Α τώρα θες 28; Μην τα πάρεις, να στραφείς σε άλλα 28 που είναι μακράν καλύτερα!Το cheddite το 28 το μπλε βγαίνει ακόμα?
Α τώρα θες 28; Μην τα πάρεις, να στραφείς σε άλλα 28 που είναι μακράν καλύτερα!Το cheddite το 28 το μπλε βγαίνει ακόμα?
Γιατί ρε , φοβερό ήταν αυτό.Α τώρα θες 28; Μην τα πάρεις, να στραφείς σε άλλα 28 που είναι μακράν καλύτερα!
Εμένα δεν μου άρεσε, έκοβε μακριά.Αλλά και μεσαίες αποστάσεις πολλα ζωντανά...Γιατί ρε , φοβερό ήταν αυτό.
πολυ αργο για τα γουστα μου, πήγαινε μπαλα ομωςΓιατί ρε , φοβερό ήταν αυτό.
Βγαζει ενα Cheddite Universal 28gr σε διάφανο...δε ξερω για μπλε.Το cheddite το 28 το μπλε βγαίνει ακόμα?
Αυτό είδα ναι, δεν ξέρω άμα είναι το ίδιο και άλλαξε το κουτάκι.Βγαζει ενα Cheddite Universal 28gr σε διάφανο...δε ξερω για μπλε.
Άμα το έριχνες χειμώνα θα παθαίνεις πλάκα.πολυ αργο για τα γουστα μου, πήγαινε μπαλα ομως
Το φετινό μου φυσιγγι στο σκοπευτήριο,εξαιρετικό.Για σκοπευτηριο και compak sporting παντως τα κενταυρος 24γρ 7,5 με ΙC στην beretta ηταν εξαιρετικά
Στο κυνήγι τα έριξες? Πόσο έχουν τώρα?Για σκοπευτηριο και compak sporting παντως τα κενταυρος 24γρ 7,5 με ΙC στην beretta ηταν εξαιρετικά
Οχι και δεν θα ριξω 24αρια φετος ειναι μικρη η διαφορα τιμης με τα 30αρια. 7 ευρω αγορασα προχθεςΣτο κυνήγι τα έριξες? Πόσο έχουν τώρα?
ΣωστόςΟχι και δεν θα ριξω 24αρια φετος ειναι μικρη η διαφορα τιμης με τα 30αρια. 7 ευρω αγορασα προχθες
Eγω γουστάρω τα 24αρια στο περπατητο γιατί κουβαλάς λιγότερο βάρος. Επίσης η ταχύτητα και η φονικότητα τους μου αρέσουν τρομερά στο περπατητο και στις μαύρες. Οπότε και ίδια τιμή να είχαν με τα 30ρια θα τα προτιμούσα ακομα για αυτούς τους λόγους.Οχι και δεν θα ριξω 24αρια φετος ειναι μικρη η διαφορα τιμης με τα 30αρια. 7 ευρω αγορασα προχθες
Εριξα τουλαχιστον 20 κουτια japan skeet περυσι και ηταν πολυ καλα τα σκοτωματα τους αρκει να μην εισαι όρτσα. Δεν εχω αλλα οποτε οι φετινες αγορές ηταν απο 28γρ και πανωEγω γουστάρω τα 24αρια στο περπατητο γιατί κουβαλάς λιγότερο βάρος. Επίσης η ταχύτητα και η φονικότητα τους μου αρέσουν τρομερά στο περπατητο και στις μαύρες. Οπότε και ίδια τιμή να είχαν με τα 30ρια θα τα προτιμούσα ακομα για αυτούς τους λόγους.
Το sporting γαλάζιο ημιδιάφανο ναι το βγάζει ακόμα...Το cheddite το 28 το μπλε βγαίνει ακόμα?
Το ιδιο !Eγω γουστάρω τα 24αρια στο περπατητο γιατί κουβαλάς λιγότερο βάρος. Επίσης η ταχύτητα και η φονικότητα τους μου αρέσουν τρομερά στο περπατητο και στις μαύρες.
10 εουρος....!!!!!
τσαμπα πραμα ρε βασιλη για 28γρ 10ευροπουλακια