Καλοτουφεκο γιωργο
Καλορίζικο Γιώργο, να το χαρείς !!!
Αυτο δεν ξέρω να στο απαντήσω αν θες όμως καθαρό skeet προς 4 άστρα παρε ενα τυροξυστη kicks που λέει κι ο φίλος μου ο Στέλιος για να εισαι μρσαΣας ευχαριστώ πολύ κύριοι!
Μόνο καλά λόγια ακούω για αυτά τα τσοκ και σιγά σιγά σκέφτομαι να αποκτήσω και τα άλλα δύο το Short και το Long.
Και μια ερώτηση...
Σε Invector Plus και συγκεκριμένα σε αυλό 18,7 ψάχνω ένα τσοκ που να αποδίδει κάτι σε τέσσερα άστρα και Skeet.
Έχετε να προτείνεται κάποιο;
Το Short Range θα μου αποδώσει αυτό που ψάχνω;
Απ οτι εχω διαβασει κατα καιρους,το χει ο Μακης στο winchester(παρομοιος αυλος),αρα θα μπορει να σε βοηθησει στο ερωτημα σου.....αν και νομιζω οτι ειχε γραψει οτι ειναι πολυ ικανοποιημενος.Λογικα αν το παρει χαμπαρι θα σου απαντησει.Το Short Range θα μου αποδώσει αυτό που ψάχνω;
Γιωργο θα το ευχαριστηθεις το φιδι...
Σε κατι πιο ανοιχτο παρε ενα Carlson απλο κ θα με θυμηθεις... Πολυ καλα κ ποου ταιριαστα στα browning κ σχετικα οικονομικα...
Το Ic θα βγανει 0,15 στον αυλο σου και το LM στα 0,3... Το πρωτο το εχω κ εγω στο 725 κ ειναι σκουπα ανετα μεχρι 30 μετρα κ αποδοτικο κ στα 35...
Καλορίζικο και καλά καπνίσματα ....
Αρη μόλις με γλίτωσες από καμιά 80αρια € . Ελεγα να πάρω ένα kick smoke για κοντινά με το 525 και την sx3 , ενώ έχω τα απλά τα Carlson και κάθονται. Βασικά έχω σε Invector plus το IC Carlson που το υπολογίζω σε 0,2 mm (μετρημένα) , και το IC Briley που το μετράω 0,13 (!!!) και τελικά θα δουλέψω μ' αυτά στα κοντινά γιατί είναι δύσκολοι καιροί. Για φάσσα , τρυγόνια θα χρησιμοποιήσω το καινούριο μου φίδι ΜR.Γιωργο θα το ευχαριστηθεις το φιδι...
Σε κατι πιο ανοιχτο παρε ενα Carlson απλο κ θα με θυμηθεις... Πολυ καλα κ ποου ταιριαστα στα browning κ σχετικα οικονομικα...
Το Ic θα βγανει 0,15 στον αυλο σου και το LM στα 0,3... Το πρωτο το εχω κ εγω στο 725 κ ειναι σκουπα ανετα μεχρι 30 μετρα κ αποδοτικο κ στα 35...
Αμα εχεις τρέλα βολευει βολευει.βλέπεις συνεφακιαΔημητρη η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει Smoke σε τοσο ανοιχτη συσφιξη κ δεν εχω αποψη... Θα ηταν αδικο να πω αν ειναι καλυτερο η οχι απο καποιο αλλο...
Βεβαια προσωπικα δεν βρισκω κ το λογο να παμε σε κατι φρενατο για τουφεκιες εως 30 μετρα, δεν ξερω τι παραπανω θα μας δωσει η αν μας βολευει σκοπευτικα...
Παντως τα Carlson στα Browning - winchester τα εχω σε εκτιμηση...