Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

o Alex ο τρυποκάρυδος όπου βρει μικρή τρυπα την μεγαλώνει....my man.
.terror.
Alex σε τι κυνηγια το δουλευεις το buck kicker , πως τα παει με τα ψιλα;
Στη remi που εχω μια χαρα τα παει και τα ψιλα δες 3 τουφεκιες που εχω βαλει με 8αρια στην ενοτητα φυσιγγια για τσιχλες, εχω παει για ορτυκια-τσιχλες-τρυγονια-λαγο και φασσες με το buck kicker. Τα ορτυκια βεβαια δεν τα ντουφεκαγα αμεσως αλλα τα αφηνα να φευγουν 25-30 μετρα για να μη τα σακατεψω, ημουνα σε καλαμιά και ειχα περιθωρια να τα αφησω να παρουν μεγαλη αποσταση.

Πάρτο γλώσσα με κλειστά τα μάτια,στην ermes σου όπως και σε όλα τα ιταλικά ταιριάζει πολύ καλά,μαζεύει ωραία τις κατανομές!!τα gemini τα δουλεύω χρόνια και μόνο καλά έχω να πω!!!.big smile.
όπως λέει κι ο Τάκης με κλειστά μάτια
σε ιταλικό όπλο δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη επιλογή :)

Μάριε είσαι σίγουρος πως δεν έκανες λάθος επιλογή εσύ ; έχω πάρει τι να σου πω την μισή patternmaster και αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ,,,,από τα pull down menu αν κάνεις επιλογή του όπλου πρέπει να ξαναδιαλέξεις το σπείρωμα που θες γιατι ακυρώνει την επιλογή δεν την αποθηκεύει,,,μήπως εκεί παίχτηκε κάτι ;

Μάριε είσαι σίγουρος πως δεν έκανες λάθος επιλογή εσύ ; έχω πάρει τι να σου πω την μισή patternmaster και αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ,,,,από τα pull down menu αν κάνεις επιλογή του όπλου πρέπει να ξαναδιαλέξεις το σπείρωμα που θες γιατι ακυρώνει την επιλογή δεν την αποθηκεύει,,,μήπως εκεί παίχτηκε κάτι ;
ειναι απο ελλαδα η παραγγελια....το καλο ειναι οτι πετυχαν το οπλο απλα τα χαλασαν στο σπειρωμα......sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Απο ελληνικο καταστημα το πηρα παυλο και ειπα συγγεκριμενα ινβεκτορ πλας για σχ3

Περιμένω ένα Kicks smoke skeet mobile για την Benelli (66cm κάννη και 18.3 αυλό) για να δω τι τουφεκιά θα έχω στα 25-30 μέτρα γιατί με το μαμά **** δεν μένω ικανοποιημένος πλέον.
Να τονίσω ότι χάλασα το πάντρεμα όπλου - φυσιγγίων από όταν ο ΔΟΡΚΑΣ άλλαξε το express 34 και δεν εχω βρει άλλο ίδιο σε απόδοση.
Το έχει δοκιμάσει κάποιος το τσοκάκι αυτό σε κάννη 66cm και 18.3- 18.4 ?

Σήμερα παρέλαβα το Kicks smoke skeet η χαρά και η ανυπομονησία έιναι απερίγραπτη να παω σπίτι να το βιδώσω πάνω στην Benelli και να ξημερώσει Κυριακή πρωί να γίνει κάπνισμα σε τσιχλοκότσυφα..
Να ειναι καλά και το παληκάρι που μου το πούλησε και που το ειχε σε κατάσταση βιτρίνας .

Back