Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

πολλες βραδινες ανησυχιες για τα μπασιματα που ερχονται......
DXK5GUo.jpg
τι σινγκεντροτήρες είναι αυτοί με τόσο μικρά πτερύγια;;;; τι μαγκιά έχεις κάνει εκεί;;;

Ερώτηση για να δω αν είμαι ο μόνος....

Στα τσοκ φρένου υπάρχει περίπτωση να κολλήσει η τάπα στο στόμιο και να εχουμε στην δεύτερη η την τρίτη ντουφεκια κατα σειρά το μοιραίο;
Δηλαδή αν κάποιο φυσιγγι εχει κακογεμιστει η ακόμα και κάποιο ελάττωμα στην τάπα που να ειναι παραμορφωμένη ,δεν θα προξενήσει πρόβλημα;

Ποιες η διαφορές του code black duck και του code black goose ποιες είναι οι συσφιξεις που τους αντιστοιχούν;εάν κάποιος τα έχει δοκιμάσει και στη πράξη ας μου πει 2 λόγια και αν ξέρει σε σύγκριση με τα κικς...και επίσης αν τα έχει δοκιμάσει κάποιος σε browning a5 θα ήθελα τη γνώμη του

Ερώτηση για να δω αν είμαι ο μόνος....

Στα τσοκ φρένου υπάρχει περίπτωση να κολλήσει η τάπα στο στόμιο και να εχουμε στην δεύτερη η την τρίτη ντουφεκια κατα σειρά το μοιραίο;
Δηλαδή αν κάποιο φυσιγγι εχει κακογεμιστει η ακόμα και κάποιο ελάττωμα στην τάπα που να ειναι παραμορφωμένη ,δεν θα προξενήσει πρόβλημα;
δύσκολο να γίνει έως απίθανο.. Καλού κακού να αποφεύγεις τα μαλλινόταπα και μεσόταπα αν και μερικοί λένε τα ρίχνουν και αυτά χωρίς πρόβλημα.

Ποιες η διαφορές του code black duck και του code black goose ποιες είναι οι συσφιξεις που τους αντιστοιχούν;εάν κάποιος τα έχει δοκιμάσει και στη πράξη ας μου πει 2 λόγια και αν ξέρει σε σύγκριση με τα κικς...και επίσης αν τα έχει δοκιμάσει κάποιος σε browning a5 θα ήθελα τη γνώμη του
το black duck 2 με 3 άστρα αναλόγως το φυσίγγι το έχω και όντως έτσι είναι, το black goose είναι για ποιο μακρινές βολές φαντάζομαι στο extra full και full θα αντιστοιχεί..

πιστεύω πως τα code black έρχονται πολύ κοντά με τα hifliyer τα smoke διαφέρουν, αλλά σε γενικές γραμμές τα kicks πιο αυστηρά.

Back