Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Το passing τότε να δουλέψεις περισσότερο σε σκάγια 6,7,8 !
Το ufo είναι για άλλα κόλπα...εκτός και αν κυνηγάς τις φάσσες στα μπασίματα και περνάνε πολύ ψηλά. Τότε βάλε το UFO με 3 ή 4 νούμερο σκάγια. Αν περνάνε κοπάδια από 60 ως 80 μέτρα και δεις να βρέχει πουλιά, μην σου κάνει εντύπωση :cool:
Με μια νταλκά (με συρόμενο) προσκοπευση .sarcastic.

Γιώργο κάνε με τώρα να τρέχω να κόβω κάννη και να βάζω τσοκάκια στο μονόκαννο.... .big smile..buy buy.
Φιλαράκι τις κάννες που έχουν τα μονόκαννα δεν τις έχει κανένα όπλο....;)
Καλοριζικα Γιώργο!
Σε ευχαριστώ Μύρο.:)

Γεια σας,εχω μία Benelli Rafaello Special lousso με 66 πόντους καννη και θέλω να αγοράσω ένα τσοκακι kicks smoke κυρίως για μακρινές βολές όπως φασσες και τσίχλες στο μπασιμο,πια σύσφιξη θα μου προτινατε?τα τσοκακια είναι τα mobile.θ α ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτά τα τσοκακια και αν έχετε κάποια δοκιμή στον πίνακα να δω...

w9w6lz.jpg

Αυτή είναι από kicks smoke (4/10 η ***) με Νο 8 στα 28-30 μέτρα ,για φασσα θα σου πρότεινα κλειστό τρία ή δύο άστρα ( 5 η 6/10)

Γεια σας,εχω μία Benelli Rafaello Special lousso με 66 πόντους καννη και θέλω να αγοράσω ένα τσοκακι kicks smoke κυρίως για μακρινές βολές όπως φασσες και τσίχλες στο μπασιμο,πια σύσφιξη θα μου προτινατε?τα τσοκακια είναι τα mobile.θ α ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτά τα τσοκακια και αν έχετε κάποια δοκιμή στον πίνακα να δω...
Δημητρη μιλησα κ με τον Παναγιωτη, εγω ενα Kicks Smoke σε συσφιξη ΙΜ προτεινω... Μαλλον ο φιλος σου εχει προβληματικα τσοκ κ πιστευω θα δει μεγαλη διαφορα...

Δημήτρη Καλημέρα το όπλο είναι η Α5 σου γράφω όμως (4/10 η ***) γιατί ο αυλος της είναι 18,8 ενώ τα kicks είναι κατασκευασμένα για 18,7
Εντάξει σε ευχαριστώ,εσυ σαν σύσφιξη όμως έχει πάρει το ic όπου είναι 4 άστρα κανονικά ε?άσχετα από θα αυλού τι είναι ομως

Back