Ευχαριστω πολύ! Όσα προλάβουμε σκοπευτήριο τα υπόλοιπα κυνήγι.Καλόριχτα!
Εξάλλου τα μόνα φυσίγγια που δεν μένουν ποτέ είναι τα λίγα γραμμάρια.. από 35 gr και πάνω έχω παρά πολλά που μάλλον δεν θα ριχτούν ποτέ…
Ευχαριστω πολύ! Όσα προλάβουμε σκοπευτήριο τα υπόλοιπα κυνήγι.Καλόριχτα!
καλορυχτααααα φιλε γιαννηηηη να πιασουν τοποοοοοΣήμερα παραλάβαμε από Ρουμελιωτη 180 κουτιά..
3 διαφορετικά φυσίγγια 28gr..
Το μαυρο 7,5 νούμερο 5% αντιμόνιο.
Το δεύτερο το κανονικό του Ν8
Και το τρίτο piston skeet καρδάρα Ν 8,5..
αναλύσεις για υλικά και περαιτέρω όταν δω τον ειδικό (Στέλιος) να τα σφάξει όταν μπορέσει.View attachment 49429View attachment 49430
Ευχαριστώ Σάκη.180 κουτιά τα μοιραστηκαμε 5 άτομα..δεν είναι όλα δικά μου..καλορυχτααααα φιλε γιαννηηηη να πιασουν τοποοοοο
Καλοριχτα φιλε Γιαννη. Να τα ευχαριστηθειτε εύχομαι..Σήμερα παραλάβαμε από Ρουμελιωτη 180 κουτιά..
αναλύσεις για υλικά και περαιτέρω όταν δω τον ειδικό (Στέλιος) να τα σφάξει όταν μπορέσει.View attachment 49429View attachment 49430
Ευχαριστώ πολύ!Καλοριχτα φιλε Γιαννη. Να τα ευχαριστηθειτε εύχομαι..
Γιάννη γιατί δεν έβαλες αυθεντικό piston;;;Σήμερα παραλάβαμε από Ρουμελιωτη 180 κουτιά..
Του είχαν τελειώσει Κωστα.Γιάννη γιατί δεν έβαλες αυθεντικό piston;;;
Καλό ριχτά Γιάννη …Σήμερα παραλάβαμε από Ρουμελιωτη 180 κουτιά..
αναλύσεις για υλικά και περαιτέρω όταν δω τον ειδικό (Στέλιος) να τα σφάξει όταν μπορέσει.View attachment 49429.,.
Ευχαριστω πολύ.Καλό ριχτά Γιάννη …
Εγώ έριχνα NSI SPORTING PISTON. Δοκίμασα του Ρουμελιώτη και μου αρεσε πολύ. Μαλακό, αρκετά γρήγορο, ωραία σπασίματαΤου είχαν τελειώσει Κωστα.
Πρέπει να κάνουμε μια δοκιμή piston Καρδάρα με piston gualanti στον πίνακα.έχουν 0,30€ Διαφορά στην τιμή πιο ακριβός ο gualanti.Εγώ έριχνα NSI SPORTING PISTON. Δοκίμασα του Ρουμελιώτη και μου αρεσε πολύ. Μαλακό, αρκετά γρήγορο, ωραία σπασίματα
Μια από τα ίδια .και εγώ σήμερα θα ρίξω τα μαύρα με το μεγάλο μέταλλο που είναι με v-zero βύσματωση.Σήμερα, πρώτα ο Θεός,θα ρίξω τα 28αρια του με v zero. Μου είπε ότι είναι πιο συγκετρωτικα. Θα δούμε.....
Εμένα του Καρδαρά σε σχέση με τον gualandi μου έβγαζε πιο ανοιχτή τουφεκιά στα 25 μέτρα. Όχι τεράστιες διάφορες αλλά υπαρκτες.Πρέπει να κάνουμε μια δοκιμή piston Καρδάρα με piston gualanti στον πίνακα.έχουν 0,30€ Διαφορά στην τιμή πιο ακριβός ο gualanti.
Μια από τα ίδια .και εγώ σήμερα θα ρίξω τα μαύρα με το μεγάλο μέταλλο που είναι με v-zero βύσματωση.
Λοιπόν Γιάννη. Καλές οι εντυπώσεις. Πιο αυστηρο, αλλά πιο μαλακό έχω την εντύπωσηΠρέπει να κάνουμε μια δοκιμή piston Καρδάρα με piston gualanti στον πίνακα.έχουν 0,30€ Διαφορά στην τιμή πιο ακριβός ο gualanti.
Μια από τα ίδια .και εγώ σήμερα θα ρίξω τα μαύρα με το μεγάλο μέταλλο που είναι με v-zero βύσματωση.
Καλησπέρα. Θα παρουσιάσω εδώ τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη που μου έδωσε ο Γιάννης σήμερα στο σκοπευτήριο. Και αν κρίνουν οι διαχειριστές ότι πρέπει, ας τα μεταφέρουν στο θέμα "Παρουσίαση φυσιγγίων". Λοιπόν αυτά είναι: Hyperion Sporting No. 7,5 με βύσμα V-zero, και Hyperion Compak No. 8,5 με piston-skeet του Καρδαρά.Σήμερα παραλάβαμε από Ρουμελιωτη 180 κουτιά..
Το 28άρι στη μέση, δεν βλεπω σκαγια εκτος συγκεντρωτήρα....πρεπει να πηγαινει "μονοβολο" στο στοχο ...Σήμερα παραλάβαμε από Ρουμελιωτη 180 κουτιά..
Πολύ ποιοτικό long range φυσίγγι .Συνεχίζουμε ... Πυρίτιδα PSB+5 (τετράγωνα φυλλίδια):
View attachment 49506View attachment 49507
Σκάγια: Νο. 7,5 - με 12,6 σκάγια/γραμμάριο και διάμετρο πολύ κοντά στο ονομαστικό 2,4 mm. Ο Αντρέας είπε ότι είναι με 5% αντιμόνιο, και μάλλον έτσι είναι !!!
View attachment 49510View attachment 49511View attachment 49512
Αυτά προς το παρόν !!!
Καλό μεσημέρι! Αυτό μου είχε πει ο Ρουμελιωτης όταν τον είχα ρωτήσει.αλλά και χθες που τα έριξα δεν ειδα και μεγάλη διαφορά όπως λες και Εσυ.Εμένα του Καρδαρά σε σχέση με τον gualandi μου έβγαζε πιο ανοιχτή τουφεκιά στα 25 μέτρα. Όχι τεράστιες διάφορες αλλά υπαρκτες.