οχι σκιπευτηριο αυτα. μπασιματα τσιχλας και τρυγονια. σκοπευτηριο ενα κουτακι απ το καθενα για δοκιμηΠροσωπική άποψη ότι στο compac και με σφιχτά τσοκαρισματα δεν χρειάζονται αυτά τα φυσίγγια...δεν παίρνεις αυτά που προσφέρει και ιδιαίτερα ακριβό....αλλά σίγουρα η κορυφή της nsi
Εγώ έναρξη,στο τρυγόνι και λόγω μικρής εμπειρίας δεν θα τα έβαζα...δεν συγχωρούν σκοπευτικά καθόλου!οχι σκιπευτηριο αυτα. μπασιματα τσιχλας και τρυγονια. σκοπευτηριο ενα κουτακι απ το καθενα για δοκιμη
Ωραιος. Περιμενουμε λεπτομεριες και τα σχολια σου.μου ηλθαν σημερα 8αρια 28γρμ sigma 3 , θα δοκιμασθουν αυριο εναντιων του κενταυρου να δουμε διαφορες, και τα δυο με ισπανικη ειναι μεσα. Επισης θα γινει και δοκιμη του 930i μου (πργωτη φορα σε πινακα ...τα τρυγονια της αφρικης δε μετρανε ) τα μαμα εναντιων Brain ΤΜ - ΜR - FL αποτελεσματα αυριο μεσημερακι.
** επισης μου εστειλε και ενα κουτακι 24αρι 7,5 τραπ ...απορω αν οπλιζει το 930 , και να δω και στα 30μ τι κανει αυτο με το ΤΜ
καλησπερα! Ευριπιδη αυριο το πρωι αν δεν δουλευεις κερναω καφε στο κατω μαγαζι δουμε και τα φυσιγγια..τελικα ρε φουστη μου δεν μπορω να κρατηθω. τσιμπησα τελικα 3 κουτακια fluo 7 1/4 ητανε και το σφεντικο τωρα στο μαγαζι ο οποιος θα κανει πολλες ζημιες αν συνεχισει ετσι. τρομερη γκαμα απο σκοπευτικα φυσιγγια. μιλησαμε και για τα fluo 7 1/2 τα 28αρια και μου ειπε οτι ηδη εχει κανει παραγγελια και οποιος θελει παιρνει. αυριο η μεθαυριο θα ειναι εδω. οποτε ας ετοιμαζω παλι την τσεπη μου. κι εχει και μεγσλη γκαμα απ ολα τα υπολοιπα φυσιγγια. ενα ακομα συν του συγκεκριμενου ειναι οτι καθε μερα ειναι ανοιχτος 24 ωρες. σιγουρα δεν θα χασει
Kαι απο κυνηγετικα δεν παει πισω..Ειδα στην φωτο του Γιαννη ωραια πράματα..τρομερη γκαμα απο σκοπευτικα φυσιγγια. μ
Τα ΣΙΓΜΑ 3 ΤΡΑΠ τα ρίχνει εδώ και καιρό φίλος στο σπορτινγκ και είναι πολύ ευχαριστημένος, και πράγματι κάνει φοβερά σπασίματα. Του είχα πάρει ένα για σφάξιμο και το είχα παρουσιάσει εδώ: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-93#post-177322Η αποθεωση ηταν ομως τα τραπ του. μου εστειλε για δοκιμη ενα κουτι 7,5 24γρμ , παιδια πανε "μπαλα" , θα δειτε βολες με το Brain TM στα 30 + 35μ πολυυυυυυ καλα , τα εριχνε το 930 ανετα και ξαναοπλιζε χωρις προβλημα παρολο τα 24γρμ ... ααα εριξα κ 2 στο σπορτινγ με 2/2 και σκονη σε βολες η μια 25-30 κ η αλλη 30+...35μ σκονηηη ομως
Για τρύγονια θα σχίζει λέμε... κάψιμο και εφόσον το αδράνειας το έριξε ...μία χαρά. Πάντως επειδή έχει κέντρα...δεν διορθώνει λάθη. Για αγωνιστικό όμως κάνει αυτό που πρέπει. Από τιμή στα €5.5Τα ΣΙΓΜΑ 3 ΤΡΑΠ τα ρίχνει εδώ και καιρό φίλος στο σπορτινγκ και είναι πολύ ευχαριστημένος, και πράγματι κάνει φοβερά σπασίματα. Του είχα πάρει ένα για σφάξιμο και το είχα παρουσιάσει εδώ: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-93#post-177322
Οποιος εχει την καλοσυνη την διαθεση και σκοπευτικη ταυτοτητα τον παρακαλω αν παει τουρη θα ηθελα μια 10αδα uno prima και μια 10αδα duo europe αν βγαζει το δευτερο σε 8μιση και στα 5.10. Ας στειλει πμ.
5.10 τωρα δεν ξερω αν αλλαξε κατιΠόσο τα δίνιε τώρα; ξέρει κανείς στα σίγουρα;
Γιαννη για τα uno prima ηξερα 5.10 οτι τα εδινε πριν κανα μηνα περιπου. Τωρα δεν ξερω.Τα uno sporting ξερετε ποσο τα δινει Ηλια η Νικο;
Τωρα το ειδα οκ..5.10..τρομερη τιμη.