Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Πραγματι Κωστα ειναι για γελια η επιλογη choke. Με μεγαλη προσοχη, επιλεγεις, (ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ), δοκιμαζεις και αν σου κανει ???? !!!!!
εχεις δικιο αλλα κατα ποσο ενα τσοκακι που πωλειται στο ebay 12 δολαρια ειναι καλο??? δοκιμες δεν υπαρχουν πουθενα....οι αμερικανοι κατι ξερουν.....

Πραγματι Κωστα ειναι για γελια η επιλογη choke. Με μεγαλη προσοχη, επιλεγεις, (ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ), δοκιμαζεις και αν σου κανει ???? !!!!!

Στην Αμερικη υπαρχει στα περισσοτερα money back warranty αν δεν σου κανει, εκει το ρισκο ειναι μικρο

Καλοριζικο Κώστα και πρόσεχε πως το πιάνεις γιατί δαγκώνει άσχημα..;)
Άντε να σε δω τώρα ποιό από τα δυο τσοκ θα ηλεκτροκολλησεις...sarcastic.
χαχαχαχαχαχαχα......ποιο απο τα 3 θελεις να πεις.....καθοδον ειναι και το τελευταιο anaconda.....ειδωμεν στις δοκιμες.....το ερπετο ειναι πιο σφιχτο απο το kicks παντως

χαχαχαχαχαχαχα......ποιο απο τα 3 θελεις να πεις.....καθοδον ειναι και το τελευταιο anaconda.....ειδωμεν στις δοκιμες.....το ερπετο ειναι πιο σφιχτο απο το kicks παντως
Πόσο κοστίζει το ανακοντα Κώστα?

Καλοριζικο και απο μενα Κωστα (Γιωργος). Σιγουρα θα το ευχαριστηθεις. Περιμενω Φωτο απο δοκιμες ειδικα με χοντρα σκαγια. Και αυτο αγοραστηκε απο το ιδιο site ?
Σιγουρα η πρωτη αγορα μου ειναι το Kick's BACK KICKER , μετα τα υπολοιπα....

Καλοριζικο και απο μενα Κωστα (Γιωργος). Σιγουρα θα το ευχαριστηθεις. Περιμενω Φωτο απο δοκιμες ειδικα με χοντρα σκαγια. Και αυτο αγοραστηκε απο το ιδιο site ?
Σιγουρα η πρωτη αγορα μου ειναι το Kick's BACK KICKER , μετα τα υπολοιπα....
καλημερα γιωργο.....ναι απο το ιδιο site....συντομα οι δοκιμες

Κώστα κάνε δοκιμές σε ποιο long αποστάσεις με τα δυο μαζί να δούμε διάφορες. Όχι 25-30 μετρα ....εκει με ότι κ ναριξεις πέφτει. Βάλε απο 40 έως 50 μετρα βολές.

Κώστα κάνε δοκιμές σε ποιο long αποστάσεις με τα δυο μαζί να δούμε διάφορες. Όχι 25-30 μετρα ....εκει με ότι κ ναριξεις πέφτει. Βάλε απο 40 έως 50 μετρα βολές.
τολη βολες στα 40-50 θα εχει σιγουρα αλλα θα το δοκιμασω και στα 35 για να δω πυκνοτητα στα κεντρα

Ναι 4αρακι είναι ότι πρέπει Κώστα. Τα 35 θεώρησε τα δεδομένα στο κατω κάτω μιλάμε για κλειστό τσοκακι 2* άνετα.
40-45-50 πιστεύω είναι ότι πρέπει εκεί κάνω κ εγώ δοκιμές....χρονο κ φυσίγγια να έχεις είναι το θέμα :-)

Ναι 4αρακι είναι ότι πρέπει Κώστα. Τα 35 θεώρησε τα δεδομένα στο κατω κάτω μιλάμε για κλειστό τσοκακι 2* άνετα.
40-45-50 πιστεύω είναι ότι πρέπει εκεί κάνω κ εγώ δοκιμές....χρονο κ φυσίγγια να έχεις είναι το θέμα :)
συμφωνω τολη το τσοκακι ειναι 0.700 οπως ειδα....σιγουρα θα σας βαλω δοκιμη με 4αρακι στα 40-50 αλλα θα το κανω σιγουρα δοκιμη στο 5-6 για τα παπια και στα 35

Λοιπόν Καλημέρα παιδιά σήμερα έκανα μια αναγνωριστικη δοκιμή σε χαρτόνι 50χ50 διότι δεν είχα 1χ1 (από Δευτέρα)....ασφαλή συμπέρασμα δεν έβγαλα λόγω του ότι η διάσταση του χαρτόνι ου ήταν μικρή. ....παραταυτα το Anaconda long μου έδωσε την αίσθηση ενός δυαριου τσοκ.....
http://imgur.com/a/9ptQw

Back