Λογικό τότε το αποτέλεσμα της καλύτερης απόδοσης του 4* από το 1*. Το είχα γράψει και στα τρυγόνια της έναρξης. Το 3* σε καλοκαιρινές συνθήκες θα πρέπει να το αντιλαμβανομαστε σαν φουλ.Καλοκαίρι Γιώργο...καθε Τετάρτη απόγευμα αφού πέσει ο ήλιος κάνουμε τις δοκιμές μας,εγώ τουλάχιστον...
Τόση μεγάλη διαφορά ομως ρε συ Γιώργο;και με το 725 γιατί πήγαινε μπάλα;να μου πεις όμως δεν δοκιμάσαμε ποτέ και το 4αρι στο 725 να δούμε διότι δεν βιδωνεΛογικό τότε το αποτέλεσμα της καλύτερης απόδοσης του 4* από το 1*. Το είχα γράψει και στα τρυγόνια της έναρξης. Το 3* σε καλοκαιρινές συνθήκες θα πρέπει να το αντιλαμβανομαστε σαν φουλ.
Πως θα γινει Δημητρη αυτο που λες? Δες τις δοκιμες που εχω ανεβασει και θα βγαλεις ακρη, το buck kicker μου εχουν πει οτι ειναι ιδιο με το smoke απλα ειναι βαμενο μαυρο και γι αυτο το πηρα και δεν πηρα το smoke. Καποιες δοκιμες με το high flyer εχει ανεβασει και ο ΚωσταςΚάποιο συγκριτικό ανάμεσα σε kicks hight-flyer και kicks buck-kicker όσο αναφορά πιο δουλευει καλύτερα στα μολύβδινα ψηλά και χοντρά σκάγια έναντι του smoke που ξέρουμε πάνω κάτω τι αποδώσεις μας δίνει...
Θα γίνει με το αν κάποιος έχει το ένα και κάποιος το άλλο να μας διξει μερικές δοκιμές,που μπορώ να τις δω αυτές τι δοκιμές γνωρίζουμε;...ναι το δικό σας το έχω δει απλά δεν έχω δει για το hihgt flyer....και ρωτάω διότι η Α5 δυστυχώς δεν τα πάει όλα τα τσοκακια και ψαχνομαι αρκετάΜιας και μιλαμε για τα kicks χθες που πηγα για τρυγονια ειχα τα χαλια μου απο
Πως θα γινει Δημητρη αυτο που λες? Δες τις δοκιμες που εχω ανεβασει και θα βγαλεις ακρη, το buck kicker μου εχουν πει οτι ειναι ιδιο με το smoke απλα ειναι βαμενο μαυρο και γι αυτο το πηρα και δεν πηρα το smoke. Καποιες δοκιμες με το high flyer εχει ανεβασει και ο Κωστας
Δημήτρη απ' όσο γνωρίζω η α5 πάει μπάλα τα φιδίσια άρα αν θες kicks πήγαινε σε smoke όχι σε high flyer ή buck kickerΘα γίνει με το αν κάποιος έχει το ένα και κάποιος το άλλο να μας διξει μερικές δοκιμές,που μπορώ να τις δω αυτές τι δοκιμές γνωρίζουμε;...ναι το δικό σας το έχω δει απλά δεν έχω δει για το hihgt flyer....και ρωτάω διότι η Α5 δυστυχώς δεν τα πάει όλα τα τσοκακια και ψαχνομαι αρκετά
Γιατι οχι σε ενα απο αυτα τα 2 και να παω σε smoke;στο κυνηγι δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά σε σύγκριση mid kai long μόνο το long μου εβγαλέ μια καλή τουφεκιά στο πίνακαΔημήτρη απ' όσο γνωρίζω η α5 πάει μπάλα τα φιδίσια άρα αν θες kicks πήγαινε σε smoke όχι σε high flyer ή buck kicker
Δημήτρη ζούμε σε μια χώρα που δεν έχει εαρινά κυνήγια και ακόμα και αν ήμασταν τυχεροί και ζούσαμε στα βόρεια της χώρας , έχοντας την ευκαιρία για περισσότερες καλοκαιρινές τουφεκιες, η διάρκεια τους είναι τόσο μικρή που δύσκολα θα μας έβαζε στην διαδικασία έρευνας και συμπεριφοράς του όπλου μας στις συνθήκες αυτές.Τόση μεγάλη διαφορά ομως ρε συ Γιώργο;και με το 725 γιατί πήγαινε μπάλα;να μου πεις όμως δεν δοκιμάσαμε ποτέ και το 4αρι στο 725 να δούμε διότι δεν βιδωνε
Οι δοκιμες ειναι σ'αυτο το θεμα ανα θυμαμαι καλα, πηγαινω πισω και θα τις βρειςΘα γίνει με το αν κάποιος έχει το ένα και κάποιος το άλλο να μας διξει μερικές δοκιμές,που μπορώ να τις δω αυτές τι δοκιμές γνωρίζουμε;...ναι το δικό σας το έχω δει απλά δεν έχω δει για το hihgt flyer....και ρωτάω διότι η Α5 δυστυχώς δεν τα πάει όλα τα τσοκακια και ψαχνομαι αρκετά
Γιατί τ αλλα δύο είναι γι άλλη δουλειά και πέφτουν περίπου 1/10 στα μολύβδινα.προς θεού οχι ότι δεν έχουν απόδοση αλλά ακριβώς στα μολύβδινα και κατι παραπανω μετράει το smoke τ οποίο ρίχνει και ατσαλιναΓιατι οχι σε ενα απο αυτα τα 2 και να παω σε smoke;στο κυνηγι δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά σε σύγκριση mid kai long μόνο το long μου εβγαλέ μια καλή τουφεκιά στο πίνακα
Οι παραπάνω δοκιμές με το hight flyer που είναι 3* αλλά από ότι λέτε βγαίνει 4* βλέπω τα πάει πολύ καλύτερα και από το smoke 4* αλλά και τα anaconda
Φίλε Μυρος αντίθετα πιστεύω ότι έτσι βγαίνουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.Πως αλλιώς θα καταλαβαίναμε οτι με το anaconda MR, η τουφεκιά ανοίγει πολύ μετά τα 38m και στα 50m φτάνει στο σημείο να μην χωράει στο 70Χ70 παρά μόνο 184 σκάγια από τα περίπου 510 συνολικά; τελικά έχει δίκιο ή δεν έχει η Paternmaster που μιλάει για καλύτερη απόδοση σε αποστάσεις πάνω από 45 γυάρδες; άλλωστε μία εικόνα της κατανομής στα 50μ την βλέπεις άνετα στην φωτογραφία στο αριστερό χαρτόνι. Εξυπακούεται οτι το όπλο είναι το ίδιο (SX3) και τα φυγίγγια που χρησιμοποιήθηκαν είναι και τα δύο #8 και οι τάπες τους είναι παρόμοιες - διαφέρουν στο ποδαράκι τους-. Το ότι το ένα είναι 32γρ και το άλλο 34 πιστεύω δεν είναι τόσο σημαντικό.Έτσι νομίζω δεν βγαίνει κάποιο συμπέρασμα κυριε Μητσο..
Το high flyer full το μέτρησα στα 17,9 στο δικό μου άυλο που ειναι 18,6 βγαίνει 7/10 σαν 2,5 * περίπουΟι παραπάνω δοκιμές με το hight flyer που είναι 3* αλλά από ότι λέτε βγαίνει 4* βλέπω τα πάει πολύ καλύτερα και από το smoke 4* αλλά και τα anaconda
Ναι φιλε μου μπορεις και τα παει πολυ καλα εχω ριξει απο 15βολα μεχρι 8βολαΤσοκ muller UFO
Καλησπέρα ξέρει κανείς αν μπορούμε να ρίξουμε δράμια με αυτό το τσοκ από την max geear που το πήρα μου είχαν πει ότι ριχνει