φιλε εξιγισε μου τι ενοεις τα μαξ 20 απευθινονται σε μπεκατσα?Τασο μιας που μπηκες στο κόπο... γιατί σταματησες στα 20μ....κάνε αν μπορείς 25+30... Μιας κ τα μαξ 20 απευθύνονται σε μπεκατσα μόνο.
Μπα δεν νομίζω, λίγο ποιο σφικτές θα έλεγα.Πιστεύω εάν είχαμε το Seminole θα είχαμε καλύτερες κατανομές και από τα 2.
Και στις 2 foto η πρωτη είναι Skeet gemini - και η δευτερη brain τουλα.
φιλε μου εννοω οτι ο μπεκατσας δεν θα εχει ευκαιρια για βολες περα των 20 μετρων, αυτα τα τσοκακια τα δουλευουμε και πολυ ομως σε περπατητο τσιχλας.....εκει πια το 15-20 ΔΕΝ υπαρχει, ναι ισωςςςςςςςςςςςςςςςςςς να σηκωθει καποιο πουλακι στα 15-20 αλλα επειδη εχουν ξυπνησει πολυ και κυνηγηθει πολυ , συνηθος στα 20+ φευγουν, οποτε μεχρι να ριξεις... εγω τισ δοκιμες που ποστραρα με τα ιδια τσοκακια εβαλα και 15,20,25,30 ολες τις αποστασεις,μεχρι και 36μ εβαλα.φιλε εξιγισε μου τι ενοεις τα μαξ 20 απευθινονται σε μπεκατσα?
νομιζω κατα τη δικη μου αποψη οτι το σπριντερ ειναι πιο ανοιχτο στα 20 μετρα απο το σκεετ, και το μπρεν ,βαση τις φωτογραφιας που εβαλες.
Τασο επειδη κυνηγαω με spreader απο το 2007 .... αν θες ανοιγμα βαλε πρωτο φυσιγγι μεσοταπο ... εκει να δεις κεντηματα απο τα 15 μετρα. Ναι εχουν μετρα...... αλλα να δουμε και συγκριση θελουμεtolis φαίνεται ότι και τα 2 τσοκ έχουν και αλλα μετρα , αυτό που ήθελα να δω είναι πως συμπεριφέρετε κοντά στο άνοιγμα. Πιστεύω εάν είχαμε το Seminole θα είχαμε καλύτερες κατανομές και από τα 2.