Σκοπευτικά Φυσίγγια

Πόσο? Τα έριξες στο κυνήγι?
€7,80 την τελευταία φορά που αγόρασα μέσα στο 2024. Μετά εξαντλήθηκαν και ανέμενε νέα παραλαβή, οπότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τιμή αλλά έχω παρατηρήσει ότι παρακολουθούν τις τιμές του Κένταυρου.

Σκοπευτήριο τα έχω ρίξει, όχι στο κυνήγι. Μου έκαναν καλή εντύπωση στο σκοπευτήριο και ιδίως το γεγονός ότι η κάννη παρέμενε πεντακάθαρη μετά από πολλές πούλες.

Σκοπευτήριο τα έχω ρίξει, όχι στο κυνήγι. Μου έκαναν καλή εντύπωση στο σκοπευτήριο και ιδίως το γεγονός ότι η κάννη παρέμενε πεντακάθαρη μετά από πολλές πούλες.
Για αυτό σε ρωτάω για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα γιατί σκοπευτήριο δεν έχω βρει εγώ κακό φυσιγγι 28,24 , στο κυνήγι αλλάζουν τα δεδομένα γιατί έχουμε και εναλλασσόμενες συνθήκες.

Για αυτό σε ρωτάω για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα γιατί σκοπευτήριο δεν έχω βρει εγώ κακό φυσιγγι 28,24 , στο κυνήγι αλλάζουν τα δεδομένα γιατί έχουμε και εναλλασσόμενες συνθήκες.
Άλλο σπάει το πιάτο και άλλο σκοτώνει καλά το θήραμα. Οπότε πολύ σωστά το λες θέλει δοκιμή συγκεκριμένου φυσιγγίου για να κρίνουμε. Τώρα άμα δε σε πειράζει να κυνηγάς τα πουλιά όλη την ώρα ε υπάρχει και η εύκολη λύση, παίρνεις Μπενελι 😜

Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, όποιος θέλει ας κάνει ότι δεν τα είδε αυτά ή καλά αν δεν έχει δοκιμάσει κιόλας και κρίνει δεν το συζητάω καν...Έχω πόσα χρόνια που ρίχνω σκοπευτικά με άριστες εντυπώσεις τσιχλοκοτσύφια,λαγούς,μπεκάτσες κτλ. Και όχι απαραίτητα αυτά με 28γρ, ας πούμε ο λαγός έπεσε με 24γρ σκητ κένταυρος σε μεσαία απόσταση.Επίσης, μαζεύω πολλά χρόνια πλέον τους κάλυκες σπυρί σπυρί.Αφού καμιά φορά αν δεν βρίσκω κάποιον πχ έχω καραμπίνα ή αυτόματους, κάθομαι και ψάχνω για να συνεχίσω δεν πάει να περνάει τσίχλα από πάνω.Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και στο όποιο στοκ θα φύγουν πρώτα τα σκοπευτικά και μετά θα πάμε στα <<αντρικά>> 30-32-34 τα οποία 34γρ τα είχα πάρει λόγω προσφοράς, ποτέ δεν ρίχνω τσίχλα 34γρ και νο7.Τώρα όσον αφορά τι θα κάνουμε μετά το στοκ και γενικά την ακρίβεια δεν ξέρω, δυστυχώς το μυαλό χώνεψε την ιδέα ότι το κυνήγι πεθαίνει.Να μάστε καλά κάτι άλλο δημιουργικό θα βρούμε!
Θα κυνηγήσω την γριά μέχρι όσο αντέχει, να της χαρίσω τελευταίες όμορφες κυνηγετικές εξορμήσεις(να βλέπω στα μάτια της την χαρά και το πέταγμα καρδιάς, αυτό με ευχαριστεί και γι' αυτήν κυνηγάω τις πιο πολλές φορές) και να μου χαρίσει γιατί αυτά πάνε πακέτο, και δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα είναι οι μέρες αφότου η γριά μας χαιρετήσει και το κυνήγι στενεύει....
Να πάρεις ένα άλλο σκυλάκι και να συνεχίσεις να κυνηγάς.
Εκτός αν κι εσύ, το βλέπεις σαν χόμπυ(που δεν νομίζω)οπότε πάσο.

Back