Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Καλησπέρα, εγώ έχω μια breda astro magnum με εσωτερικά τσοκ.Την πήρα μεταχειρισμένη και ο προηγούμενος μου έδωσε 4 τσοκ, *,**,**** και ***** τα οποία φαντάζομαι είναι τα εργοστασιακά. Είπα λοιπόν να αγοράσω ένα *** που μου λείπει και με αυτά που διαβάζω τείνω προς το Kicks Smoke Modified. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι τύπο φοράει.. Νομίζω πως είναι mobilchoke, ξέρει κανένας να μου πει σίγουρα; Επίσης, εσείς αγοράζετε από το σαιτ της kicks ή από αλλού; Γιατί εκεί βλέπω 45$ μεταφορικά... Ευχαριστώ!
καλησπερα αλεξ....τα kicks τα εισαγει ο πανας στο περιστερι....τηλ 2105726079
Άλεξ αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο τόπικ: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/ΠΑΝΑΣ-outdoor-activities.571/

Καλησπέρα, εγώ έχω μια breda astro magnum με εσωτερικά τσοκ.Την πήρα μεταχειρισμένη και ο προηγούμενος μου έδωσε 4 τσοκ, *,**,**** και ***** τα οποία φαντάζομαι είναι τα εργοστασιακά. Είπα λοιπόν να αγοράσω ένα *** που μου λείπει και με αυτά που διαβάζω τείνω προς το Kicks Smoke Modified. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι τύπο φοράει.. Νομίζω πως είναι mobilchoke, ξέρει κανένας να μου πει σίγουρα; Επίσης, εσείς αγοράζετε από το σαιτ της kicks ή από αλλού; Γιατί εκεί βλέπω 45$ μεταφορικά... Ευχαριστώ!
Αλεξ...πιστεύω ότι θα το μετανιώσεις με τα kicks....επειδή τα χω δοκιμάσει....και αν δεις ... πολύ από εδώ μέσα τα πούλησαμε, τυχαίο ...δε νομίζω!!
Είναι "μυστήρια" τα φρενατα, κρατάν κεντρα και δεν συγχωρούν λάθη

Παρεπτιπτόντως να προσθέσω ότι με ενημέρωσε ο Κος Σωτηρόπουλος ότι το σαϊτ θα είναι έτοιμο Τετάρτη με Πέμπτη με πολύ πλούσιο ρεπερτόριο.
Επίσης μας επιφυλάσσει μια έκπληξη ακόμα σε καινούργια τσόκ.
Το ονομα του site το ειπε?Τσεκαρες αν το ετοιμασε?

Παντως δεν νομιζετε πως ειναι ακριβα για ενα καινουριο και μη δοκιμασμενο προιον?ενα carlson πχ το βρισκεις φθηνοτερα και ειναι δοκιμασμενο απο εκατομμυρια κυνηγους/σκοπευτες

Παντως δεν νομιζετε πως ειναι ακριβα για ενα καινουριο και μη δοκιμασμενο προιον?ενα carlson πχ το βρισκεις φθηνοτερα και ειναι δοκιμασμενο απο εκατομμυρια κυνηγους/σκοπευτες
Είναι....αλλά έχουν το ποιοτικότερο ατσάλι , keracote και δυσκολία να φτιαχθουν.... υπάρχουν και με την διπλασια σχεδόν τιμή τσοκακια ομως

Είναι....αλλά έχουν το ποιοτικότερο ατσάλι , keracote και δυσκολία να φτιαχθουν.... υπάρχουν και με την διπλασια σχεδόν τιμή τσοκακια ομως
Τολη συμφωνω,θελω πολυ να τα δοκιμασω αλλα σκεφτομαι και το οικονομικο..ειναι νεο προιον και το θεωρω ρισκο με αυτα τα λεφτα!

πάρε το ρίσο αξίζει άκουσε με και τον Τόλη επίσης

από τις πρώτες τουφεκιές θα καταλάβεις τί μπορεί να σου δώσει το τσοκ στις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες σου ειδικά στα κοντινά και τονίζω τα κοντινά γιατί με ένα τσοκ 6/10 σε άλλη εταιρεία για να πάρω κοντινά πρέπει να έχω ανάψει λαμπάδα

στα μακρυνά θα είσαι με ένα χαμόγελο και θα αναρωτιέσαι τώρα έγινε κατα τύχη,για να δοκιμάσω ξανά και όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο

δεν ξέρω τί κυνηγάς αλλά αν θες ένα τσοκ που να δουλεύει σαν ic/mod/imp mod πάρε το brain tm και θα περιμένω τις εντυπώσεις σου

όσο για το μη δοκιμασμένο,εγώ προσωπικά έβαλα στο συρτάρι τρανταχτά ονόματα δοκιμασμένα χρόνια,,,,όπως είπε και ο Τόλης είναι το ατσάλι είναι η cerakote βαφή και η πατέντα που έχει το τσοκ

από τις πρώτες τουφεκιές θα καταλάβεις τί μπορεί να σου δώσει το τσοκ στις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες σου ειδικά στα κοντινά και τονίζω τα κοντινά γιατί με ένα τσοκ 6/10 σε άλλη εταιρεία για να πάρω κοντινά πρέπει να έχω ανάψει λαμπάδα

στα μακρυνά θα είσαι με ένα χαμόγελο και θα αναρωτιέσαι τώρα έγινε κατα τύχη,για να δοκιμάσω ξανά και όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο

δεν ξέρω τί κυνηγάς αλλά αν θες ένα τσοκ που να δουλεύει σαν ic/mod/imp mod πάρε το brain tm και θα περιμένω τις εντυπώσεις σου

όσο για το μη δοκιμασμένο,εγώ προσωπικά έβαλα στο συρτάρι τρανταχτά ονόματα δοκιμασμένα χρόνια,,,,όπως είπε και ο Τόλης είναι το ατσάλι είναι η cerakote βαφή και η πατέντα που έχει το τσοκ
Εγω το θελω για γενικη χρηση να το βιδωσω πανω μονιμα για ολα τα κυνηγια,εχω αυλο 18.7 και λενε οτι αποδιδει ενα βαθμο ανοιχτοτερο το τσοκ..τι μου προτεινεται?

Εγω το θελω για γενικη χρηση να το βιδωσω πανω μονιμα για ολα τα κυνηγια,εχω αυλο 18.7 και λενε οτι αποδιδει ενα βαθμο ανοιχτοτερο το τσοκ..τι μου προτεινεται?
Πιστευω το καλυτερο ειναι να τηλ στο Σωτηροπουλο..θα σου πει ακριβως τι πρεπει να παρεις

Πριν από καιρό είχα παραγγείλει από την patternmaster το anaconda σε short και mid range για το benelli m2 ,20ga εχθές όπως τα χαζευα παρατήρησα κάποια ανωμαλία στο short range εσωτερικά που φαίνεται να είναι από την κατασκευή του.Είναι κάποιες επιφανειακες ραβδωσεις που ξεκινούν από τις γραμμές μπροστά που είναι τα φρένα του τσοκ μέχρι το τελείωμα του, πιθανολογω ότι είναι από το μηχάνημα παραγωγής και δεν έχει γίνει σωστή λειανση, είναι ορατές τόσο στο μάτι όσο και στην αφη.

how to use print screen

Αυτό είναι το mid range και η διαφορά είναι εμφανής.
imagehost

Τούς έχω στείλει email να δω τι θα κάνουν.

Παυλο το εχεις δοκιμασει και με την Α5?

Παυλο το εχεις δοκιμασει και με την Α5?
Νίκο καλημέρα στην Α5 έχω το MR το οποιο μέχρι τα 30-35 μέτρα καταβάλει ότι βάλεις μέσα στη ροζέτα
2py9d6p.jpg

Back