5,1 και 5,5Διονύση πόσο τα πήγε τα prima και due ;
Δηλαδη ποσο πηγαν διονυσση;Ευχαριστώ, σκοπευτική ταυτότητα εχω. Υπόψην ότι ο Τουρης τα έχει ανεβάσει 8% όποτε τα πρίμα έχουν ξεφύγει απο το τάληρο. Αν θες να σου πάρω και να στα στείλω με κάποιο τροπο πες μου
Κοιτα για 4€ στην κουτα δεν θα αλλαζα τα due....φυσιγγαρα!αν και εχουν αρχισει να μου μπαινουν κατι ιδεες που ανηκουν σε αλλο τοπικ των φυσιγγιων....αλλα θα χρειαστω φροντιστηρια!Θα την βγάλουμε με Κένταυρο φέτος
Και αυτός ανέβασε, χωρια του ότι με αυτόν τον καιρό έχει άσχημη συμπεριφορά. Το Σάββατο έχει 12-14 βαθμούς και ο Θεοφραστος σχεδόν προλάβαινε να ρίξει το δεύτερο πριν το πρώτο χτυπήσει στόχοΘα την βγάλουμε με Κένταυρο φέτος
Εχω στο μυαλό μου ενα ψυχολογικό φράγμα των 5 ευρώ μάξιμουμ, απο και και πέρα δεν θα ηθελα να ανέβω, θα δοκιμάσω αυτά που λέει ο victor να δούμε τι γίνεται.Κοιτα για 4€ στην κουτα δεν θα αλλαζα τα due....φυσιγγαρα!αν και εχουν αρχισει να μου μπαινουν κατι ιδεες που ανηκουν σε αλλο τοπικ των φυσιγγιων....αλλα θα χρειαστω φροντιστηρια!
Μια χαρα φυσιγγακι ειναι μονο αν δεν κανω λαθος λιγο πιο αργο απο το due...θεμα συνηθειας ειναι...αν και για σενα δεν φοβαμαι οποιο φυσιγγι και να παρεις την ξερεις την δουλεια!Θα τα σπαμε και με κενταυρο Ηλία,,,λες να έχουμε πρόβλημα ;
Και εγω θα ηθελα να τα δοκιμασω!Εχω στο μυαλό μου ενα ψυχολογικό φράγμα των 5 ευρώ μάξιμουμ, απο και και πέρα δεν θα ηθελα να ανέβω, θα δοκιμάσω αυτά που λέει ο victor να δούμε τι γίνεται.
Θα πληρώσεις κάτι παραπάνω για να σου δώσωΚαι εγω θα ηθελα να τα δοκιμασω!
Να πληρωσω τι να κανω!που ειναι αυτα τα alfa game?να παρουμε!Θα πληρώσεις κάτι παραπάνω για να σου δώσω
Με σκοπευτικη ταυτοτητα στον τουρη ειναι αυτη η τιμη...μια χαρα φυσιγγι ειναι!τα Uno prima στα 5.10 ειναι ακομα για τους σκοπευτες; αξιζει ;
γιατι δεν το εχω ριξει καθολου
Για μένα που είμαι άσχετος μια χαρά ήταν ότι πρέπει, αλλα την αύξηση αυτή δεν μπορώ να χωνέψω για αυτό ψάχνομαι.τα Uno prima στα 5.10 ειναι ακομα για τους σκοπευτες; αξιζει ;
γιατι δεν το εχω ριξει καθολου
Αυριο μεθαύριο θα περάσω να πάρω καμία δεκαριά, τα έχει δοκιμάσει κάποιος ?Να πληρωσω τι να κανω!που ειναι αυτα τα alfa game?να παρουμε!
Due σε ιδιογομωση ?Παντως το due (σε ιδιογομωση) που ξαναριξα τη Κυριακη ειναι απιστευτο
Κάτω από το σπίτι μου Δραπετσώνα δίπλα από τον Άγιο Διονύση!Να πληρωσω τι να κανω!που ειναι αυτα τα alfa game?να παρουμε!