Στέλνει Ελλάδα; Τελωνείο; .xm.Πάντως μπορεί να γίνει ομαδικη παραγγελία online και να βγει αρκετά καλά, υπολογίστε $60 το τσοκ + μεταφορικά ($45/ αριθμο τσοκ). Δηλαδή αν παραγγελθούν 5 crio τσοκ τότε θα στοιχίσουν 60+48/5=$69,6 περιπου 60 Ευρω το τσοκ .
μεσα ειμαι...Πάντως μπορεί να γίνει ομαδικη παραγγελία online και να βγει αρκετά καλά, υπολογίστε $60 το τσοκ + μεταφορικά ($45/ αριθμο τσοκ). Δηλαδή αν παραγγελθούν 5 crio τσοκ τότε θα στοιχίσουν 60+48/5=$69,6 περιπου 60 Ευρω το τσοκ .
Ψάχνω και εγώ αλλά 100ευρω δεν ξανά δίνω.. Με 60ευρω είμαι και εγώ μεσα..Πάντως μπορεί να γίνει ομαδικη παραγγελία online και να βγει αρκετά καλά, υπολογίστε $60 το τσοκ + μεταφορικά ($45/ αριθμο τσοκ). Δηλαδή αν παραγγελθούν 5 crio τσοκ τότε θα στοιχίσουν 60+48/5=$69,6 περιπου 60 Ευρω το τσοκ .
Ελλαδα στελνει, τωρα το τελωνειο ειναι λιγο τζοκερ. Αν περασει θα ειναι 24% ΦΠΑ + 20€ τέλη ΕΛΤΑ για ολο το δεμαΣτέλνει Ελλάδα; Τελωνείο; .xm.
και παλι μεσα ειμαι..Ελλαδα στελνει, τωρα το τελωνειο ειναι λιγο τζοκερ. Αν περασει θα ειναι 24% ΦΠΑ + 20€ τέλη ΕΛΤΑ για ολο το δεμα
ειναι καλα αυτα παυλο???μόλις έγινε παραγγελία από Comp n Choke για φίλο,,,άντε να το δοκιμάσουμε και αυτό
Μη τρελαινεσαι Παυλο κι εγω πιστευω θα γινει οπως λεει ο Γιωργος, τωρα για την μουντζα ξεπερασες κι εμενακαλησπέρα άσε Κώστα γιατι με πάει μούτζα φίλε και μεγάλη
είχε κολλήσει το σιτε του αμερικανου και πλήρωσα 3 φορές €85 για το ίδιο τσοκ ΙΜ Opt+,,,του έχω στείλει μαιλ δεν μου εχει απαντήσει ακόμα ίσως μεταβιβάζει τα στοιχεία που του έδωσα στην τραπεζα του για να μου ακυρώσουν τις δύο επιπλέον πληρωμές,,,ακόμα τα χρήματα μου ειναι δεσμευμένα αποό την αμερικάνικη τράπεζα
αν δεν γίνει κάτι θα βγει το ένα από αυτα αγγελίες
Μάλλον θα πρέπει να κάνεις ένα τηλέφωνο, αν μπεις στο site πας κάτω, shipping and returns, μπαίνεις εκεί και θα βρεις ένα νούμερο που αφορά international calls. Κάνε ένα τηλέφωνο, απλά να έχεις πρόχειρα κάποιον αριθμό συναλλαγής κτλ.αρχίζω και ανησυχώ Γιώργο γιατί διαβάζω πώς ίσως και να μην υφίσταται Comp n Choke πλέον και πολλοί αμερικάνοι έιχαν το ίδιο πρόβλημα,,,δεν είχε φανεί η παραγγελία τους στον λογαριασμό που είχαν στο store και τα λεφτά τους είχαν δεσμευτεί από την τράπεζα και έκαναν αίτηση αμφισβήτισης για να τα πάρουν πίσω
μπλέξαμε άσχημα μου φαίνεται
Αμάν ρε Παύλο.... Γκαντεμιά...καλησπέρα άσε Κώστα γιατι με πάει μούτζα φίλε και μεγάλη
είχε κολλήσει το σιτε του αμερικανου και πλήρωσα 3 φορές €85 για το ίδιο τσοκ ΙΜ Opt+,,,του έχω στείλει μαιλ δεν μου εχει απαντήσει ακόμα ίσως μεταβιβάζει τα στοιχεία που του έδωσα στην τραπεζα του για να μου ακυρώσουν τις δύο επιπλέον πληρωμές,,,ακόμα τα χρήματα μου ειναι δεσμευμένα αποό την αμερικάνικη τράπεζα
αν δεν γίνει κάτι θα βγει το ένα από αυτα αγγελίες
Κατά την προσωπική μου γνώμη παρά πολύ καλές οι δυο πρώτες τουφεκιές..! η τριτη φαίνεται λίγο αραιή αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για φυσιγγι Ν4 με πολύ λίγα σκάγια,και δεν μας έγραψες τι τσοκ είναι (η τριτη τουφεκια) για να αξιολογήσουμε καλύτερα..Καλησπέρα παιδιά τη γνώμη σας....η πρώτη τουφεκιά είναι στα 28 μέτρα με carlson IC ported......από beretta a391 urika 1 18.3 αυλό με επιμήκυνση κώνου από τον Γιώργο τον Ψυλλάκη το φυσίγγι no8 από τον βενδρα τον Σωτήρη στον Πύργο...32 γρ
Η δεύτερη στα ίδια μέτρα ίδιο φυσίγγι αλλάζει το τσοκ σε brilley LM
Αυτή είναι στα 45 μέτρα το φυσίγγι είναι MB long range no 4