα το Sporting, που παλιά το γέμιζε με Prima V και συγκεντρωτήρα GT ... μετά κάπου μεσ' στο 2014 έβαλε πυρίτιδα 206 V και συγκεντρωτήρα Giovanni (όπως σε όλα σχεδόν τα φυσίγγια Lambro από τότε) ... και μετά από 1,5 χρόνο (το 2016) βρίσκω πυρίτιδα AS μέχρι και σήμερα ...
Ρε με σφεντόνα!!Και το mezzo 30γρ με D20 το γεμιζει..
Τωρα τι να πω.. η αληθεια ειναι οτι με αυτα που βλεπω ακουω κ διαβαζω για τους κατασκευαστες δεν εχω εμπιστοσυνη ουτε στον κωλο μου...πχ lambro biturbo με..Mb 36...
Τα παντα γινονται..
Γυαλι,μαλλι και μηχανη lee...
Eκει θα καταντησω...
Just do it Τάσο!!!!! Κι ότι χρειαστείς το φόρουμ διαθέτει λόχο ιδιογομωτών! Αυτοί ξέρουν!!!!!!!Και το mezzo 30γρ με D20 το γεμιζει..
Τωρα τι να πω.. η αληθεια ειναι οτι με αυτα που βλεπω ακουω κ διαβαζω για τους κατασκευαστες δεν εχω εμπιστοσυνη ουτε στον κωλο μου...πχ lambro biturbo με..Mb 36...
Τα παντα γινονται..
Γυαλι,μαλλι και μηχανη lee...
Eκει θα καταντησω...
εισαι σιγουρος?το τορντο 32 ειχε gm3 μεσα εκει δεν μπορεις να κανεις λαθος ειναι με πρασινους κοκους.[και μετα λεμε για τους μικρους κατασκευαστες]μέσα csb..
πολυ καλή προσφορά θα έλεγα,αλλά δεν θα παρω,όχι γιατι πιστευω οτι δεν ειναι καλο,αλλά γιατι θα στηρίξω τους μικρούς που με στήριξαν την εποχή που τα σκοπευτικα 28gr τα πιο φτηνά στα Χανιά ειχαν 6,2€..
Καλημερα σας! Έλα να μεγαλώνει το club των 5€! Άρχισαν τα ζόρια μάλλον..επιφυλακτικά άκουσα για κάλυκα ισπανικό και csb-5 μπαρούτι.
Σκάγια κανονικά σαν το πράσινο.ξαναλεω επιφυλακτικά για τα υλικά,μένει να σφάξουμε να πούμε με σιγουριά..πολυ καλή προσφορά θα έλεγα,αλλά δεν θα παρω,όχι γιατι πιστευω οτι δεν ειναι καλο,αλλά γιατι θα στηρίξω τους μικρούς που με στήριξαν την εποχή που τα σκοπευτικα 28gr τα πιο φτηνά στα Χανιά ειχαν 6,2€..
Ξεκοιλιασε τα παυλαρα
Είσαι πολύ ωραίος...ούτε εγώ θα πάρω και ξέρεις γιατί δεν θα πάρω; Γιατί δεν μπορεί ο Ρουμελιώτης να μπορούσε να πουλάει 4,60€ το κουτί το sporting και να μην μπορεί ο Ναυπλιώτης. Θα πάρω όταν πάνε 4,5....αλλά δεν θα παρω
Καλησπερα σας!Είσαι πολύ ωραίος...ούτε εγώ θα πάρω και ξέρεις γιατί δεν θα πάρω; Γιατί δεν μπορεί ο Ρουμελιώτης να μπορούσε να πουλάει 4,60€ το κουτί το sporting και να μην μπορεί ο Ναυπλιώτης. Θα πάρω όταν πάνε 4,5....
Ας μην ξεχνάμε και τον Θεοδωρίδη που με τα χύμα sporting ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο.
Ωραιος Παύλο! Ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιέρωσες! AS πυρίτιδα έχει τελικά σε κάλυκα maxam! Αν εξαιρέσουμε τα σκάγια οτι ειναι πολυ ψιλά μια χαρα φυσίγγι φαίνεται..Lambro Series 2 28gr 8 1/2