Το είπα σαν μια μεγάλη δόση υπερβολής,που όμως συμβαίνει..τρομερα λαθος μυνημα εγραψες φιλε , το πρωτο που θα ψαξει καποιος που χανει πουλια επιβαλεται να είναι το κοντακι του , αν αυτό είναι ενταξει το δευτερο είναι η τεχνικη του , το τελευταιο είναι το φυσιγγι και η κανη και τα τσοκ
Δηλαδή όσοι έχουν σωστο κοντακι έχουν πάντοτε επιτυχία στο κυνήγι χωρίς "σκαμπανεβάσματα"?. αν εχεις ενα σωστο κοντακι αποκλειετε τη μια να εισαι ετσι και την αλλη γιουβετσι
Μα εδώ είναι το ερώτημα,αφου εχεις λαθος κοντακι γιατί την προηγούμενη έκανες θραύση?αυτο γινεται οταν εχεις λαθος κοντακι και μετα καταριεσε το φυσιγγι
Βικτωρα εσύ που εχεις λαθος κοντακι(το ίδιο είμαστε),εχεις δηλαδή πολλές απογοητεύσεις σε σκοπευτηριο και κυνηγι σε τέτοιο βαθμό που να λες δεν πάει άλλο πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξω κοντακι?Τασο ενα σωστο κοντακι και μια σωστη τεχνικη επειτα, σε σωζουν απο αρκετες απογοητευσεις
Το κοντακι το έφερες στα μέτρα σου?η ήταν θέμα επωμισης?σκαμπανεβασμα εχεις αλλα δεν ειναι μεγαλο. οσο για την αλλη ερωτηση θα σου απαντησω απο προσωπικη εμπειρεια. εχω το 687 και παω στις τσιχλες. παιρνω 15 πουλια στο κουτι. παω την επομενη και ριχνω τα ιδια φυσιγγια και παιρνω 8.αρα η επωμιση μου ητανε ετσι και γιουβετσι. ιδιο οπλο ιδια τσοκ ιδιο φυσιγγι. τι αλλαξε τασο? η επωμιση. απλα δεν ειχα ασχοληθει τοτε τοσο πολυ με σκοπευτηριο που ημουνα και πιο οικονομικα ανετος για να φερω τ οπλο εκει που επρεπε
Το μεγαλο ζητουμενο,Βικτωρα!Πρεπει να ΞΕΡΕΙΣ την αιτια,για να τη διορθωσεις!ξερει και που οφειλεται
Μα εκεί θέλω να καταληξω κ εγω.οτι το σωστο κοντακι δεν είναι πανάκεια,οτι τασο δεν το έφερα στα μέτρα μου και ναι ήταν καθαρά θέμα επωμισης
Παυλο,ΤΙ θα εχει μεσα το κουτι?Τις επόμενες μέρες θα μπει αγγελία το ρυθμιζόμενο του 692 bfast μιας και αρχίζει η κατασκευή του νέου
Το νου σας γιατί στο κουτί θα περνάω και το όριο χαχαχα τυφλά να έχει ο λουκι λουκ
Στο τρελοκεφαλονιτικο μυαλό μου είναι αποθηκευμένα κ με μαθηματική ακρίβεια τα φυσιγγια του εμποριου που ρίχνει ο καθένας.Παυλο,ΤΙ θα εχει μεσα το κουτι?
Βικτωρα εσύ που εχεις λαθος κοντακι(το ίδιο είμαστε),εχεις δηλαδή πολλές απογοητεύσεις σε σκοπευτηριο και κυνηγι σε τέτοιο βαθμό που να λες δεν πάει άλλο πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξω κοντακι?
Γιατί ξέρω οτι τα πας μια χαρά.
Αν ήσουν τόσο πολύ απογοητευμένος τότε εδώ και καιρό το ενα ποζε θα είχε "φύγει" και θα γινόταν κοντακι για το άλλο.
Υγ Σε παρακαλώ μην με παρεξηγήσεις,ελπίζω να καταλαβενεις πως το λέω..
Ευχαριστώ που δεν παρεξηγησες γιατί ο γραπτός λόγος καμιά φορά παρεξηγητε,κ δεν θέλω σε καμία περιπτώσει να νομίζει ο καθένας οτι μπενω εδώ μεσα για να κάνω τον έξυπνο.Θα ξεκινησω απο το οτι δεν παρεξηγω τις αποριες σου. Μαλιστα πριν χρονια ισως να ελεγα τα ιδια.
Οταν ξεκινησα το σκοπευτηριο, δε στο κρυβω οτι θεωρουσα οτι ριχνω σχετικα καλα. Κυριως επειδη ειχα επιτυχιες στο κυνηγι, και μηδεν σκοπευτικες εμπειριες. Οταν αρχισα να πηγαινω ανακαλυψα οτι μπορει μεν να σπανε οι δισκοι, αλλα οταν κανεις 25 διαφορετικες επωμισεις ανα πουλα, απαιτησεις απο τον εαυτο σου δεν μπορεις να εχεις. Απογοητευσεις στο στυλ που αναφερεις, οτι δε παει αλλο πρεπει να φτιαχτει κοντακι, οχι δεν εχω, αλλα οσο περναει ο καιρος τοσο βλεπω οτι δεν ειναι θεμα απογοητευσης το σκορ, αλλα σωστων βασεων που επρεπε να ειχα απο την αρχη. Αν αποκτησεις τις σωστες βασεις, θα δουλεψεις και την τεχνικη, και επειτα στο κυνηγι θα δεις γιατι το θηραμα δεν επεσε, ή αν επεσε απο καθαρη τυχη. Με ενα οπλο που εχεις προσαρμοστει πανω του, μπορει να κανεις και σκορ, και θηραματα, αλλα με ενα οπλο στα μετρα σου, ολο αυτο θα γινεται αβιαστα και χωρις να αναρωτιεσαι ή να ψαχνεις φανταστικες αιτιες.