Σουγιάδες και Μαχαίρια

Πολύ βολικό και πρακτικό.
Δεν χρειάστηκε μεγαλύτερο στα τόσα χρόνια που κυνηγάω. Και δεν ξεακονίζεται εύκολα.
Το έχω από το 2000. Το είχα πάρει στα Χανιά. Το περνάω με ένα λαδάκονο και είναι πάντα κοφτερό.

Από μαχαίρια "Ράμπο", πώς πάτε; :D
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το δικό μου. Ήταν το πρώτο μαχαίρι σταθερής λάμας που αγόρασα. Όποιος ξέρει αγγλικά ας δει όλο το βίντεο, έχει αρκετή δόση "καλτ" εποχής.
Πολύ (γερό) μαχαίρι με αποθηκευτικό χώρο και ο τύπος με τη καλτσοδετα στο κεφάλι χαρακτηριστικά μιας ολόκληρης εποχής.

Μάλλον δεν είδες το βίντεο..... ή το λες ειρωνικά.....
Αφού έσπασε με το πρώτο κοπανημα,την εποχή Ράμπο το πρώτο αίμα μαζί με διάφορες αντιγραφές ταινιών με αδικημένους κομάντο κυκλοφόρησαν και διάφορα σκουπίδια επιβίωσης .

Έχει γούστο καλό ο γιός σου Στέφανε.:)
View attachment 86610
Μπήκα πριν αρκετο καιρό σ ένα μαγαζί με μαχαίρια στα Χανιά και ρώτησα γιατί όλες οι θήκες είναι φτιαγμένες για αριστεροχειρες. "Έτσι βγαίνουν ", μου είπαν..σοβαρά τώρα;! Αλήθεια, γιατί;;

Μπήκα πριν αρκετο καιρό σ ένα μαγαζί με μαχαίρια στα Χανιά και ρώτησα γιατί όλες οι θήκες είναι φτιαγμένες για αριστεροχειρες. "Έτσι βγαίνουν ", μου είπαν..σοβαρά τώρα;! Αλήθεια, γιατί;;
Γιατί δεξιά μπαίνει το πιστόλι ... :cool:

.sarcastic.

Back