Αμην και ποτεΞεκινησαν τα μπασίματα???
Αμην και ποτεΞεκινησαν τα μπασίματα???
9 1/2 skeetακιαΣπύρο σε 7μιση να φανταστώ
Ρουμελιώτης, Κένταυρος,nsi gtΚανά φθηνό καλό 28αρι για να ρίχνουμε πέρα δώθε ως τον Νοέμβριο που δεν έχει κρύα?
Κανά φθηνό καλό 28αρι για να ρίχνουμε πέρα δώθε ως τον Νοέμβριο που δεν έχει μην
μην υποτιμας και τα σκητ 24γρ 9.5 , περισυ επαθα πλακα στις τσιχλες !!!Κανά φθηνό καλό 28αρι για να ρίχνουμε πέρα δώθε ως τον Νοέμβριο που δεν έχει κρύα?
Baikal izh 54 του 1960 18.2 73cm 1-3, ο άλλος δίπλα (γνωστός από διπλανή περιοχή) είχε πάθει πλάκα σε ένα καρτεράκι.(Μιλάμε έσβηναν στον αέρα θεόξερες και πήγαιναν πίσω στο πυκνό, αλλά το εργαλείο δεν χαρίζει.)Είχα καλυμμένο πρόσωπο και μια μέρα που τον πέτυχα αλλού τον δούλευα.Του λέω τι έκανε ο άλλος τις προάλλες? Άστα να πάνε λέει...Μόλις του είπα ότι ήμουν εγώ δεν το πίστευε! Καλά με τι φυσίγγια έριχνα δεν το είπα καν γιατί οι περισσότεροι είναι ανίδεοι.μην υποτιμας και τα σκητ 24γρ 9.5 , περισυ επαθα πλακα στις τσιχλες !!!
Φιλαρακι μου πήρε πέρσι από έναν παππού το ίδιο αλλά sp. Σχεδόν αντουφεκηστο (δεν ήταν κυνηγός ο συχωρεμενος) το κατα ευχαριστήθηκε...με τα ίδια φυσηγγιαBaikal izh 54 του 1960 18.2 73cm 1-3, ο άλλος δίπλα (γνωστός από διπλανή περιοχή) είχε πάθει πλάκα σε ένα καρτεράκι.(Μιλάμε έσβηναν στον αέρα θεόξερες και πήγαιναν πίσω στο πυκνό, αλλά το εργαλείο δεν χαρίζει.)Είχα καλυμμένο πρόσωπο και μια μέρα που τον πέτυχα αλλού τον δούλευα.Του λέω τι έκανε ο άλλος τις προάλλες? Άστα να πάνε λέει...Μόλις του είπα ότι ήμουν εγώ δεν το πίστευε!
Ο Ρουμελιώτης η ο Κένταυρος ξεκίνησαν να δίνουν?Ρουμελιώτης, Κένταυρος,nsi gt
Φιλαρακι μου πήρε πέρσι από έναν παππού το ίδιο αλλά sp. Σχεδόν αντουφεκηστο (δεν ήταν κυνηγός ο συχωρεμενος) το κατα ευχαριστήθηκε...με τα ίδια φυσηγγιαBaikal izh 54 του 1960 18.2 73cm 1-3, ο άλλος δίπλα (γνωστός από διπλανή περιοχή) είχε πάθει πλάκα σε ένα καρτεράκι.(Μιλάμε έσβηναν στον αέρα θεόξερες και πήγαιναν πίσω στο πυκνό, αλλά το εργαλείο δεν χαρίζει.)Είχα καλυμμένο πρόσωπο και μια μέρα που τον πέτυχα αλλού τον δούλευα.Του λέω τι έκανε ο άλλος τις προάλλες? Άστα να πάνε λέει...Μόλις του είπα ότι ήμουν εγώ δεν το πίστευε!
28αρια εδιναν κανονικα.Ο Ρουμελιώτης η ο Κένταυρος ξεκίνησαν να δίνουν?
Μίλησα για 7μιση επειδή είπες μπασιματα......άρα ψηλωνενα;;;;;..... κόβουν τα 9μιση;9 1/2 skeetακια
μπααΜίλησα για 7μιση επειδή είπες μπασιματα......άρα ψηλωνενα;;;;;..... κόβουν τα 9μιση;
7 μιση εχουν λιγα σκαγια μεσα δεν μπορω να πετυχωΜίλησα για 7μιση επειδή είπες μπασιματα......άρα ψηλωνενα;;;;;..... κόβουν τα 9μιση;
Άμα παίξεις με στενό τσοκ κάτι θα γίνει άμα μου βάλεις το σκιτακι άστο.Μίλησα για 7μιση επειδή είπες μπασιματα......άρα ψηλωνενα;;;;;..... κόβουν τα 9μιση;
Πόσο? Τα έριξες στο κυνήγι?Επίσης, όσοι πηγαίνετε στον Κένταυρο, μην αγνοείτε και τα J&B 28γρ, που είναι πολύ καλά και στην ίδια τιμή.
Εμένα δε μου άρεσαν Παντος στο κυνήγιΠόσο? Τα έριξες στο κυνήγι?