Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

παιδια σημερα Σχιστο δοκιμασα το BRAIN CLOSE RANGE με σκοπευτικα κανονικα και μεσοταπα sigma 3 international. Εξαιρετικο τσοκακι ..σαν ενα skeet-4* θα το ελεγα,
οι δοκιμες εγιναν σε 20 + 30μ .... και μια με tordo 30gr No9 στα 37m .... ακομη και στη Offspec αποσταση των 37 ...πιστευω η τσιχλα θα επεφτε. Στα 30μ φαινεται καθαρα οτι ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙ κεντρα και τα διανεμει ισομερος τα σκαγια.

post image online

Last edited:
tolis ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα, αυτά που μοιράζεσαι μαζί μας, για οσους έχουν μπει σε αυτή την διαδικασία γνωρίζουν πολύ καλά τι κόπο έχει. Τώρα θα ήθελα να σε παρακαλέσω εάν ξέρεις να μας πεις, την διάμετρο σε χιλιοστά του κάθε τσοκ.

Εκτός από το τσοκάκι παίζει ρόλο και η γεωμετρία του βύσματος, διότι εάν έχει κωνικότητα διαφοροποιεί το κέντρο και εάν δεν έχει διαφοροποιεί την περιφέρεια! ;)
Σωστός ο Νικος....αλλά έχω ρίξει με πολλά διαφορετικά φυσίγγια με ίδιο αποτέλεσμα για τα Brain

tolis ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα, αυτά που μοιράζεσαι μαζί μας, για οσους έχουν μπει σε αυτή την διαδικασία γνωρίζουν πολύ καλά τι κόπο έχει. Τώρα θα ήθελα να σε παρακαλέσω εάν ξέρεις να μας πεις, την διάμετρο σε χιλιοστά του κάθε τσοκ.
To carlson είναι 0,700
Το brain Tm γράφει 6/10 ... Το CR 1/10
Για 18,4 αυλό

Γιάννη στο οπλο μου πολλά επώνυμα τσοκ έχουν βγει άχρηστα, σε σύγκριση με τα μαμά τσοκ. Αλλά πάντα είχα το πραγματικο τσοκ σε mm. Τώρα εάν είναι ένα τσοκ 2 αστρα σε mm , και ο κατασκευαστείς το ονομάζει 3 η 4 αστρα, αυτό θα ήθελα να ξερω.

Γιάννη στο οπλο μου πολλά επώνυμα τσοκ έχουν βγει άχρηστα, σε σύγκριση με τα μαμά τσοκ. Αλλά πάντα είχα το πραγματικο τσοκ σε mm. Τώρα εάν είναι ένα τσοκ 2 αστρα σε mm , και ο κατασκευαστείς το ονομάζει 3 η 4 αστρα, αυτό θα ήθελα να ξερω.
Τασο,αυτο εχει διευρυνση και μετα στενωμα.Αυτο απο μονο του δημιουργει συσφιξη.Το ποσο.......xm.
Ενδεχεται να σου βγαζει τουφεκια mod πχ,με 2/10 λιγοτερο (ic σε μετρηση στομιου).Σε σχεση με τον αυλο σου παντα.

σημερα δοκιμασα ενα τσοκ gemini IM το οποιο εχει διαμετρο 17,8 δηλαδη στον δικο μου αυλο benelli 18,3 μετραει 0,52.φυσιγγιο δοκιμης λαμπρο tordo πορτοκαλι 32 γραμ.νο 9.κυριοι μεχρι τα 40 μετρα που το δοκιμασα σε ολες τις τουφεκιες εβγαλε κεντρα ζωγραφια. δυστυχως ο λαλαξ επειδη βαρεθηκα δεν εβγαλα φωτο. ο βικτωρ ομως που ηταν διπλα μου μπορει να επιβεβαιωσει. μετα λοιπον τη δοκιμη εριξα και μια πουλα να δω τι γινεται με τα ιδια φυσιγγια.οντως τα κεντρα επιβεβαιωθηκαν αλλα με ζορισε στα κοντινα πιατα επειδη ισως ηταν και η πρωτη φορα που το εριχνα. τωρα που το καθαρισα εβγαλα πολλα κομματια πλαστικου απο μεσα. μαλλον η benelli τ αγαπαει το gemini και απ οτι ειδα ειναι και φρενατο και οικονομικο

σημερα δοκιμασα ενα τσοκ gemini IM το οποιο εχει διαμετρο 17,8 δηλαδη στον δικο μου αυλο benelli 18,3 μετραει 0,52.φυσιγγιο δοκιμης λαμπρο tordo πορτοκαλι 32 γραμ.νο 9.κυριοι μεχρι τα 40 μετρα που το δοκιμασα σε ολες τις τουφεκιες εβγαλε κεντρα ζωγραφια. δυστυχως ο λαλαξ επειδη βαρεθηκα δεν εβγαλα φωτο. ο βικτωρ ομως που ηταν διπλα μου μπορει να επιβεβαιωσει. μετα λοιπον τη δοκιμη εριξα και μια πουλα να δω τι γινεται με τα ιδια φυσιγγια.οντως τα κεντρα επιβεβαιωθηκαν αλλα με ζορισε στα κοντινα πιατα επειδη ισως ηταν και η πρωτη φορα που το εριχνα. τωρα που το καθαρισα εβγαλα πολλα κομματια πλαστικου απο μεσα. μαλλον η benelli τ αγαπαει το gemini και απ οτι ειδα ειναι και φρενατο και οικονομικο
Να ριχνεις με τη γριουλα,φιλε Every!
Θα εισαι καρακεντρο και δεν θα κοιτας τσοκακια κλπ.(Οχι που θα σε αφηνα!!).my man..sarcastic.

Ιταλικο οπλο, τσοκ αμερικανια ΔΕΝ. Το gemini έχει αποδείξει πολλές φορές την αξία του.

Εγω φωναζω καιρο για τα gemini Eυρι. ;)

Back