Λεει και καλα οτι η διαφορα τους ειναι μονο οτι ειναι λιγο πιο μακρυ για να δουλευει και σε super magnum γομωσεις... Πως το βλεπεις σαν τουφεκια?το goose οχι το duck ναι το κυνηγάω
Λεει και καλα οτι η διαφορα τους ειναι μονο οτι ειναι λιγο πιο μακρυ για να δουλευει και σε super magnum γομωσεις... Πως το βλεπεις σαν τουφεκια?το goose οχι το duck ναι το κυνηγάω
Παύλο φοβάμαι ότι τόσο κλειστά τσοκ θα τα φτύνουν τα ψιλά....εγώ δοκιμές που έκανα με carlsons turkey και muller ufo τα εφτυνεpatternmaster goose φίλε μεταξύ αυτών που γράφεις
Αλέξανδρε δεν είναι μόνο αυτή η διαφορά τους....και τα δύο δύολευουν με stud ring το οποίο είναι τοποθετημένο σε διαφορετικό σημείο στο duck και σε άλλο στο gooseΛεει και καλα οτι η διαφορα τους ειναι μονο οτι ειναι λιγο πιο μακρυ για να δουλευει και σε super magnum γομωσεις... Πως το βλεπεις σαν τουφεκια?
Να καταλάβω καλύτερα μήπως και μπορέσω να σε βοηθήσω....δουλεύεις 34 γρ σε νούμερο 7....σε τι οπλο και με τι αυλό??στο λέω γιατί τα αμερικανικά σφιχτά τσοκακια οι Αμερικάνοι τα δουλεύουν με άλλο νούμερο σκαγιων πιο χοντρό από εμάς και συνήθως κοπανανε ατσαλιαΝαι φυσικα απο 40
και πανω
Το duck ναι Παύλο συμφωνώ....το goose είναι κάπως......duck και goose είναι ακριβώς όπως είναι τα muller passing kai ufoτο ρίχνω με Νο7 και κάτω αλλά το έχω δουλέψει και με Νο9 μια χαρά τα πήγαινε Κώστα θανατηφόρο
Μόλις τώρα είδα ότι ρίχνουμε με το ίδιο όπλο οπότε θα σου πω την γνώμη μου σε αυτά που έχω δοκιμάσει εγώ σαν κλειστά τσοκακια....kicks θανατηφόρο με πολλά κέντρα αλλά απόλυτο στην σκόπευση....Carlson's ένα τίμιο τσοκακι όχι κάτι αξιόλογο....στο δικό μου όπλο αυτό που είναι μόνιμα βιδωμενο επάνω για καρτερατα κυνήγια είναι το anaconda midΝαι φυσικα απο 40
και πανω
Είχα αρκετά kicks....smoke light mod.....smoke IM.....high flyer mod.....buck kicker LF......όλα τα kicks δουλεύουν σε μισά νούμερα η αστέρια καλυετρα...αν θυμάμαι καλά ξεκινάνε από skeet και φτάνουν στο full....να ξέρεις ότι η ονομαστική τους σύσφιξη μπορεί να διαφέρει από την πραγματική.....Ασχετο σε ποιο kicks αναφερεσαι? Και πως πανε αυτα σε συσφιξεις?
Αυτό που σου έγραψα για τις συσφίξει ισχύει για τα περισσότερα αμερικανικά....παράδειγμα ένα carlaons που είχα είχε ονομαστική σύσφιξη full....η πραγματική του όμως στο όπλο μου ήταν σαν 2 αστεριαΑσχετο σε ποιο kicks αναφερεσαι? Και πως πανε αυτα σε συσφιξεις?
Κατ εμέ θα διαλέξεις ανάμεσα σε τρία....kicks light full....anaconda long....black duck.....δεν σου έγραψα για το anaconda mid γιατί εγώ το δουλεύω με κώνο πάνω στο όπλο οπότε αν έπαιρνα το long θα έπρεπε να είμαιπρωταθλητής στα πιάτα για να πάρω θήραμα...χαχαχαχαΟποτε να σκεφτω για anakonda η kicks smoke ας πουμε? Για το carlson ουτε λογος ?
Κατ εμέ θα διαλέξεις ανάμεσα σε τρία....kicks light full....anaconda long....black duck.....δεν σου έγραψα για το anaconda mid γιατί εγώ το δουλεύω με κώνο πάνω στο όπλο οπότε αν έπαιρνα το long θα έπρεπε να είμαιπρωταθλητής στα πιάτα για να πάρω θήραμα...χαχαχαχα
Ακριβώς έτσι. Το goose για βα δουλέψει όπως πρέπει θέλει 3.5 ιν φυσίγγι. Αν δεν υπάρχει τέτοιος σκοπός καλύτερα ας μείνει κάποιος στο duck. Ο τρόπος λειτουργίας των patternmaster είναι τέτοιος που το μήκος του συγκεντρωτηρα παίζει το μεγαλύτερο ρόλο αποτι η οποία συσφιξηΑλέξανδρε δεν είναι μόνο αυτή η διαφορά τους....και τα δύο δύολευουν με stud ring το οποίο είναι τοποθετημένο σε διαφορετικό σημείο στο duck και σε άλλο στο goose
Πάνω κάτω τα ίδια είναι...οι τρύπες του kicks δεν είναι porting αλλά κάνουν την δουλειά του φρένου σαν ξυραφιαΣυγνωμη για την ζαλαδα .... Να φανταστω οτι και τα τρια πανω κατω ειναι τα ιδια η ακυρο? Porting αξιζει?
Δουλευω με 24ριδες συγκεντρωτηρεςΑκριβώς έτσι. Το goose για βα δουλέψει όπως πρέπει θέλει 3.5 ιν φυσίγγι. Αν δεν υπάρχει τέτοιος σκοπός καλύτερα ας μείνει κάποιος στο duck. Ο τρόπος λειτουργίας των patternmaster είναι τέτοιος που το μήκος του συγκεντρωτηρα παίζει το μεγαλύτερο ρόλο αποτι η οποία συσφιξη
Οποτε κανενα απο αυτα δεν εχει την ιδεολογια του porting αλλα την ιδεολογια του φρενου συγκεντρωτηρα για το μαζεμα του νεφους κατα καποιο τροπο?Πάνω κάτω τα ίδια είναι...οι τρύπες του kicks δεν είναι porting αλλά κάνουν την δουλειά του φρένου σαν ξυραφια