Θα ειναι...θα ειναι... Ας εχουμε και μια εικονα πως τα παει σε τριχωτοΚαλορίζικο το τσοκ Γιάννη. Όταν με το καλό το δοκιμάσεις στον πίνακα ρίξε και χοντρά νούμερα Ν4 και Ν3. Πιστεύω θα είσαι καλυμμένος και στον λαγό
Ευχαριστω Μακη!καλορίζικο Γιάννη το φιδάκι
Ευχαριστω Γιωργο!Καλορίζικο Γιάννη το φίδι.
Εύχομαι πολλές ωραίες τουφεκιές.
Ευχαριστω Τολη !Καλοριζικο Γιάννη. Με 4αρια βγαζει ωραιες τουφεκιες στο χαρτι μεχρι τα 40 μετρα.
Με ζορισε λιγο στις τραβερσες. Βέβαια δεν ειχα συνηθισει και το νεο οπλο, εσυ ισως να μην ζοριστείς και καθολου!
Ευχαριστω Σταματη!Καλορίζικο το τσοκ Γιάννη. Όταν με το καλό το δοκιμάσεις στον πίνακα ρίξε και χοντρά νούμερα Ν4 και Ν3. Πιστεύω θα είσαι καλυμμένος και στον λαγό
Ευχαριστώ πολύ να"σαί καλά!Καλοριχτο Γιαννιο!!
Γιαννιο καλοριζικο και ευχομαι να δωσεις τρελο πονο....Ευχαριστω Χρηστο! Θα γραψω οταν το ριξω μαλλον αυριο!!
Ευχαριστω Αλεξ! Γι αυτο και εγω δεν το διακινδυνεψα γιατι μπορει να μου εβγαινε πιο ακριβα απο οτι το πηρα.
Το τσοκ παρεληφθει!
Πρωτη φορα δινω τοσα χρηματα για τσοκ..ελπιζω να βγει ανταξιο των προσδοκιων..
Μαριε εγω το παρελαβα μολις που τελειωσε η προηγουμενη κυνηγιτικη περιοδος......https://postimg.org/image/4ntnk6tdyz/
https://postimg.org/image/1tdqsl2xcb/
https://postimg.org/image/6gowlm1mkr/
.banana..banana..banana..banana..banana..violin..victory..victory..victory..pop..pop..pop..pop..pop.
Καλοριζικο Γιαννη και καλες μπενελοτουφεκιες!
Τάσο,Παναγο ευχαριστώ πολύ!Γιαννιο καλοριζικο και ευχομαι να δωσεις τρελο πονο....
Ε ρε φετος να ρθουν τα τσιχλονια στα Χανια βιετναμ θα γινει!!!!
Γιαννη ειμαι σιγουρος οτι θα το χαρεις.... οπως αλλωστε και ολοι οι κατοχοι του.Ευχαριστω Χρηστο! Θα γραψω οταν το ριξω μαλλον αυριο!!
Ευχαριστω Αλεξ! Γι αυτο και εγω δεν το διακινδυνεψα γιατι μπορει να μου εβγαινε πιο ακριβα απο οτι το πηρα.
Το τσοκ παρεληφθει!
Με αυλό 18,3 σε καρτέρι τρυγονιών. Πατσαβούρια! Εκτός από τις κοντινές τουφεκιές, μη σε φρενάρει το όνομα "short", πάει και λίγο πιο πέρα...PATERNMASTER SHORT RANGE σε 18,4 αυλό εχει δοκιμάσει κανείς?
Ευχαριστω πολυ! Αισιοδοξο μηνυμα οπως ολα τα μηνυματα,γι αυτο το τσοκ!Γιαννη ειμαι σιγουρος οτι θα το χαρεις.... οπως αλλωστε και ολοι οι κατοχοι του.
Και εγω την ιδια αμφιβολια με σενα ειχα, πριν το αποκτησω . . . . .
Μετα μου χαθηκε
Καλορίζικο Γιάννη!Ευχαριστω Χρηστο! Θα γραψω οταν το ριξω μαλλον αυριο!!
Το τσοκ παρεληφθει!
Γιάννη καλόριχτο.
Από ότι ακούω πρέπει να είναι ένα εξαιρετικό τσοκ για γενική χρήση.
Καλορίζικο Γιάννη!
Καλές τουφεκιές!
Σας ευχαριστώ πολύ..ήταν σήμερα να δοκιμαστεί αλλά δεν τα κατάφερα γιατί προέκυψαν θέματα με τα παιδιά από χθες το βράδυ...είχα τρέξιμο και δεν μπόρεσα να πάω πουθενά σημερα..να δούμε αν πάμε κανένα σκοπευτήριο το απόγευμα τουλάχιστον..καλα καπνισματα γιαννη!
Πανο, το εχω εγω για την Μ2 (αυλο 18,4) αλλα δυστυχως δεν το εχω δοκιμασει ακομη.Για το Kicks xfull highflyer τι ξέρουμε; το έχει κάποιος να γράψει εντυπώσεις;
αν το θες και εσύ για μαλλινόταπα και διασποράς άστο..αν το θέλεις για την δουλειά που βγήκε να κάνει πάρτο με κλειστά μάτια δεν θα το μετανιώσεις!!!Για το Kicks xfull highflyer τι ξέρουμε; το έχει κάποιος να γράψει εντυπώσεις;