Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Κωστα το τσοκ ειναι πολυ καλο γι αυτη την αποσταση... Μην τρελαινεσαι, πολυ καλα αποδιδει κ αν μαλιστα συνδυασει αυτη την κατανομη με σχετικα κοντη ατρακτο θα δεις πολυ "καθαρες" καταβολες... Πολυ ωραιο καρτεροτσοκ... ;)

Καλημερα! Κωστα φαινεται να κανει καλη δουλεια αυτο το τσοκ! Σε ευχαριστω προσωπικα γιατι ψαχνομαι για ενα-δυο after market τσοκ και οι δοκιμες σου ειναι κατατοπιστικοτατες!
Γιάννη Καλημέρα.....πιστεύω να βοήθησα όσο μπορούσα με τις δοκιμές όλους σας να βγάλετε συμπεράσματα.....περιμένω ακόμα να κάνω κάποιες δοκιμές με το Anaconda striker που είναι πιο σφιχτό....Τώρα για τις αγορές που θέλεις να κάνεις άμα χρησιμοποιεις ατσάλια ρίξε μια ματιά στα patternmaster code black

Κωστα το τσοκ ειναι πολυ καλο γι αυτη την αποσταση... Μην τρελαινεσαι, πολυ καλα αποδιδει κ αν μαλιστα συνδυασει αυτη την κατανομη με σχετικα κοντη ατρακτο θα δεις πολυ "καθαρες" καταβολες... Πολυ ωραιο καρτεροτσοκ... ;)
Καλημερα Άρη...ναι έχω μείνει ευχάριστημενος και από το Kicks mod και από το Anaconda long.......περιμένω το striker να έρθει να το δω και αυτό αν και ψήνομαι για code black....xaxaxaxaxxa

O αυλός 18,6 θεωρείτε ότι βγάζει ανοιχτότερες κατανομές από τους παλιότερους αυλούς διαφόρων όπλων από 18,2 έως 18,4;
Αγαπητε administrator , το ερωτηματικο στο τελος της προτασης με μπερδευει. Δηλαδη ειναι πιστοποιημενο ή οχι ,
οτι ο αυλος 18,6 δινει ανοιχτοτερες κατανομες απο 18,4 ή 18,2 ...

Νομιζω οτι ο Γιωργος απαντησε γενικα επι του αυλου εδω και οχι σε συναρτηση με τα Anaconda. Η διαμετρος στομιου στο long range ειναι 0.700 ιν για καθε οπλο ανεξαρτητου αυλου. Ετσι στο 18.6 λογικα κ συσφιξη ειναι μεγαλυτερη απο οτι στο 18.4.

Ευχαριστω για την διευκρινηση. Εκανα τους υπολογισμους μου και πραγματι το Long Range σε αυλο 18,6 ειναι πιο σφιχτο απο οτι σε αυλο 18,4. Ευχαριστω και παλι.

Αγαπητε administrator , το ερωτηματικο στο τελος της προτασης με μπερδευει. Δηλαδη ειναι πιστοποιημενο ή οχι ,
Μάλλον μπερδευτήκαμε φίλε Z-Arkadia. Μην με αποκαλείς με τίτλους ... είμαι ο Γιώργος και συγνώμη που δεν θυμάμαι το όνομα σου :).
Ήθελα απλά να σας ρωτήσω να μου πείτε την άποψη σας, αν πιστεύετε ότι οι κάννες με ημιδιευρημένο ή διευρυμένο αυλό, αποδίδουν με τα ίδια τσοκ, πιο ανοιχτές κατανομές από τους υπόλοιπους αυλούς.

Αγαπητέ administrator κ. Γιώργο :-) λογικά εφόσον έχουμε κοινή διάμετρο στομίου στα τσοκ της pattern... Στα 18,6 μπερετα είναι πιο στενό το τσοκ από το 18,4 των Benelli

Ακριβώς όπως τα λέτε είναι για τους άυλους 18.6 σε σχέση με τον 18.4....σε εμένα με αυλό 18.4 το Anaconda long (0.700) μου δίνει συσφιξη 17.77

Το θεωρείτε με ε στο τέλος = τι εσείς πιστεύετε;
Ερώτημα λοιπόν θέτει: τι πιστεύει ο καθένας....

VXvaeWMh.jpg

Προσωπικά εντυπωσιαστηκα και από την κατανομη στα 47 μέτρα από τα ν9.Ποτε δεν είχα κάνει δοκιμές με ψιλά σκαγια σε τέτοιες αποστασεις. Βέβαια το υποπτευομουν επειδή τελευταία με φουλ και σπορτινγκ ν8,5 πήρα τσίχλες καθαρά πάνω από τα 40 μετρα.

Ήθελα απλά να σας ρωτήσω να μου πείτε την άποψη σας, αν πιστεύετε ότι οι κάννες με ημιδιευρημένο ή διευρυμένο αυλό, αποδίδουν με τα ίδια τσοκ, πιο ανοιχτές κατανομές από τους υπόλοιπους αυλούς.
Εννοεις αν ενα καθαρο 3αρι(18,1) σε αυλο 18,6 σε συγκριση με ενα καθαρο 3αρι (17,9) σε 18,4 αποδιδουν το ιδιο η πιο ανοιχτα ετσι? Σχετικο ειναι, μπορει ναι μπορει κ οχι... Θεωρητικα για να ειναι σωστα τα τσοκ πρεπει στην ιδια αποσταση να αποδιδουν το ιδιο ποσοστο συγκεντρωσης...
Απλα το Anaconda απο τη στιγμη που διατηρει σταθερη τη διαμετρο στομιου σε ολα τα οπλα, σε αυτα με διευρυμενους αυλους θα αποδιδει πιο σφιχτες συγκεντρωσεις...

Εννοεις αν ενα καθαρο 3αρι(18,1) σε αυλο 18,6 σε συγκριση με ενα καθαρο 3αρι (17,9) σε 18,4 αποδιδουν το ιδιο η πιο ανοιχτα ετσι? Σχετικο ειναι, μπορει ναι μπορει κ οχι... Θεωρητικα για να ειναι σωστα τα τσοκ πρεπει στην ιδια αποσταση να αποδιδουν το ιδιο ποσοστο συγκεντρωσης...
Απλα το Anaconda απο τη στιγμη που διατηρει σταθερη τη διαμετρο στομιου σε ολα τα οπλα, σε αυτα με διευρυμενους αυλους θα αποδιδει πιο σφιχτες συγκεντρωσεις...
Άρα με τα λεγόμενα Άρη το Anaconda σε αυλό 18.4 που έχει συσφιξη 0.700 δλδ 17.77-17.78 πλησιάζει περισσότερο προς το τριαρι και λιγότερο προς το δυάρι....ή κάνω λάθος?

Δική μου ταπεινή άποψη είναι να κρίνουμε στην πράξη τα συγκεκριμένα τσοκ αν πράγματι ανταποκρίνονται στον σκοπό για τον οποίο έχουν κατασκευαστεί. Από εκεί και πέρα μην ψαχνόμαστε στις αντιστοιχίσεις σε ονομασίες σύσφιξης και σε άστρα. Αν ήταν έτσι δεν θα έδιναν οι εταιρίες δικά τους ονόματα σε κάθε τσοκ αλλά θα τα ονόμαζαν με τις κοινές ονομασίες σύσφιξης....

Δική μου ταπεινή άποψη είναι να κρίνουμε στην πράξη τα συγκεκριμένα τσοκ αν πράγματι ανταποκρίνονται στον σκοπό για τον οποίο έχουν κατασκευαστεί. Από εκεί και πέρα μην ψαχνόμαστε στις αντιστοιχίσεις σε ονομασίες σύσφιξης και σε άστρα. Αν ήταν έτσι δεν θα έδιναν οι εταιρίες δικά τους ονόματα σε κάθε τσοκ αλλά θα τα ονόμαζαν με τις κοινές ονομασίες σύσφιξης....
Πολύ σωστή παρατήρηση. ...Έτσι είναι ακριβώς. ..και στην πράξη αυτό φαίνεται. ...το Anaconda long το δίνουν για μακρινες αποστάσεις. ....ενώ εμείς κάνοντας την μετάτροπη το βλέπουμε ως τριαρι βάση συσφιξης

Kωνσταντινε για να ειμαι ειλικρινης δεν βλεπω καμμια innovation εδω. Ιδιες ακριβως συσφιξεις οπωσ στα κλασσικα Ανακοντα, 073ο, 0.715, 0700 ιν για ολα τα οπλα.
Έχεις δίκιο Παύλο Short, mid,long range με άλλη ονομασία.

Back