Ρε παιδιά πέρα από την εντυπωσιακή απόδοση που έχουν και τα 2 τσοκ στις δοκιμές του Δημήτρη
75% το Μ
και 93% το ΙΜ
ήθελα να ρωτήσω, ο βαθμός σύσφιξης δεν χαρακτηρίζεται από την απόδοσή του?
στην συγκεκριμένη περίπτωση το τσοκ που έβγαλε
75% στα 35 μέτρα χαρακτηρίζεται ως F
και 93% ως ΧΧF
Όταν παίρνω ένα τσοκ Μ το παίρνω για να μου βγάλει και την ανάλογη απόδοση δηλαδή γύρω στα 65%
Αν ήθελα 75% γιατί να μην πάρω ένα F?
Πάντως πέρα από τις υψηλότατες συγκεντρώσεις ,πιο εντυπωσιακό για μένα είναι η ισοκατανομή των βολών του Δημήτρη.
Στην κανονικη ονοματολογια και οταν το τσοκ αναφερει συσφιξη (F, IM, M,kok) η αστερια εχεις απολυτο δικιο. Στα περισσοτερα καινουργια τσοκ για κυνηγετικη χρηση εχεις ονομασιες οπως short range, mid range, long range η decoy, passing, UFO πχ. Γενικα σε τσοκ φρενου οπωσ πχ Patternmaster, η συσφιξη ειναι σταθερη, αλλα αναλογα πως και που φρεναρεις τον συγκεντρωτηρα πετυχαινεις αποδοσεις απο IC μεχρι XF. To Ανακοντα ειναι ιδιαιτερη περιπτωση ειναι τσοκ συσφιξης και φρενου ταυτοχρονα και οι λιγοι απο μας που το ριχνουν οπως ο εαυτος μου πχ, βλεπουμε πραγματα που δεν συμβαδιζουν με την βλητικη οπως τουλαχιστον την ξερουμε. Οπως εχω ξαναγραψει παρολη την υπερσυγκεντρωτικη τους τουφεκια μακρια εως πολυ μακρια, σκοτωνεις και κοντα σαν να τουφεκας με ΙC! Ακομη προσπαθω να βγαλω συμπερασμα τι παιζει. Επειδη η ολη εικονα του στο κυνηγι ειναι παρα πολυ καλη του συγχωρω να σου πω την αληθεια για την ωρα οτι δεν καταλαβαινω χριστο πως πραγματι λειτουργει αυτο το τσοκ.