Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Ρουμελιώτης 28γρ piston skeet,,,το φυσίγγι είναι σκούπα ο Ρουμελιώτης έχει φτιάξει ένα due με την μισή ανάκρουση μπράβο του

3 πουλες 25 25 24 με φανταστικά σκονισματα
Πολύ ωραίος μπράβο! Και έμενα μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή..σου άρεσε το 8 η το 8,5 πιο πολυ;

Ρουμελιώτης 28γρ piston skeet,,,το φυσίγγι είναι σκούπα ο Ρουμελιώτης έχει φτιάξει ένα due με την μισή ανάκρουση μπράβο του

Μπράβο Παύλο. Ωραία έχω μαζέψει 5 διαφορετικά φυσίγγια για δοκιμη

Όπως για κάθε προϊόν, έτσι και ως προς την επιλογή κάποιου φυσιγγίου, κάποιοι το λέμε εδώ και χρόνια:
zyg-1-jpg.1448

Ψάχνουμε την αρμονία όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτό. Για τον καθένα μας όμως η αρμονία αυτή είναι υποκειμενική. Ο καθένας αγοράζει σύμφωνα με τα δικά κριτήρια, σύμφωνα με τη δική του "αρμονία" και αυτό πρέπει να είναι σεβαστό από όλους. Χαίρομαι που όλο και περισσότεροι συνάδελφοι υιοθετούν αυτήν τη λογική...

..... για να μην υπάρχει παρεξήγηση, δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα κανενός, και απαντώ στον Παύλο, μου κάνει εντύπωση πως ένας βιοτέχνης (του οποίου την ύπαρξη γνωρίζω 30 χρόνια) να γεμίζει σκοπευτικό (28 γραμμάρια) με πυρίτιδα x32 (σίγουρα μια πυρίτιδα x24 σε τέτοιο φυσίγγι θα ήταν και καλύτερη και πιο οικονομική), και με βύσμα που δεν είναι και το πιο κατάλληλο για ¨κόντρα δόση¨.
Νικο μην σου φαινεται παραξενο..οπως γεμιζουμε πολλες φορες μια 32αρα πιο πανω απο το ονομαστικο της φορτιο για να παρουμε μια Α διασπορα ετσι και εδω απλα γινεται το αντιθετο..γεμιζεις μια 32αρα σε 28 γρ για να μεινεις χαμηλα σε πιεσεις να παρεις μια αρκετα καλη ταχυτητα και μια καλη συγκεντρωση..εχω παρει με mb36 στα 30 γραμμαρια τουφεκια που μου πεσαν τα σαγονια κατω

Παιδια για του Ρουμελιωτη εχω ακουσει και γω πολυ καλα λογια και αν δεν βαρεθω να γεμισω δικα μου θα παρω σιγουρα για δοκιμη..τον piston skeet αν εχει καποιος κεφι ας τον ριξει και τραπ..παρολο που η ονομασια του παραπεμπει στο skeet ειναι βυσμα που υπακουει πολυ καλα στα τσοκ οποτε και με το φουλ θα κανει την δουλεια που πρεπει

Last edited:

Αργυσες αλλα βρηκες τον σωστο τον δρομο,λιγο πιο γρηγορα αμα εκανες προπονηση δεν θα ειχες αντιπαλο:)

Μετά από δοκιμή 4-5 γνωστών φυαιγγιων σήμερα μεταξύ των οποίων NSI Europe,NSai Tokyo ,Rio πρασινα, Fantom κατέληξα στο εξής συμπέρασμα για μένα.

Δεν ξαναλλαζω τα Due τα κίτρινα με τίποτα.
Συμφωνώ απόλυτα Σταύρο,ειδικά άμα δεν ρίχνεις ένα σκασμο φυσίγγια!

Μετά από δοκιμή 4-5 γνωστών φυαιγγιων σήμερα μεταξύ των οποίων NSI Europe,NSai Tokyo ,Rio πρασινα, Fantom κατέληξα στο εξής συμπέρασμα για μένα.

Δεν ξαναλλαζω τα Due τα κίτρινα με τίποτα.
Σταύρο συμφωνώ, το είχα γράψει κ εγώ άλλωστε, το ίδιο και ο Ηλίας. Μιλάμε για φυσιγγάρα. Αλλά κάποια στιγμή το παίρναμε σε φοβερή τιμη. Τώρα όπως και να το κάνεις είναι τσιμπημένο. Γι αυτό θα δοκιμάσω και Ρουμελιώτη 28γρ piston και βλέπουμε.

Last edited:
Σταύρο συμφωνώ, το είχα γράψει κ εγώ άλλωστε, το ίδιο και ο Ηλίας. Μιλάμε για φυσιγγάρα. Αλλά κάποια στιγμή το παίρναμε σε φοβερή τιμη. Τώρα όπως και να το κάνεις είναι τσιμπημένο. Γι αυτό θα δοκιμάσω και Ρουμελιώτη 28γρ piston και βλέπουμε.
Κάτσε να ρίξεις και τα Ρουμελιώτης ;)
Μετά την παρότρυνση του παυλαρα που ταιριάζουν τα γούστα μας,θα το δοκιμασω και εγώ του ρουμελα το φυσιγγιο!

Παιδιά καλησπερα.Πρόσφατα παρελαβα δύο κιβώτια Japan special skeet και χθες πρώτη μέρα τα δοκίμασα.Ζωηρο και γρήγορο ακόμη και με το αυτογεμες.Μου άφησε καλές εντυπώσεις με πολύ ωραία καπνισματα.Το μόνο που με προβλημάτισε μιας και ξεψυριζω την μαϊμού ώρες ώρες Ήταν μια ελαφριά οριζοντια χαρακια γύρω στο μισό εκατοστό σε συγκεκριμένο ύψος του καλυκα...θεώρησα ότι ήταν χτυπημα καθώς το πέταγε το αυτογεμες αλλά τελικά και Στο κουτάκι που άνοιξα μετα είδα το ίδιο πράγμα...Λεπτομέρεια μεν Γιατί το φυσιγγι με κάλυψε πλήρως αλλά απορίας άξιο...

Το πρωί στην Μαλακάσα ένας τύπος μου είπε ότι με του Ρουμελιώτη ενώ πέρυσι τα εριχνε συνέχεια και ήταν απόλυτα ευχαριστημένος ,εφέτος που πήρε του έχουν κάνει πάρα πολλές αφλογιστιες

Status
Not open for further replies.
Back