Απο κόστος τι γίνεται ?Ναι Διονυση, αντιγραφη.
παρα πολυ γρηγορο συγκεντρωτικο λιγο πιο δυνατο απ τα υπολοιπα αλλα παααααααρα πολυ καλοAlfa Game τελος, υπάρχουν Saga Sporting στα 5 ευρώ. Αν δεν κανω λάθος πρέπει να είναι πολυ καλό, ας μας πει καποιος που τα δοκίμασε
μου ειπε οτι εξαντλήθηκαν, και εφόσον ειχε τα σαγα δεν διευκρίνισα.Αlfa game εννοεις οτι τελειωσαν, ή οτι δεν ξαναβγαζει;
Ετσι...... με προετοιμαζεις ψυχολογικά για καλο αποτέλεσμαπριν 2 χρονια ειχα παρει 1 κιβωτιο saga και 2 alfa game 9αρια.και τα δυο ητανε φοβερα με το saga να υπερεχει σε συγκεντρωση και ταχυτητα αλλα και το alfa game με αφησε παρα πολυ ευχαριστημενο οντας πιο μαλακο
προσωπικα διονυση το saga μου αρεσει πιο πολυ απ ολα τα ιταλικα που εχω ριξει και μαλλον αν τα εχει 5 ευρω γιατι στο site του εχει αλλη τιμη μετα το πασχα θα του παραγγειλωΕτσι...... με προετοιμαζεις ψυχολογικά για καλο αποτέλεσμα
Ηλία σου βρήκαμε φυσίγγι σαν και αυτά που σ'αρεσουν ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
Εγω τοσο τα πλήρωσα σήμερα πάντως. Θα σου έλεγα να μην περιμένεις το Πάσχα μιας και ανεβαίνουν συνέχειαπροσωπικα διονυση το saga μου αρεσει πιο πολυ απ ολα τα ιταλικα που εχω ριξει και μαλλον αν τα εχει 5 ευρω γιατι στο site του εχει αλλη τιμη μετα το πασχα θα του παραγγειλω
Προς το καλοκαίρι μερια έχουμε το κυνήγι τώραΤρεμετε πιατάκια .pop.