Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Επειδη μου το ζητησαν και επειδη περυσι κυνηγουσα με το ufo τσιχλες χωρις καποιο προβλημα με φυσιγγια saga export και f2 classic με πολλα μακρινα πουλια
Αν εριχνες με το φουλ του όπλου σου, θα ήσουν πιο πολύ ευχαριστημένος.

Αν εριχνες με το φουλ του όπλου σου, θα ήσουν πιο πολύ ευχαριστημένος.
Αν ημουν ευχαριστημενος δεν θα αγοραζα αλλα τσοκ, εχω κανει συγκριση τα τσοκ του οπλου full IM M LM με χοντρα και ψιλα σκαγια και το ufo ειναι ανωτερο σε ολα

Τις εχω δει ολες τις δοκιμες ειδικα οσες ειναι με το ufo, στο δικο μου οπλο υπερτερει το ufo παντως ακομα και με 9-8 νουμερο, περυσι εριξα παρα πολλα φυσιγγια σε χαρτι ufo- full και παντα ειχε καλυτερη κατανομη το ufo.Στο δικο μου οπλο τουλαχιστον ετσι ειναι

γνώμη μου είναι ότι το μαμά tsok έκανε πολύ καλή δουλειά έναντι του χρυσοπληρωμένου mulle..μπορεί στα χοντρά σκάγια ne υπερτερεί το MULLE δεν ξέρω αλλα εδώ βλέπω μια πολύ όμορφη κατανομή από το εργοστασιακό τις beretta
Ειναι λιγο καλυτερη η τουφεκια του μαμα τσοκ αλλα στις δικες μου δοκιμες ειναι αντιστροφες οι κατανομες,λογικα οπλο με οπλο διαφερει, να κανω και μια ερωτηση.Οταν ριχνουμε φυσιγγια με συγκεντρωτηρα αποσπομενου πατου σαν τα percorso με τσοκ φρενου τι γινεται? Θεωρητικα το τσοκ φρενου δεν ακυρωνει το πλεονεκτημα του συγκεκριμενου συγκεντρωτηρα?

Ειναι λιγο καλυτερη η τουφεκια του μαμα τσοκ αλλα στις δικες μου δοκιμες ειναι αντιστροφες οι κατανομες,λογικα οπλο με οπλο διαφερει, να κανω και μια ερωτηση.Οταν ριχνουμε φυσιγγια με συγκεντρωτηρα αποσπομενου πατου σαν τα percorso με τσοκ φρενου τι γινεται? Θεωρητικα το τσοκ φρενου δεν ακυρωνει το πλεονεκτημα του συγκεκριμενου συγκεντρωτηρα?
επειδη εχω βαλει δοκιμες με kicks και percorso μιας και ειναι το αγαπημενο μου φυσιγγι μετα το exp. long range οχι δεν το ακυρωνει. ισα ισα δινει κι αλλη συγκεντρωση. και τις δοκιμες μπορεις να τις δεις στο baikal team.οσο για τα μιλερ που λες μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι τα τσοκ αυτα συγκεκριμενης χρησης ειναι καλυτερα απο τα μαμα γιατι ειχα 11-87 ειχα u2 και μετα απο δοκιμες το 3 αστρα μαμα του εριχνε στ αυτια κατα πολυ. οπως επισης στην 391 το 3 αστρα μαμα μου αρεσε πιο πολυ απο το tm. και αυτες οι δοκιμες μου υπαρχουν εδω
μονο στο baikal οτι after market τσοκ εχω παρει εχει βελτιωσει κατα 90% την τουφεκια μπορει και παραπανω

Last edited:
επειδη εχω βαλει δοκιμες με kicks και percorso μιας και ειναι το αγαπημενο μου φυσιγγι μετα το exp. long range οχι δεν το ακυρωνει. ισα ισα δινει κι αλλη συγκεντρωση. και τις δοκιμες μπορεις να τις δεις στο baikal team.οσο για τα μιλερ που λες μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι τα τσοκ αυτα συγκεκριμενης χρησης ειναι καλυτερα απο τα μαμα γιατι ειχα 11-87 ειχα u2 και μετα απο δοκιμες το 3 αστρα μαμα του εριχνε στ αυτια κατα πολυ. οπως επισης στην 391 το 3 αστρα μαμα μου αρεσε πιο πολυ απο το tm. και αυτες οι δοκιμες μου υπαρχουν εδω
μονο στο baikal οτι after market τσοκ εχω παρει εχει βελτιωσει κατα 90% την τουφεκια μπορει και παραπανω
Σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα το 3 αστρα το εβγαλα απο το οπλο της 3η ημερα γιατι ηθελα καλυτερες συγκεντρωσεις στις μακρινες βολες που μου τις εδωσε το 1 αστρο, ολα τα φυσιγγια που δοκιμασα ειχε καλυτερες κατανομες το muler αλλα θα κανω ξανα δοκιμες. Σημερα θα δοκιμασω ξανα το ufo και το kicks μηπως παρω αποφαση να πουλησω καποιο απο τα δυο.Με το exp.long range δεν τα βρηκαμε αλλα το το nitro mag το θεωρω κορυφαιο

Νιώθω οτι το μαμά Τσόκ εχει πιο καλη κατανομή , και τα δυο Τσόκ στα 50 ειναι παρα πολυ καλα , εαν καταφέρεις στην τσίχλα στα 50 μέτρα να διασταυρώσεις την τουφεκια του πίνακα με την πορεία της το πουλι θα το παρεις και αυτο ισχύει και για τα δυο τσοκ, οποτε γιατι να πληρώσεις τόσα χρήματα για το after market Τσόκ. Εγω με αυτην την εικόνα θα κράταγα το μαμά .

Νιώθω οτι το μαμά Τσόκ εχει πιο καλη κατανομή , και τα δυο Τσόκ στα 50 ειναι παρα πολυ καλα , εαν καταφέρεις στην τσίχλα στα 50 μέτρα να διασταυρώσεις την τουφεκια του πίνακα με την πορεία της το πουλι θα το παρεις και αυτο ισχύει και για τα δυο τσοκ, οποτε γιατι να πληρώσεις τόσα χρήματα για το after market Τσόκ. Εγω με αυτην την εικόνα θα κράταγα το μαμά .
Εχεις δικιο αλλα ο λογος που θα εδινες λευτα γι αυτο το τσοκ θα ηταν για τα χοντρα σκαγια που εχει πολυ καλη αποδοση αλλα και οπως φαινεται στον πινακα ουτε με ψιλα θα ειχες καποιο προβλημα

Εχεις δικιο αλλα ο λογος που θα εδινες λευτα γι αυτο το τσοκ θα ηταν για τα χοντρα σκαγια που εχει πολυ καλη αποδοση αλλα και οπως φαινεται στον πινακα ουτε με ψιλα θα ειχες καποιο προβλημα
Οντως οπως τα λες ειναι , εγω αυτο που έγραψα ειναι για τα συγκεκριμένα δεδομένα της τουφεκιας-δοκιμής 50 μέτρα με 8-9 euromix
Τα Τσόκ των baikal δυστυχως ειναι χάλια οποτε τα περισσότερα after market Τσόκ θα ηταν καλύτερα , το αντίστροφος ανάλογο γίνεται με τα Τσόκ της beretta όπου πιστεύω οτι για βιομηχανοποιημένα Τσόκ ειναι καταπληκτικά δίνοντας όμορφες κατανομες και απόλυτα ανάλογες με την σύσφιξη του Τσόκ που εχεις επιλέξει .

Εχει δοκιμασει κανεις το anaconda mid range με σκαγια νο 4,3,2 σε αποστασεις 20 εως 40 ακομα και 50 μετρα; Θα αποδώσει στον λαγο η να βαλω το μαμα 3αρι;
ρε μας κοροιδευεις?? οταν φτιαχτει το ιμιτασιον κανε δοκιμες. ημαρτον

Προτιμώ Optima Plus 1*, 50 μέτρα, το 10αρακι κάνει δουλειά στα 50μ; τι ορμή του έχει απομείνει;
Κανει... Αρκεί να πιστέψεις την προσκοπευση που είναι αρκετά μεγάλη σε ένα τόσο ψιλό σκαγι... Τα 8 η 9 βοηθάνε σκοπευτικα περισσότερο...

Εχει δοκιμασει κανεις το anaconda mid range με σκαγια νο 4,3,2 σε αποστασεις 20 εως 40 ακομα και 50 μετρα; Θα αποδώσει στον λαγο η να βαλω το μαμα 3αρι;
Με 4αρια έχω πάρει πολλά πάπια στα 40 μετρα με αυτό το τσοκ αλλά τα 50 αππ τα 40 έχουν τεράστια διαφορά κ με τόσο χοντρα σκαγια θες αρκετά πιο σφιχτο τσοκ....αν είναι να βάλεις μαμά τσοκ, βάλε τουλάχιστον τα 2 άστρα η το φουλ με τέτοια σκαγια...

Αλλη μια δοκιμη του φίλου alex76....
s9mSZyu.jpg

Back