Ααα μάλιστα! Νόμιζα ότι ήταν το Seminole. Όπως και να έχει, προσέχουμε για να έχουμε!!ο θηροφυλακας δεν θα κοιταξει τα τσοκακια ,ποτε δεν εχει γινει αυτο.το seminole δεν ειναι ραβδωτο .
Ααα μάλιστα! Νόμιζα ότι ήταν το Seminole. Όπως και να έχει, προσέχουμε για να έχουμε!!ο θηροφυλακας δεν θα κοιταξει τα τσοκακια ,ποτε δεν εχει γινει αυτο.το seminole δεν ειναι ραβδωτο .
Φίλε Βασίλη, Όοολα είναι συνδυασμός, και θα το αναλύσω μετά από ημέρες! Πρέπει πρώτα να τελειώσω τις δοκιμές μου!. Όμως το κορυφαίο όλων είναι το ΚΟΝΤΑΚΙ!Κάνη είπαμε ... ούτε φυσίγγι, ούτε τσοκ ...
Αν έχεις κάνη ρίχνε και μισοριξιές ...
ps
@leo είδες ... προσπαθώ να τους βάλω μυαλό αλλά όλο τα φυσίγγια σκέφτονται ...
Περιμένω τις δοκιμές σας παιδιά ... τις δικές σου Μανώλη και του φίλου @PPV.Φίλε Βασίλη, Όοολα είναι συνδυασμός, και θα το αναλύσω μετά από ημέρες! Πρέπει πρώτα να τελειώσω τις δοκιμές μου!. Όμως το κορυφαίο όλων είναι το ΚΟΝΤΑΚΙ!
Έχω μια υποψία ότι θα πέσεις σε ελαττωματική Auto5.Και έχω δοκιμάσει όπλα που θεωρούνταν ότι άφησαν ιστορία.
Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και την Auto5 ενός φίλου.
Τα σίγουρα ... ?Έχω μια υποψία ότι θα πέσεις σε ελαττωματική Auto5.
Η χρυσή σκανδάλη Βελγίου προσδίδει βλητική ανωτερότητα εε!!Τα σίγουρα ... ?
Θα έχω όμως αυτόπτη μάρτυρα στην δοκιμή ...
Θα γίνει ελαττωματική μόλις την ακουμπήσει, έννοια σου!Έχω μια υποψία ότι θα πέσεις σε ελαττωματική Auto5.
δεν τα δοκιμασες ολα!!!Και έχω δοκιμάσει όπλα που θεωρούνταν ότι άφησαν ιστορία.
Ναι ρε συ, αυτή την δουλειά θα κάνω αχαχαχα την έχω πάρει εργολαβίαδεν τα δοκιμασες ολα!!!
"Φαρμακερές" κάννες έχουν επίσης και τα ακόλουθα: Franchi AL48, Browning fusion evolve (βέβαια παίζει να είναι ίδια με αυτή της gold hunter), Beretta A400, Breda 930i.Ναι ρε συ, αυτή την δουλειά θα κάνω αχαχαχα την έχω πάρει εργολαβία
Remington 1187
Remington 1100
Benelli M2
Benelli Montefeltro
Breda altair lusso
Beretta A300 outlander
Beretta A303
Franchi Black Magic
Browning Maxus I
Browning Gold Hunter
δεν θυμάμαι άλλο ...
Τα μοναδικά όπλα που έχω όρεξη να δοκιμάσω τώρα είναι η V3 σε διάτρηση, η Auto5 σε διάτρηση και συγκέντρωση και η Greystone μόνο σε συγκέντρωση.
Οτιδήποτε άλλο με αφήνει παγερά αδιάφορο
Θα βρούμε την V3 και την Greystone όταν κατέβω Αθήνα ?
Θα ρίξω εγώ με τα όπλα αχαχαχαχ μόλις τα ακουμπήσω θα χαλάσουν
Και τα ρωσικά ,και τα Σίμσον και γενικά ότι έπεσε σε φαρμακοχερηδες...."Φαρμακερές" κάννες έχουν επίσης και τα ακόλουθα: Franchi AL48, Browning fusion evolve (βέβαια παίζει να είναι ίδια με αυτή της gold hunter), Beretta A400, Breda 930i.
Βεβαίως!! Για την ιστορία, πριν πολύ καιρό είχαμε ρίξει με Simpson sul cal12 made in GDR έτος 1959, με b&p mb classic,#7, με φουλ τσοκ στα 35 μέτρα. Μου άρεσε πολύ η κατανομή που είχε... Δεν έκατσα βέβαια να μετρήσω ποσοστά κτλ, γιατί ο στόχος ήταν μια παλιά, σπασμένη πολυθρόνα!!!!!Και τα ρωσικά ,και τα Σίμσον και γενικά ότι έπεσε σε φαρμακοχερηδες....
Πόλεμος εταιρειών...Ναι ρε συ, αυτή την δουλειά θα κάνω αχαχαχα την έχω πάρει εργολαβία
Remington 1187
Remington 1100
Benelli M2
Benelli Montefeltro
Breda altair lusso
Beretta A300 outlander
Beretta A303
Franchi Black Magic
Browning Maxus I
Browning Gold Hunter
δεν θυμάμαι άλλο ...
Τα μοναδικά όπλα που έχω όρεξη να δοκιμάσω τώρα είναι η V3 σε διάτρηση, η Auto5 σε διάτρηση και συγκέντρωση και η Greystone μόνο σε συγκέντρωση.
Οτιδήποτε άλλο με αφήνει παγερά αδιάφορο
Θα βρούμε την V3 και την Greystone όταν κατέβω Αθήνα ?
Θα ρίξω εγώ με τα όπλα αχαχαχαχ μόλις τα ακουμπήσω θα χαλάσουν
Ετοίμασε καμιά 20αριά φυσίγγια και καμιά 10αριά τσοκ και ξεκίνα ...Θελω να δω optima HP κόντρα με benelli powerbore.
Πάμε καμιά μέρα να δοκιμάσουμε μια Auto5. Τενεκέ και χαρτί.Και τα ρωσικά ,και τα Σίμσον και γενικά ότι έπεσε σε φαρμακοχερηδες....
Πολύ σωστά! Διαφορετικά μπορεί να ρίξει και χοντρά σκάγια της σειράς, ας πούμε ημίσκληρα.Δοκιμάστε 7αρια και 9αρια τίποτα τέτοιο.
Με αμερικάνικα 4αρια δεν θα δεις μεγάλες διαφορές λογικό είναι.
Τόσο χοντρά και καλά σκάγια μόνο η αρχική τους νοιάζει και λίγο το τσοκ
Έφερα και κανά δυο κιλά ωχρά...Πάμε καμιά μέρα να δοκιμάσουμε μια Auto5. Τενεκέ και χαρτί.
Ω ρε φίλε!Και να βγάλει κανά 90% ,να τρελαθουμε στο μέτρημα....Δοκιμάστε 7αρια και 9αρια τίποτα τέτοιο
Αν βγάλει πάνω από 75% σε οποιοδήποτε ιταλικό εμπορικό πάνω από #6 να μου γράψεις ...Ω ρε φίλε!Και να βγάλει κανά 90% ,να τρελαθουμε στο μέτρημα....
Με nsi speed, classica κτλ, γενικά αυτά με το βύσμα αποσπώμενου πατου πιστεύω ότι είναι εφικτό να ξεπεράσουν το 75% στα 36,5 μέτρα.Αν βγάλει πάνω από 75% σε οποιοδήποτε ιταλικό εμπορικό πάνω από #6 να μου γράψεις ...
Του Γαβράκια είναι το όπλο.