Πολύ ωραίος μπράβο! Και έμενα μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή..σου άρεσε το 8 η το 8,5 πιο πολυ;
Νικο μην σου φαινεται παραξενο..οπως γεμιζουμε πολλες φορες μια 32αρα πιο πανω απο το ονομαστικο της φορτιο για να παρουμε μια Α διασπορα ετσι και εδω απλα γινεται το αντιθετο..γεμιζεις μια 32αρα σε 28 γρ για να μεινεις χαμηλα σε πιεσεις να παρεις μια αρκετα καλη ταχυτητα και μια καλη συγκεντρωση..εχω παρει με mb36 στα 30 γραμμαρια τουφεκια που μου πεσαν τα σαγονια κατω..... για να μην υπάρχει παρεξήγηση, δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα κανενός, και απαντώ στον Παύλο, μου κάνει εντύπωση πως ένας βιοτέχνης (του οποίου την ύπαρξη γνωρίζω 30 χρόνια) να γεμίζει σκοπευτικό (28 γραμμάρια) με πυρίτιδα x32 (σίγουρα μια πυρίτιδα x24 σε τέτοιο φυσίγγι θα ήταν και καλύτερη και πιο οικονομική), και με βύσμα που δεν είναι και το πιο κατάλληλο για ¨κόντρα δόση¨.
Συμφωνώ απόλυτα Σταύρο,ειδικά άμα δεν ρίχνεις ένα σκασμο φυσίγγια!Μετά από δοκιμή 4-5 γνωστών φυαιγγιων σήμερα μεταξύ των οποίων NSI Europe,NSai Tokyo ,Rio πρασινα, Fantom κατέληξα στο εξής συμπέρασμα για μένα.
Δεν ξαναλλαζω τα Due τα κίτρινα με τίποτα.
Τα 28αρια του δεν τα έχω ρίξει.Κάτσε να ρίξεις και τα Ρουμελιώτης
Σταύρο συμφωνώ, το είχα γράψει κ εγώ άλλωστε, το ίδιο και ο Ηλίας. Μιλάμε για φυσιγγάρα. Αλλά κάποια στιγμή το παίρναμε σε φοβερή τιμη. Τώρα όπως και να το κάνεις είναι τσιμπημένο. Γι αυτό θα δοκιμάσω και Ρουμελιώτη 28γρ piston και βλέπουμε.Μετά από δοκιμή 4-5 γνωστών φυαιγγιων σήμερα μεταξύ των οποίων NSI Europe,NSai Tokyo ,Rio πρασινα, Fantom κατέληξα στο εξής συμπέρασμα για μένα.
Δεν ξαναλλαζω τα Due τα κίτρινα με τίποτα.
Σταύρο συμφωνώ, το είχα γράψει κ εγώ άλλωστε, το ίδιο και ο Ηλίας. Μιλάμε για φυσιγγάρα. Αλλά κάποια στιγμή το παίρναμε σε φοβερή τιμη. Τώρα όπως και να το κάνεις είναι τσιμπημένο. Γι αυτό θα δοκιμάσω και Ρουμελιώτη 28γρ piston και βλέπουμε.
Μετά την παρότρυνση του παυλαρα που ταιριάζουν τα γούστα μας,θα το δοκιμασω και εγώ του ρουμελα το φυσιγγιο!Κάτσε να ρίξεις και τα Ρουμελιώτης