Συγκρίσεις όπλων-τσοκ

Δηλαδη θες ενα 5 με 10 % διαφορα? Οκ κατανοητο...
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειλικρινα, ειναι γιατι η μια καννη πρεπει να εχει φρενατο τσοκ, κ η αλλη οχι, σωστα καταλαβα? Αν θες να συγκρινεις δυο καννες για μενα, πρεπει να εχουν κ οι δυο φρενατο τσοκ απο τη στιγμη που θα χρησιμοποιησεις στη μια... Γιατι αν η μια σου δωσει 60-65, μεσο ορο παντα, κ αλλη 65-70, ε τοτε παλι για μενα, εχει σαφη υπεροχη η δευτερη... Υπαρχει καλυτερη πρωτη υλη για βελτιωση τουλαχιστον... ;)
Ναι να κανουμε βελτιωση αλλα....ποια βελτιωση ο κωννος δεν προσφερη τιποτα το πορτινκ το περνουμε με ενα τςοκ,συγνωμη βρε παιδια αλλα εχω μπερδευτη.xm.

Ναι να κανουμε βελτιωση αλλα....ποια βελτιωση ο κωννος δεν προσφερη τιποτα το πορτινκ το περνουμε με ενα τςοκ,συγνωμη βρε παιδια αλλα εχω μπερδευτη.xm.

Γρηγορη δεν χρειαζεται να μπερδευεσαι καθολου. Ο κριτης εισαι εσυ και συ τελικα αποφασιζεις αν η βελτιωση που εκανες αξιζε τον κοπο η οχι.
Εσυ θα πεις αν ειδες διαφορα με τον μακρυ κωνο, με το porting, με το φρενατο τσοκ, με τα αλευρωμενα σκαγια. Εσυ επισης θα πεις αν θελεις να τελειοποιησεις μια πολυ καλη τουφεκια η αν την αφησεις οπως εχει. Κι αφου εσυ προσωπικα το βρισκεις καλο αυτο που εκανες, δεν πεφτει λογος εμενα πχ να σε αμφισβητησω.
Ετσι τα βλεπω εγω τα πραγματα. Το απολυτο εγω δεν το γνωριζω, το ψαχνω ομως μια ζωη γιατι αν δεν ψαχνεις δεν βελτιωνεσαι, εχεις απλα μια σκαλα μετρισης προσωπικη και καθε φορα μπορεις μονο εσυ να πεις αν βελτιωθηκες και κατα ποσα σκαλια.

Γρηγορη δεν χρειαζεται να μπερδευεσαι καθολου. Ο κριτης εισαι εσυ και συ τελικα αποφασιζεις αν η βελτιωση που εκανες αξιζε τον κοπο η οχι.
Εσυ θα πεις αν ειδες διαφορα με τον μακρυ κωνο, με το porting, με το φρενατο τσοκ, με τα αλευρωμενα σκαγια. Εσυ επισης θα πεις αν θελεις να τελειοποιησεις μια πολυ καλη τουφεκια η αν την αφησεις οπως εχει. Κι αφου εσυ προσωπικα το βρισκεις καλο αυτο που εκανες, δεν πεφτει λογος εμενα πχ να σε αμφισβητησω.
Ετσι τα βλεπω εγω τα πραγματα. Το απολυτο εγω δεν το γνωριζω, το ψαχνω ομως μια ζωη γιατι αν δεν ψαχνεις δεν βελτιωνεσαι, εχεις απλα μια σκαλα μετρισης προσωπικη και καθε φορα μπορεις μονο εσυ να πεις αν βελτιωθηκες και κατα ποσα σκαλια.
Παυλο εγω ξερω τι εχω κανει- κανουμε μαζι με το sky και τι εχουμε δει με τα ματια μας...οσο για τις ντουφεκιες το ταξιδη δεν τελειωνει ποτε....το θεμα ειναι τι βελτιωση μπορει να κανει καποιος που ψαχνετε και δεν εννοω τα τσοκ

Παυλο εγω ξερω τι εχω κανει- κανουμε μαζι με το sky και τι εχουμε δει με τα ματια μας...οσο για τις ντουφεκιες το ταξιδη δεν τελειωνει ποτε....το θεμα ειναι τι βελτιωση μπορει να κανει καποιος που ψαχνετε και δεν εννοω τα τσοκ

Τι να σου πω Γρηγορη, αν ειναι για τον εαυτο μου φανταζομαι και τις πιο παλαβες μετατροπες και δεν με πειραζει πολυ αν δεν πετυχουν. Τα ηθελα, τα επαθα. Προτιμω να μην παρατρεπω αλλους να κανουν βελτιωσεις γιατι απλα μπορεις να βρεις και το μπελλα σου στο τελος, συζηταω ομως ευχαριστως με φιλους και γνωστους τι κανω η τι σκοπευω να κανω.

Εγω με αυτα που εχω κανει εχω παρει βελτ. ενα 5-7%Ετι αλλο να σου κανει μια κανη?Δεν μπορει να σκοτονει και μονη της!Ος προς το ταξιδη?Σηγουρα για την δηκημας παστα θα τελιωσει οταν τελ. και εμεις.

μια είναι η βελτιωση φιλε , τα κανεις όλα , ότι παιρνει και όταν τελειώσεις , ψάχνεις να βρεις ακομα και αλλα , πιστευω να με καταλαβες

Πράσινος πάνω από τα 50 μέτρα, με 4αρια και ufo, πέφτει κάτω φιτίλια αν πάει η τουφεκιά πάνω του. Όλα σπασμένα και κομμένος λαιμός, πολύ σύνηθες φαινόμενο.
Όλο ακούμε για ufo για τρελά μέτρα αλλά ένας φίλος δεν προσφέρθηκε.yelling.να μας δίξει μια τουφεκιά του.Παρουσιάστε κάτι και για μας

Όλο ακούμε για ufo για τρελά μέτρα αλλά ένας φίλος δεν προσφέρθηκε.yelling.να μας δίξει μια τουφεκιά του.Παρουσιάστε κάτι και για μας
Έχω ανεβάσει πολλές φωτογραφίες από τα 50 μέτρα, ψάξε στην αναζήτηση στο βλητικες δοκιμές και θα τις βρεις. Τα 50 μέτρα βέβαια είναι κοντά για αυτό το τσόκ και μπορεί να πει κάποιος ότι είναι unfair αλλά δεν μπορώ να ρίξω από μεγαλύτερη απόσταση αν δεν ανοίξει το κυνήγι.

Εχεις το xfull βαλε και ενα 3αρι....
Τι προτιμάς, 4 σκάγια 4αρια στον πράσινο ή 2 με 3 3αρια; Εγώ 4 4αρια ;) Το 4αρι φίλε αν είναι 4αρι πραγματικό, σπάει κόκαλα εκεί που δεν βάζει ο νους σου.
Με φυσιγγι με μπαφερ σχεδιασμενο γι αυτο ομως η γενικα αναφερεσαι?
Για τα 50 μέτρα αναφέρομαι στα πάντα, ακόμα και στα πιο φθηνά του εμπορίου. Θυμάσαι την φωτογραφία που είχα βάλει με τα 4αρια του Δορκα στα 50 μέτρα; Ούτε τσίχλα δεν γλυτωνε ;)
συζηταω ομως ευχαριστως με φιλους και γνωστους τι κανω η τι σκοπευω να κανω.
Παύλο το έχεις ξαναγράψει και δεν σου κρύβω ότι το έχω σκεφτεί πολλές φορές, τι βελτίωση σκέφτεσαι να κάνεις;

τα λεει καποιος αυτά ? είναι δικη σου η γνωμη ? για καντο πιο λιανα ρε μαστορα

απ οτι έχω καταλάβει θεοφραστε αν έχει porting είναι φρενατο.οι πιο έμπειροι ας με διορθώσουν αν κάνω λαθος
Δεν ισχυει παντα.... Για παραδειγμα τα carlsons ειναι με porting αλλα δε ειναι τσοκακι φρενου

εξηγησε μας φιλε γιατι δεν είναι
Για να καταλαβεις την διαφορα ακομα και με το χερι αλλα και οπτικα..... Τα τσοκακια της kicks με porting ειναι τσοκακια φρενου και θα το καταλαβεις βλεποντας οτι οι οπες του porting ειναι σαν ξυραφια σε σχεση με τις οπες που ειχαν τα carlsons που ειχα στην κατοχη μου και που ηταν καθετες

Έχω ανεβάσει πολλές φωτογραφίες από τα 50 μέτρα, ψάξε στην αναζήτηση στο βλητικες δοκιμές και θα τις βρεις. Τα 50 μέτρα βέβαια είναι κοντά για αυτό το τσόκ και μπορεί να πει κάποιος ότι είναι unfair αλλά δεν μπορώ να ρίξω από μεγαλύτερη απόσταση αν δεν ανοίξει το κυνήγι.
Αν μπορεις να μου πεις τον αριθμο τις σελιδας θα σου ειμουν υποχρεος.Γιατι ειμαι απο κινητο και θα κανω 3 ωρες

Για να καταλαβεις την διαφορα ακομα και με το χερι αλλα και οπτικα..... Τα τσοκακια της kicks με porting ειναι τσοκακια φρενου και θα το καταλαβεις βλεποντας οτι οι οπες του porting ειναι σαν ξυραφια σε σχεση με τις οπες που ειχαν τα carlsons που ειχα στην κατοχη μου και που ηταν καθετες
εξηγησε μας φιλε γιατι δεν είναι
Δεν ειναι γιατι το πορτινγκ τους ειναι ισιο και οχι με πολες μοιρες κλιση.Γι αυτο δεν ειναι..Δεν κανει καμπιλη

Παύλο το έχεις ξαναγράψει και δεν σου κρύβω ότι το έχω σκεφτεί πολλές φορές, τι βελτίωση σκέφτεσαι να κάνεις;

Γιωργο, νομιζω το εχω ξαναγραψει, ειδικη καννη φρενου με φρεναρισμα οσο πιο νωρις γινεται. Το θεμα το εχω προχωρησει πολυ, ισως λογω νομοθεσιας να μην μπορεσω να κυνηγησω το οπλο Ελλαδα, εδω που ειμαι το αποκτω με συνοπτικες διαδικασιες και το κοστος δεν ειναι τρομερο.

Back