49,50,51σελιδα και μετά είχα βάλει κάποιες φωτογραφίες.Είμαι σίγουρος ότι όλοι θέλουν φωτογραφίες από τη συλλογή σου!
49,50,51σελιδα και μετά είχα βάλει κάποιες φωτογραφίες.Είμαι σίγουρος ότι όλοι θέλουν φωτογραφίες από τη συλλογή σου!
γκαβλιαρηκοοοο το αρηστερο φιλεμουυυυυ κασελακης το κοβοοοοοΈχω χάσει δύο μαχαίρια στο κυνήγι στα πυκνά.
Αυτό αριστερά είναι δώρο από τον γιό μου.
Τα υπόλοιπα για γδάρσιμο.
View attachment 86578
Πολύ βολικό και πρακτικό.Έχει γούστο καλό ο γιός σου Στέφανε.
View attachment 86610
Το έχω από το 2000. Το είχα πάρει στα Χανιά. Το περνάω με ένα λαδάκονο και είναι πάντα κοφτερό.Πολύ βολικό και πρακτικό.
Δεν χρειάστηκε μεγαλύτερο στα τόσα χρόνια που κυνηγάω. Και δεν ξεακονίζεται εύκολα.
Πολύ (γερό) μαχαίρι με αποθηκευτικό χώρο και ο τύπος με τη καλτσοδετα στο κεφάλι χαρακτηριστικά μιας ολόκληρης εποχής.Από μαχαίρια "Ράμπο", πώς πάτε;
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το δικό μου. Ήταν το πρώτο μαχαίρι σταθερής λάμας που αγόρασα. Όποιος ξέρει αγγλικά ας δει όλο το βίντεο, έχει αρκετή δόση "καλτ" εποχής.
Μάλλον δεν είδες το βίντεο..... ή το λες ειρωνικά.....Πολύ (γερό) μαχαίρι......
Και εγω νομιζα οτι στην λαβη τρεχουν δυο βραχιωνες που ηταν ενα με το μαχαιρι ( ιδιο κομματι σιδερο ) και κατεληγαν πισω στο βιδωμα...Μάλλον δεν είδες το βίντεο..... ή το λες ειρωνικά.....
Αφού έσπασε με το πρώτο κοπανημα,την εποχή Ράμπο το πρώτο αίμα μαζί με διάφορες αντιγραφές ταινιών με αδικημένους κομάντο κυκλοφόρησαν και διάφορα σκουπίδια επιβίωσης .Μάλλον δεν είδες το βίντεο..... ή το λες ειρωνικά.....
Μπήκα πριν αρκετο καιρό σ ένα μαγαζί με μαχαίρια στα Χανιά και ρώτησα γιατί όλες οι θήκες είναι φτιαγμένες για αριστεροχειρες. "Έτσι βγαίνουν ", μου είπαν..σοβαρά τώρα;! Αλήθεια, γιατί;;Έχει γούστο καλό ο γιός σου Στέφανε.
View attachment 86610
Γιατί δεξιά μπαίνει το πιστόλι ...Μπήκα πριν αρκετο καιρό σ ένα μαγαζί με μαχαίρια στα Χανιά και ρώτησα γιατί όλες οι θήκες είναι φτιαγμένες για αριστεροχειρες. "Έτσι βγαίνουν ", μου είπαν..σοβαρά τώρα;! Αλήθεια, γιατί;;
Από που τα παίρνεις αυτά?Άλλο ένα μαχαίρι της hx outdoors σε μαύρο χρώμα με άλλο ατσάλι και 30% έκπτωση δηλ 11,70€.Φωτο με μια άλλη θήκη που είχα φτιάξει με σπινθηριστη.View attachment 86551View attachment 86552
Temu.Τωρα δεν υπάρχουν τα συγκεκριμένα.Από που τα παίρνεις αυτά?
Η εταιρεία έχει και μαγαζί πώλησης στο Aliexpress.Από που τα παίρνεις αυτά?