Εχεις καποια αλλη να μου προτινεις;;Kαμία απ' τις δυο... να μην παρεις.
Εχεις καποια αλλη να μου προτινεις;;Kαμία απ' τις δυο... να μην παρεις.
Teo κοιταζα και fabarm αλλα ακουσα πολλους κατοχους που ειχαν προβληματα και την απερριψα.. Καλα λογια ακουσα για franchi affinityΑπο α400 εχω καει μου εσπασε το συσηροδρομο την 930 δεν τηξερω αν θελεις ιταλικο παντος δες και τη fabarm εχει πολυ αξιολογα οπλα
Εχω επομισει την a400. Ααν το λες απο θεμα καθαρισματος δεν με πειραζει ετσι κ αλλιως τ οπλο καθαριζεται μετα απο καθε κυνηγι. Η αξιοπιστια και η ποιοτητα της ντουφεκιας μ ενδιαφερειΕγώ σαν κάτοχος την 930i γύρω στον μήνα...την έχω χρησιμοποιήσει μόνο στο σκοπευτήριο αλλά δηλώνω ερωτευμένος μαζί της!έχουν ακουστεί διαφορά.. με τα μάτια μου δεν έχω δει τίποτα!η δικιά μου λειτουργεί άψογα!αν εννοείς την α400 την sporting και αυτή ακούγεται εξαιρετική επιλογή!αδράνεια ή αερίων θες βασικά?έχεις επωμισει καμία από τις δύο?
Η ντουφέκια της breda είναι πάρα πολύ καλή!θεωρώ πως και η beretta,θα έχει καλή ντουφέκια!αν μπεις είτε σε ιταλικά είτε σε αμερικανικά φόρουμ δεν θα διαβάσεις τίποτα για την breda από άποψη αξιοπιστίας.. στην Ελλάδα έχουν ακουστεί καποια πράγματα,βάσιμα η μη δεν ξέρω!Εχω επομισει την a400. Ααν το λες απο θεμα καθαρισματος δεν με πειραζει ετσι κ αλλιως τ οπλο καθαριζεται μετα απο καθε κυνηγι. Η αξιοπιστια και η ποιοτητα της ντουφεκιας μ ενδιαφερει
κάνε λίγο υπομονή να πάρεις την νέα A400 Plus
αδράνεια ή αερίων θες βασικά?
Εχω επομισει την a400. Ααν το λες απο θεμα καθαρισματος δεν με πειραζει ετσι κ αλλιως τ οπλο καθαριζεται μετα απο καθε κυνηγι. Η αξιοπιστια και η ποιοτητα της ντουφεκιας μ ενδιαφερει
Ειμαι καινουργιος στην παρεα σας και θα ηθελα την βοηθεια σας!!
Εγώ θα έβαζα στην εξίσωση και την ανάκρουση... Με τι όπλο έχεις συνηθίσει να κυνηγάς; Τι φυσίγγια ρίχνεις συνήθως; Ρίχνοντας όλη μου τη ζωή με αερίων, η αδράνεια μου φαίνεται πως κλοτσάει και μου κακοφαίνεται... Μεν όλα θέμα συνήθειας είναι, αλλά για μένα έχει αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα να πάω σε όπλο αδρανείας...
Tsakalos καλημερα! Ριχνω μεχρι 36 γραμμαρια στις φασσες αλλα κυριως κυνηγαω τσιχλες οπωτες 32 γραμμαρια. Σε ποια ενοτητα εννοεις;Μάνο ως καινούργιος πέρνα να συστηθείς και από την αντίστοιχη ενότητα να σε γνωρίσουμε!
Tsakalos καλημερα! Ριχνω μεχρι 36 γραμμαρια στις φασσες αλλα κυριως κυνηγαω τσιχλες οπωτες 32 γραμμαρια. Σε ποια ενοτητα εννοεις;
Εγώ θα έβαζα στην εξίσωση και την ανάκρουση... Με τι όπλο έχεις συνηθίσει να κυνηγάς; Τι φυσίγγια ρίχνεις συνήθως; Ρίχνοντας όλη μου τη ζωή με αερίων, η αδράνεια μου φαίνεται πως κλοτσάει και μου κακοφαίνεται... Μεν όλα θέμα συνήθειας είναι, αλλά για μένα έχει αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα να πάω σε όπλο αδρανείας...
Χηνες Σταματη???έριχνα 42 γρ χωρίς να νιώθω τίποτα
Χηνες Σταματη???
Ατσαλια???
Εχεις καποια αλλη να μου προτινεις;;