Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Καλο ριχτο απο τωρα Γιαννη!95 λογικα μαζι μεταφορικα κ τελωνιο?το εκανες παραγγελια απο την εταιρια?
Σε ευχαριστώ! Όχι Νικόλα από οπλουργο εδώ Αθήνα το πήρα που τα φέρνει..95 μου το πούλησε αυτός ναι..δεν ήθελα να μπλέξω με την όλη διαδικασία να το φέρω από ΗΠΑ και που υπήρχε και σκοτάδι ουσιαστικά με τελωνείο τι θα πληρώσω..
Καλοριζικο ψηλε.αναμενω δοκιμες
ευχαριστώ φίλε! Αύριο θα ρίξω καμία πουλά μάλλον και θα γράψω..κυνήγι προς το τέλος της βδομάδας θα πάω για καμία τσίχλα..

Γιάννη καλόριχτο! Περιμένουμε εντυπώσεις!
Ευχαριστω Χρηστο! Θα γραψω οταν το ριξω μαλλον αυριο!!
Γιαννη καλα καψιματα, εγω πληρωσα 32 ευρω τελωνειο για το kicks με τους μ@λ@κες γιατι το κοστολογησαν λεει 70 ευρω
Ευχαριστω Αλεξ! Γι αυτο και εγω δεν το διακινδυνεψα γιατι μπορει να μου εβγαινε πιο ακριβα απο οτι το πηρα.
Το τσοκ παρεληφθει!
Πρωτη φορα δινω τοσα χρηματα για τσοκ..ελπιζω να βγει ανταξιο των προσδοκιων..
ep3japy.jpg

A6Usj6G.jpg

pStwDLg.jpg

Ευχαριστω Αλεξ! Γι αυτο και εγω δεν το διακινδυνεψα γιατι μπορει να μου εβγαινε πιο ακριβα απο οτι το πηρα.
Το τσοκ παρεληφθει!
ep3japy.jpg

A6Usj6G.jpg

pStwDLg.jpg
.pop..pop..pop..pop..pop..pop..pop..terror..terror..terror..terror..terror..terror..terror..terror..sex hard..sex hard..sex hard..sex hard..sex hard..sex hard..sex hard..hunter..hunter..hunter..banana..banana..banana..banana..banana..banana..ha ha ha..ha ha ha..ha ha ha..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Σας ευχαριστω παιδια!
Μαριε ωραιο χαχα!
Παυλο ετοιμος ειμαι,ανυπομωνω να το ριξω!!!
Γαμωτο αυριο μου εχει πει ο κολλητος να παμε λαγο,και μαλλον δεν θα δοκιμαστει,θα το εχω πανω βεβαια αλλα τι να δοκιμασεις μια-δυο τουφεκιες και αν...αν μπαινουν τσιχλες θα τον παρατησω και θα φυγω γιατι θα ανεβουμε παλι στα ψηλα και αν περνανε τσιχλονια περνανε αρκετες και απο εκει!!

Το τσοκ παρεληφθει!
ep3japy.jpg

A6Usj6G.jpg

pStwDLg.jpg
Παιχτούρη !

Το τσοκ παρεληφθει!
ep3japy.jpg

A6Usj6G.jpg

pStwDLg.jpg

Σας ευχαριστω παιδια!
Μαριε ωραιο χαχα!
Γαμωτο αυριο μου εχει πει ο κολλητος να παμε λαγο,και μαλλον δεν θα δοκιμαστει,θα το εχω πανω βεβαια αλλα τι να δοκιμασεις μια-δυο τουφεκιες και αν...αν μπαινουν τσιχλες θα τον παρατησω και θα φυγω γιατι θα ανεβουμε παλι στα ψηλα και αν περνανε τσιχλονια περνανε αρκετες και απο εκει!!
Με την ψυχολογια που θα εχεις αυριο με το φιδισιο δεν θα χανεις κανενα πουλι

Σας ευχαριστω παιδια!
Μαριε ωραιο χαχα!
Oxi toufeka kai to lago...

Με την ψυχολογια που θα εχεις αυριο με το φιδισιο δεν θα χανεις κανενα πουλι
Λες ε;; Μακαρι!! Οταν εβαλα πρωτη φορα το helix πριν ανοιξει το κυνηγι,στο σκοπευτηριο εκανα 25!!!
Λεω αυτο τα σπαει μονο του...απ'εξω χειροκροτουσαν (παντα χειροκροταμε αν καποιος κανει 25)
Και μια αλεπου παλιος σκεεταδορος παιχταρας που με ξερει μου λεει μολις βγηκα "Γιαννη το τσοκ τα εσπασε ε;;"
Ε ναι του λεω εγω ..
Ασε ρε Γιαννη μου λεει τα χερια ειναι και η ψυχολογια..μαμημενη ψυχολογια ειναι το παν..

Back