Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

παυλο καλημερα....τελικα με smoke skeet ή smoke mod κυνήγησες??

και με τα δύο Κώστα γιατί κυνήγησα και λίγο ορτύκι

με mod κάποια τρυγόνια στο λιόσπορο που ήμουν και έμπαιναν από πίσω μου και έτρωγαν την τουφεκιά σε απόσταση κάτω των 20 μέτρων ήταν έτοιμα για κατσαρόλα με όλη την σημασία της λέξης - εκεί που το ευχαριστήθηκα όμως ήταν στις μακρυνές τουφεκιές να βλέπεις το τρυγόνι να σκάει επάνω και να πέφτει μάρμαρο

το skeet δεν το κυνήγησα αρκετά είχε πολύ ξηρασία και λίγα ορτύκια αλλά 4-5 που πήρα ακαριαία σκοτώματα μάλιστα ένα που το βιάστηκα και το τουφέκισα κοντά ( 15 μέτρα ) δεν το μάζεψα έτσι όπως είχε γίνει νομίζω πώς έχω το βίντεο από αυτό δεν είμαι σίγουρος δεν τα έχω περάσει ακόμα στο pc

πάρα πολύ σφυχτά τσοκ Κώστα όπως είπα τα οποία σε άλλους θα ξυνίσουν και άλλοι θα τα αγαπήσουν,δεν αρέσει σε όλους η σφυχτή τουφεκιά,εγώ την λατρεύω και τα kicks smoke ( δεν έχω δοκιμάσει άλλα της εταιρείας ) δουλεύουν καταπληκτικά στα όπλα μου

περιμένω από Muller να βγάλει τα καινούργια κάτι διάβασα για porting μπας και τα δοκιμάσουμε και αυτά

Την περασμένη εβδομάδα έστειλα email στη muller πιο πολύ για να σιγουρευτω για ποιο είναι το μεγαλύτερο μέγεθος σκαγιού που μπορώ να ρίξω με τα Featherlite και επίσης αν μπορώ να ρίξω φυσίγγια με επιμεταλλωμένα σκάγια χωρίς πρόβλημα, άργησαν μια βδομάδα να απαντήσουν και μου ζήτησαν και συγνώμη.

Kostas,

Thank you for your email. We apologize for the delay in our response.

We do not recommend shooting anything bigger than #6 through our featherlite tubes, or steel shot. The other shot should be fine.

If we can be of further assistance, please let us know.

Regards,
Marianne

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλο promotion από την εταιρεία με διαφορά σεμινάρια για σκοπευτες και κυνηγούς .

Την περασμένη εβδομάδα έστειλα email στη muller πιο πολύ για να σιγουρευτω για ποιο είναι το μεγαλύτερο μέγεθος σκαγιού που μπορώ να ρίξω με τα Featherlite και επίσης αν μπορώ να ρίξω φυσίγγια με επιμεταλλωμένα σκάγια χωρίς πρόβλημα, άργησαν μια βδομάδα να απαντήσουν και μου ζήτησαν και συγνώμη.

Kostas,

Thank you for your email. We apologize for the delay in our response.

We do not recommend shooting anything bigger than #6 through our featherlite tubes, or steel shot. The other shot should be fine.

If we can be of further assistance, please let us know.

Regards,
Marianne

Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλο promotion από την εταιρεία με διαφορά σεμινάρια για σκοπευτες και κυνηγούς .

Και πως να μην γινει βρε κωνσταντινε οταν το κυνηγετικο τσοκακι εκαστο αγγιζει τα 130 ευρω..... Αν ειχαν λιγο μυαλο παραπανω και καταλαβαναν να κατεβασουν τιμες θα τα δοκιμαζανε παρα πολλοι κυνηγοι

Κωνσταντίνε ανέσεις το χρόνο μετάφραση μας σε παρακαλώ τι ακριβώς λέει γιατί δεν τα πηγαίνω καλά με τα αγγλικά.Ειμαι κάτοχος Muller ufo και Muller passing για investor plus.ευαριστω

Κωνσταντίνε ανέσεις το χρόνο μετάφραση μας σε παρακαλώ τι ακριβώς λέει γιατί δεν τα πηγαίνω καλά με τα αγγλικά.Ειμαι κάτοχος Muller ufo και Muller passing για investor plus.ευαριστω
Δεν έχεις να σκεφτείς τίποτα, με τα τσοκ που έχεις μπορείς να ρίξεις ότι θες. Τα δικά σου είναι κυνηγητικα, ρίχνεις τα πάντα.

Και πως να μην γινει βρε κωνσταντινε οταν το κυνηγετικο τσοκακι εκαστο αγγιζει τα 130 ευρω..... Αν ειχαν λιγο μυαλο παραπανω και καταλαβαναν να κατεβασουν τιμες θα τα δοκιμαζανε παρα πολλοι κυνηγοι
τωρα το κυνηγετικο δυστυχως ειναι στα 150.οταν μπορεις να φερεις briley απο αμερικη με 50 ειναι τριπλη τιμη. με 150 παιρνεις τρια απο τ αλλα η 2 αλλης εταιρειας απο ελλαδα. ειναι πολυ τσιμπημενα

τωρα το κυνηγετικο δυστυχως ειναι στα 150.οταν μπορεις να φερεις briley απο αμερικη με 50 ειναι τριπλη τιμη. με 150 παιρνεις τρια απο τ αλλα η 2 αλλης εταιρειας απο ελλαδα. ειναι πολυ τσιμπημενα
Αμα το πηγαν στα 150 να τα κρατησουν να τα χαρουν..... Ελεος στι μερες που ειμαστε να δωσεις 150 για ενα τσοκακι για να παρεις ελαχιστες διαφορες.... Και για να μην φανει οτι εχω κομπλεξ απεναντι στα muller θεωρω εξισου ακριβες και καποιες τιμες σε briley που φτανουν τριψηφιο αριθμο οπως και στην patternmaster

καλησπέρα σε ολους εχω στην κατοχή μου μια A400 unico θελω ενα Τσόκ για μπεκάτσα και ενα 4 * after market τα κυνήγια μου ειναι με σκυλο Επί το πλείστον αλλα δεν σνόμπαρα ποτε και την όμορφη τσίχλα τι προτείνεται ;ποια η άποψη σας για τα kicks για τα νούμερα που θελω ; Δεν ψάχνω στενά Τσόκ ούτε ειμαι κολημενος να πάρω after market σονι και ντε ομως εαν πραγματικα δίνουν καλύτερες κατανομές τοτε θα το κάνω . Ευχαριστω

κωστα 100 τ αλουμινενια, 150 τ ατσαλινα. ειναι οντως πολλα
Εν το μεταξυ αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι ωραια εβγαλες αλουμινιου τσοκακι για σκοπευτηριο και ελαφριες γενικα γομωσεις... Μα 100 ευρω ρε αδερφε.... Εκτος και αν αυτα τα τσοκακια κατευθυνουν τα σκαγια αυτοματα στο στοχο τοτε παω πασο

τα 100 ευρω μπροστα στα εξοδα του σκοπευτηρίου είναι στραγαλια , οποιος ριχνει συστηματικα ξερει τι εννοω , από εκει και περα , τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτούς κωλους λεει η παροιμια , τα Μυλερ για σκοπευτικη χρηση είναι μακραν τα κορυφαια , τα εχω , τα εχω ριξει και ξερω τι γραφω , μια φιλικη συμβουλη , δεν ειναι καλο και πρεπον να κατηγορουμε δημοσια τιποτα και κανεναν , ειτε τσοκ είναι αυτό ειτε οπλο ειτε φυσιγγι ειτε γαιδουρι , για πολλους και διαοφορους λογους , το να παινεψουμε μπορει να κρυβει δολο, το να κατηγορούμε όμως κρυβει σιγουρα , η αποψη μου αυτη είναι και μπορει φυσικα να είμαι λαθος

Κωστα συνφωνω για τις τιμές είναι τσιμπημενες αλλά η κάθε εταιρεία κοστολογει αναλογος την ποιότητα, την πατέντα και γενικά για το προϊόν που προσφέρει, έτσι τοποθετεί κάποια στάνταρ που θεωρεί ότι υπερέχει από τις άλλες και προσφέρει κάτι διαφορετικό στην αγορά . Τώρα αν το ακριβότερο είναι και καλύτερο δεν το γνωρίζω περιμένω και γω να κάνω τις δοκιμές μου.

Φώτη απάντησε ο Γιώργος, με τα τσοκ που έχεις μπορείς να ρίξεις τα πάντα, οι περιορισμοί ισχύουν μονο για τα σκοπευτικά τσοκάκια αλουμινίου της εταιρίας.

τα 100 ευρω μπροστα στα εξοδα του σκοπευτηρίου είναι στραγαλια , οποιος ριχνει συστηματικα ξερει τι εννοω , από εκει και περα , τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτούς κωλους λεει η παροιμια , τα Μυλερ για σκοπευτικη χρηση είναι μακραν τα κορυφαια , τα εχω , τα εχω ριξει και ξερω τι γραφω , μια φιλικη συμβουλη , δεν ειναι καλο και πρεπον να κατηγορουμε δημοσια τιποτα και κανεναν , ειτε τσοκ είναι αυτό ειτε οπλο ειτε φυσιγγι ειτε γαιδουρι , για πολλους και διαοφορους λογους , το να παινεψουμε μπορει να κρυβει δολο, το να κατηγορούμε όμως κρυβει σιγουρα , η αποψη μου αυτη είναι και μπορει φυσικα να είμαι λαθος
Τι δολο να κρυβει..... Καθαρα το σχολιο ηταν για το κοστος που εχει..... Σεβαστη η καθε αποψη αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει και θα σε πλακωσει..... Για εσενα μπορει να ειναι τα κορυφαια για αλλους οχι.... Οπως και οτι τα εχεις ριξει εσυ προσωπικα δεν αποτελει εγγυηση οτι ειναι τα καλυτερα .... Αυτο ισχυει για ολα τα αξεσουαρ οπλων....

καλησπέρα σε ολους εχω στην κατοχή μου μια A400 unico θελω ενα Τσόκ για μπεκάτσα και ενα 4 * after market τα κυνήγια μου ειναι με σκυλο Επί το πλείστον αλλα δεν σνόμπαρα ποτε και την όμορφη τσίχλα τι προτείνεται ;ποια η άποψη σας για τα kicks για τα νούμερα που θελω ; Δεν ψάχνω στενά Τσόκ ούτε ειμαι κολημενος να πάρω after market σονι και ντε ομως εαν πραγματικα δίνουν καλύτερες κατανομές τοτε θα το κάνω . Ευχαριστω
Εξαρτάται τις αποστάσεις που τουφεκας, μιας και αναφέρεις την Kick's για κοντινές αποστάσεις στην μπεκάτσα η περπατητο στην τσίχλα θα διάλεγα το negative με αρνητική σύσφιξη ανοιχτοτερο από τον κύλινδρο. Αν θες ρίξε μια ματιά και στο εσω έξω της beretta με την ονομασία Skeet είναι και αυτό αρνητικης συσφιξης και από ότι μου έχουν πει τα παιδιά εδώ μέσα κάνει θαύματα.

Back