Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το πρωί στην Μαλακάσα ένας τύπος μου είπε ότι με του Ρουμελιώτη ενώ πέρυσι τα εριχνε συνέχεια και ήταν απόλυτα ευχαριστημένος ,εφέτος που πήρε του έχουν κάνει πάρα πολλές αφλογιστιες
Αφλογιστίες ή αδυναμία πυροδοτησεως;

Αφλογιστίες ή αδυναμία πυροδοτησεως;
ποια η διαφορα; Εννοείς ότι μπορει να είχε πρόβλημα η βελόνα του όπλου πιστεύω αλλά δεν ισχύει αυτό μου είπε και μου ανέφερε ότι το πρόβλημα πιστευει ότι είναι στα κάψουλια τα οποία είναι μάλλον ελλατωματικα ,έτσι μου είπε έτσι σου λέω ,τον ρώτησα εάν αυτό έγινε 1 2 φορές και μου είπε ότι τον προηγούμενο μήνα έγινε πολλές φορές ,σήμερα έριχνε με nsi skeet

Αφλογιστία είναι όταν έχει χτυπηθεί με την κατάλληλη δύναμη το καψυλιο ώστε να πυροδοτηθεί το φυσιγγιο και δεν πυροδοτήθηκε,αδυναμία πυροδοτησεως είναι όταν δεν έχει πυροδοτηθεί το φυσιγγιο αλλά δεν έχει χτυπηθεί και με την απαραίτητη δύναμη ή υπάρχει κάποια άλλη ανωμαλία!

Σε κάθε επίσκεψη μου σκοπευτήριο βαράω κατά μέσο όρο 3 πουλες περίπου 4 κουτιά φυσίγγια.Διαφορα Due με Ρουμελιώτη και κάθε Ρουμελιώτη είναι 6.40-5.00=1.40χ4 =5.60 ευρώ παραπάνω η κάθε επίσκεψη.
Λεφτάς η μπρουκλης δεν είμαι αλλά κοστολόγω την ηρεμία μου και την ικανοποίηση μου παραπάνω από αυτά τα 5.60.
Ξαναλέω αυτό ίσχυει για μένα.και με τα άλλα σπάω πιάτα και καπνίζω αλλα αυτή η ηρεμία και απλότητα που μου βγαίνει με τα due κοντά μακριά δεν την έχω με κανένα. Μπορεί και να είναι ψυχολογικό μου τι να πω.

Το πρωί στην Μαλακάσα ένας τύπος μου είπε ότι με του Ρουμελιώτη ενώ πέρυσι τα εριχνε συνέχεια και ήταν απόλυτα ευχαριστημένος ,εφέτος που πήρε του έχουν κάνει πάρα πολλές αφλογιστιες
Καλησπερα σας!
Λευτέρη μήπως θυμασαι με τι όπλο ρίχνει ο τύπος;

Ωραιος συγκεντρωτηρας :rolleyes:Στελιο πριν το κοψεις.....το πατημα του ηταν???
.sarcastic. .sarcastic. ... Δεν σε είχα ξεχάσει, απλά η εγχείρηση είχε γίνει πολύ αργά, όπως θα είδες από τις φωτο, και δεν είχα χρόνο για αυτή τη λεπτομέρεια ... ;)
Ευτυχώς είχα 2-3 φυσίγγια περίσσευμα, οπότε ας το δούμε τώρα :)
IMG-20190421-222053.jpg
IMG-20190421-222522.jpg
IMG-20190421-222616.jpg

1 χιλιοστό ............... ;)

.sarcastic. .sarcastic. ... Δεν σε είχα ξεχάσει, απλά η εγχείρηση είχε γίνει πολύ αργά, όπως θα είδες από τις φωτο, και δεν είχα χρόνο για αυτή τη λεπτομέρεια ... ;)
Ευτυχώς είχα 2-3 φυσίγγια περίσσευμα, οπότε ας το δούμε τώρα :)
IMG-20190421-222053.jpg
IMG-20190421-222522.jpg
IMG-20190421-222616.jpg

1 χιλιοστό ............... ;)
Αψογος!Ευχαριστω Στελιο:)

Διαφορα Due με Ρουμελιώτη και κάθε Ρουμελιώτη
Λίγο απαξιωτικό, δεν νομίζεις; Όχι τόσο για τον ίδιον (δεν τον έχω συγγενή) αλλά ίσως για πολλούς που μπορεί να τους αρέσουν τα φυσίγγια του.

Last edited:
Λίγο απαξιωτικό, δεν νομίζεις; Όχι τόσο για τον ίδιον (δεν τον έχω συγγενή) αλλά ίσως για πολλούς που μπορεί να τους αρέσουν τα φυσίγγια του.
Γιώργο ανέφερα του Ρουμελιώτη το φυσίγγι σαν το πιο οικονομικό αυτή τη στιγμή στα 5 ευρώ σε σχέση με αυτό που μου βγάζει τα γούστα.
Δεν είπα ότι του Ρουμελιώτη είναι άσχημο γιατί δε το εχω δοκιμάσει.
Ήθελα να πω για 1.40 ευρώ η παραπλησιες διαφορές με εγχώρια και άλλα που δεν μου κάτσανε δεν θα σκάσω προκειμένου να μην φχαριστηθω τη μέρα μου στο σκοπευτηριο

Απλά πολύ συχνά Λευτέρη τυχαίνει άτομα να μην καταλαβαίνουν ακριβώς την εμπλοκή που τους κανεί το όπλο!
Ηλία την καλημέρα μου ,το παιδί ρίχνει skeet σε αγωνιστικό επίπεδο ,έχει ένα όπλο των 4,500 € καινούργιο και δεν του παρουσίασε πρόβλημα με αλλά φυσίγγια και πέρυσι έριχνε όλη την χρονιά με του Ρουμελιώτη και το θέμα παρουσιάστηκε πριν κάνα μήνα μου είπε και σε πολλά φυσίγγια με αποτέλεσμα να ρίχνει τώρα με nsi ,εγώ το γράφω βασικά ώστε να ενημερωθεί ο Κ Ανδρέας γιατί είναι πραγματικά κρίμα και για εμάς που ρίχνουμε αλλά και για εκείνον που πουλάει ένα φυσιγγι που έχει κάνει πολύ θετική εντύπωση να αρχίσει να χάνει ,θέλω να πιστεύω ότι είναι ελλατωματικη παρτίδα και όχι χαμηλότερης αξίας υλικό κάτι το οποίο το άκουσα με τα αυτιά μου να λεγεται ,ξέρεις την κατηγορία την έχουνε πολύ εύκολο να την πούνε και να μεγενθυνουνε το θέμα τόσο εύκολα που μπορεί σε έναν επαγγελματία να του κάνουν κακό στις πωλήσεις του ,εγώ αναφέρω το γεγονός ξεκάθαρα επειδή ξέρω ότι από το φόρουμ των γνωρίζουν πολλά παιδιά και είναι πολύ σωστό να τον ενημερώσουν ώστε ο άνθρωπος να προβεί στις κατάλληλες κινήσεις για να προστατεύσει το προϊόν του

Status
Not open for further replies.
Back