Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Ε τι έγινε με εγραψε.... Τον πηρα 6-7 φορές τηλέφωνο μου λέει δεν τα έχω ακομα του λέω μολις παραλάβεις στείλε μου για να μην σε ενοχλω του έδωσα και στοιχεία κτλ... Ε ακόμα περιμένω.
αυτό έκανα και εγώ του ηπα γράψε τηλέφωνο και όταν έρθουνε ακόμα και μια κλίση κανε μου να ξέρω ότι παρέλαβες ..παιδιά υπάρχει θέμα απλά το τρενάρουνε να αρχίσει το κυνήγι..το πρόβλημα είναι ότι αν δεν προλάβεις η δεν έχει αυτό που θες απλά τον ήπιες..και αυτό που με χαλάει είναι ότι ok ρε φιλε να περιμένω και ένα και 2 μήνες έχεις όμως το tsok που θέλω για θα μείνω με τον ....... στο χέρι..γιατί αν είναι να το πάρο τον ιανουάριο κρατα το να το έχεις για φλογερα πιστεύω ότι κάνει έχει και αρκετές τρύπες....
αλλα θα κάνω ακόμα καμια βδομάδα υπομονή
και μετά θα το πάρο από εξωτερικό και ας φάω και 35+ στο κόλο
105 το δίνη αυτός συν μεταφορικά και αντικαταβολές 115-120 θα μου βγει και αν είναι όπως τα λέει ο παύλος που πιστεύω ότι είναι έτσι 100% θα μου βγει από αμερική ένα 160 euro..ότι πληρώσουμε τελωνείο θα είναι το φέσι

Παρτο Γιαννη απο Αμερικη και στα καραμπαλικια σου το τελωνειο, θα ξερεις θα το εχεις σε 15-20 μερες και θα γλυτωσεις τον νευρικο κλονισμο και τα βρισιδια. Πολυ σωστη η σκεψη του Παυλου για δυο τσοκ, δεν γινεται να περιμενεις δυο μηνες και να μενεις με το πουλι στο χερι στο τελος, αν ειναι και νευρικος τυπος αστο εισαι για ηρεμιστικα μετα!

Alex ..πιο δυο μήνες από τον απρίλιο σου λέω με δουλεύει ο πάνας..και από από τον ιούνιο και οι δυο μαζί να τέλη του μηνός να την δευτερα να στα μέσα του αλλου
και από από τον ιούνιο και οι δυο πάνας..ehunter ..μαζί να τέλη του μηνός να την δευτερα να στα μέσα του αλλου

και ο πάνας δεν λέει ότι ρε μαλακα δεν φέρνω άλλο εγώ σταμάτησα..πάρε την τρίτη να σου πω σου λέει γάμο την τρίτη μου 19 τρίτες περάσανε..
όταν θέλω να βγάλω το γούστο μου τρελαίνομαι έχω κώλυμα με το κυνήγι προπαντός με τα σκατό γουρούνα Alex μιλάμε δεν με νιαζί τόσο πολύ ποσο κάνει αλλα αυτό που θέλω να μου βγάζει τα γούστα..

Alex ..πιο δυο μήνες από τον απρίλιο σου λέω με δουλεύει ο πάνας..και από από τον ιούνιο και οι δυο μαζί να τέλη του μηνός να την δευτερα να στα μέσα του αλλου
και από από τον ιούνιο και οι δυο πάνας..ehunter ..μαζί να τέλη του μηνός να την δευτερα να στα μέσα του αλλου

και ο πάνας δεν λέει ότι ρε μαλακα δεν φέρνω άλλο εγώ σταμάτησα..πάρε την τρίτη να σου πω σου λέει γάμο την τρίτη μου 19 τρίτες περάσανε..
όταν θέλω να βγάλω το γούστο μου τρελαίνομαι έχω κώλυμα με το κυνήγι προπαντός με τα σκατό γουρούνα Alex μιλάμε δεν με νιαζί τόσο πολύ ποσο κάνει αλλα αυτό που θέλω να μου βγάζει τα γούστα..
Γι αυτο σου λεω παρτο απο Αμερικη να τελειωνει το θεμα, εγω εχω το buckkicker που ειναι για δραμια αλλα το εχω για ολα τα κυνηγια, παει μπαλα και τα δραμια αλλα και ολα τα υπολοιπα

εγω ειχα παραγκειλει στον πανα πριν 3 μηνες ουτε που με πηρε τηλ ενας φιλος παραγκειλε μανδηλαρα πριν ενα μηνα και αυτος φολα!!! σημερα γυρισα απο διακοπες αυριο πρωι παω να βαλω λευτα στην καρτα και παραγγελια απο αμερικα αυτοι εδω θα μας βγαλουν την παναγια !!! ( πες δεν μπορω ρε αδερφε δεν ειναι κακο να βρουμε αλλου την ακρη ) και περνεις τηλ και σου λεει φιλαρακο ειναι στο τελωνειο τα τσοκ δεν ξερω ποσο καιρο θα παρει χαχαχαχαχαχαχαχαχα φανταζεστε να μας παρουν μετα απο κανα 2 χρονια και να μας πουν να παμε να παρουμε τα τσοκ? χαχαχα

τχαχαχαχαχαχαχαχαχα φανταζεστε να μας παρουν μετα απο κανα 2 χρονια και να μας πουν να παμε να παρουμε τα τσοκ? χαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα έγραψες...RESPECT.

και εγω νομιζα μονο εμένα παίζουν μπάλα χαχαχαχαχαχαχα

Γι αυτο σου λεω παρτο απο Αμερικη να τελειωνει το θεμα, εγω εχω το buckkicker που ειναι για δραμια αλλα το εχω για ολα τα κυνηγια, παει μπαλα και τα δραμια αλλα και ολα τα υπολοιπα
Alex ποιο τσοκ είχαμε πει έχεις εσύ το full??

Τι οπλο πήρες Ηλία; Τι έγινε τελικά με το browning ;
καλησπερα στεφανε... στο 90 μπηκε γκολ με το οπλο!!! ειχα μιλησει να φτιαξω κοντακι γιατι το δικο μου ηταν αριστερο τελικα για διαφορους λογους κανενας δεν ειχε χρονο να ασχοληθει ε και λεω δεν γινεται (παρακαλετο μ*** ξυνο γαμ*** ) που λεει και η παροιμια... ημουνα ετοιμος για καινουριο ποζε σκοπευτικο ( θα φευγανε πολλα λευτα) και εκει που κοιταζω να δω τι θα παρω και δεν μου αρεσει τπτ βλεπω μια αγγελια ενος παιδιου στο car που εδινε κοντακι ρυθμιζομενο δεξι για browning gp σε μια ωρα το ειχα παρει και εφυγα με σουζα!!! εκανα κατι ρυθμισεις πολυ προχειρες να παω για τρυγονια στο χωριο ....εεεε τι να σου πω στην πρωτη τουφεκια νομισα οτι εριξε αλλος... γιατι δεν κλοτσαει αυτο λεω.......ε και τελος μου μειναν και τα λευτα και το οπλο και πηρα 2 τσοκακια να κανω την πλακα μου και τελειωσα!

καλησπερα στεφανε... στο 90 μπηκε γκολ με το οπλο!!! ειχα μιλησει να φτιαξω κοντακι γιατι το δικο μου ηταν αριστερο τελικα για διαφορους λογους κανενας δεν ειχε χρονο να ασχοληθει ε και λεω δεν γινεται (παρακαλετο μ*** ξυνο γαμ*** ) που λεει και η παροιμια... ημουνα ετοιμος για καινουριο ποζε σκοπευτικο ( θα φευγανε πολλα λευτα) και εκει που κοιταζω να δω τι θα παρω και δεν μου αρεσει τπτ βλεπω μια αγγελια ενος παιδιου στο car που εδινε κοντακι ρυθμιζομενο δεξι για browning gp σε μια ωρα το ειχα παρει και εφυγα με σουζα!!! εκανα κατι ρυθμισεις πολυ προχειρες να παω για τρυγονια στο χωριο ....εεεε τι να σου πω στην πρωτη τουφεκια νομισα οτι εριξε αλλος... γιατι δεν κλοτσαει αυτο λεω.......ε και τελος μου μειναν και τα λευτα και το οπλο και πηρα 2 τσοκακια να κανω την πλακα μου και τελειωσα!
Είσαι μαγκας;)

Μπράβο ρε φιλε! Από εκεί που είχες απογοητευτεί τώρα πετας! Κάπου είδα ότι έψαχνες τσοκ baikal... τέτοιο σπείρωμα είχατε ανοιξει;

Μπράβο ρε φιλε! Από εκεί που είχες απογοητευτεί τώρα πετας! Κάπου είδα ότι έψαχνες τσοκ baikal... τέτοιο σπείρωμα είχατε ανοιξει;
ναι τετοιο σπειρωμα μου εβαλε ο λοποδητης και μου ειχε παρει 400 ευρο το Αρχ*** αλα οταν δεν ξερεις την πατας

Τα γκολ στο 90 και οι ανατροπές έχουν άλλη χάρη.;)
Εύχομαι να το ευχαριστηθείς ακομη περισσότερο με τα νέα τσοκάκια σε μακρινά πουλια.

Τα γκολ στο 90 και οι ανατροπές έχουν άλλη χάρη.;)
Εύχομαι να το ευχαριστηθείς ακομη περισσότερο με τα νέα τσοκάκια σε μακρινά πουλια.
Σε ευχαριστω πολυ ηδη δεν χωρταινω να το ριχνω.. μετα απο ποσο καιρο επιτελους ηρεμησα

Back