Εδω, και sto car.gr.Καλησπερα παιδες κ απο μενα μετα απο αρκετο καιρο..μια ερωτηση θελω να κανω...μπορω να πουλησω καπου τα μαμησια τσοκ της μπενελι μου;;;κ τα 5...κ αν ναι που;;υπαρχει καποιο site που μπορω να τα βαλω;;;
βαλτα στο φορουμ στο πωλειται με φωτο και τιμη και βαλτα και στο car.grΚαλησπερα παιδες κ απο μενα μετα απο αρκετο καιρο..μια ερωτηση θελω να κανω...μπορω να πουλησω καπου τα μαμησια τσοκ της μπενελι μου;;;κ τα 5...κ αν ναι που;;υπαρχει καποιο site που μπορω να τα βαλω;;;
τι εγινε ρε φιλε.μαζι το γραφαμε???Εδω, και sto car.gr.
θα μπορουσες να μας πεις τον λογο που θες να τα δωσεις?πηρες αλλα?αν ναι ποια?Καλησπερα παιδες κ απο μενα μετα απο αρκετο καιρο..μια ερωτηση θελω να κανω...μπορω να πουλησω καπου τα μαμησια τσοκ της μπενελι μου;;;κ τα 5...κ αν ναι που;;υπαρχει καποιο site που μπορω να τα βαλω;;;
Mobil είναι η crio plus; ποια benelli έχεις; αν είναι crio plus μπορεί να αγοράσω κανένα-δυο εγώ..Καλησπερα παιδες κ απο μενα μετα απο αρκετο καιρο..μια ερωτηση θελω να κανω...μπορω να πουλησω καπου τα μαμησια τσοκ της μπενελι μου;;;κ τα 5...κ αν ναι που;;υπαρχει καποιο site που μπορω να τα βαλω;;;
Σου ετοιμαζω κατι καλο... Κοπριαατι εγινε ρε φιλε.μαζι το γραφαμε???
Εσυ που σε λιγο θα νοικιαζεις γαιδαρο για να σου κουβαλαει τα τσοκ που εχεις μαζεψειειδικα αυτα για τις long range καταστασειςXρηστο εγω τα εκοψα ολα αυτα και ησυχασα. Κοντινη, μεσαια η μακρινη αποσταση. Τhats all!!!
απ οτι θυμαμαι ο φιλος εχει m2 οποτε μαλλον crio plus εχειMobil είναι η crio plus; ποια benelli έχεις; αν είναι crio plus μπορεί να αγοράσω κανένα-δυο εγώ..
Ευχαριστώ Ευριπίδη! Θα μιλήσουμε τότε..απ οτι θυμαμαι ο φιλος εχει m2 οποτε μαλλον crio plus εχει
ειδικα αυτα για τις long range καταστασεις
Μολις δει τι κανειτο φτιαγμενο μαμα F θα θελει και απο αυτο...Αααα ξεχασα πρεπει να εχεις μπενελλι για να βαρεσεις εκει που βαραει αυτο το τσοκ.
Αν εχεις mobil και βαλεις crio plas θα αλλαξει ολη η ντουφεκια προς το καλυτεροΕυχαριστώ Ευριπίδη! Θα μιλήσουμε τότε..
Δεν μπορο ρε φιλε να ξεχασο την τουφεκια στο ψαλιδι γιρο στα 90 με 58γρΒΒ που ανατιναχτικε στον αερα μενοντας ο Aγισηλαος κανγκελο.Αφησε ενα πεπλο απο πουπουλα εκει πανω λες και μου ελεγε...μακακα στα γρ. Αυτα εισαι για εκει πανω.Με στιχιωσε για μια ζωη αυτη η τουφεκια.Ακομα μια προπερσι στο ιδιο σημιο με τον Αγισιλαο με carlsons f φτιαγμενα απο τονvenetato τα φησηγγιαφουλ πατεντα με σηγκ.εξογιηνα πλασμενους τραβερσα γεματα 70 μεΒΒ 5 αφησαν την τελ. Πνοη εκει διαλημενα κανοντας επιφανη σκοπευτη του τοπου να κραταει το κεφαλι του και να κιτα τα 5αρακια που ειχε μεσα στο τουφεκι του με απορια.Ακομα μια απο τον venetato με τσοκ 3*απο αυτα που εχει τορα η μπρετα 930.60plus δυο σηνεχ. φορες τα σφιριχταρια επεσαν διαλημενα με νο 3*φησηγγια γεμ. Με ΑΟ.Ειναι καποιες τουφεκιες που σε στιχ. για μια ζωη....ΜΑ Ποιο πολυ στιχοονουν αυτους που ειναι δυπλα σου και υδαν.Και λεγοντας τα αυτα στην παρεα κουναν μονο το κεφαλι τους .Μην μου ζηταται αποδ.Δεν υπαρχουν..offAυτο ειναι το hobby μου. Παλια μαζευαμε γραμματοσημα, σημερα τσοκ για ακραιες καταστασεις
Αυτο δωκιμασμενο και σε μπενελλι μομπιλ. Αλλα και σε α302. Αλλες τουφεκιες.Αν εχεις mobil και βαλεις crio plas θα αλλαξει ολη η ντουφεκια προς το καλυτερο
Δεν μου φαινεσε για παιδι που μαζ.γραμματοσημα....μαλον να μαζευες τροπαια σε κοβο..seveys.Aυτο ειναι το hobby μου. Παλια μαζευαμε γραμματοσημα, σημερα τσοκ για ακραιες καταστασεις
Σσσσσσσσσσσσσσς μη λες τετεια πραγματα ρε φιλε βραδιατικα.....αφου αυτα τα πραγματα δεν γινονταιΔεν μπορο ρε φιλε να ξεχασο την τουφεκια στο ψαλιδι γιρο στα 90 με 58γρΒΒ που ανατιναχτικε στον αερα μενοντας ο Aγισηλαος κανγκελο.Αφησε ενα πεπλο απο πουπουλα εκει πανω λες και μου ελεγε...μακακα στα γρ. Αυτα εισαι για εκει πανω.Με στιχιωσε για μια ζωη αυτη η τουφεκια.Ακομα μια προπερσι στο ιδιο σημιο με τον Αγισιλαο με carlsons f φτιαγμενα απο τονvenetato τα φησηγγιαφουλ πατεντα με σηγκ.εξογιηνα πλασμενους τραβερσα γεματα 70 μεΒΒ 5 αφησαν την τελ. Πνοη εκει διαλημενα κανοντας επιφανη σκοπευτη του τοπου να κραταει το κεφαλι του και να κιτα τα 5αρακια που ειχε μεσα στο τουφεκι του με απορια.Ακομα μια απο τον venetato με τσοκ 3*απο αυτα που εχει τορα η μπρετα 930.60plus δυο σηνεχ. φορες τα σφιριχταρια επεσαν διαλημενα με νο 3*φησηγγια γεμ. Με ΑΟ.Ειναι καποιες τουφεκιες που σε στιχ. για μια ζωη....ΜΑ Ποιο πολυ στιχοονουν αυτους που ειναι δυπλα σου και υδαν.Και λεγοντας τα αυτα στην παρεα κουναν μονο το κεφαλι τους .Μην μου ζηταται αποδ.Δεν υπαρχουν..off
Ειχα μια κουβεντα σημερα με καποιους μαρτιρες απο αυτα τα γεγονοτα και οταν φτασαμε σε αυτα τα συμβαντα κιταζαν το κηνητο τους και κουνουσαν το κεφαλι τους..pop.Σσσσσσσσσσσσσσς μη λες τετεια πραγματα ρε φιλε βραδιατικα.....αφου αυτα τα πραγματα δεν γινονται
Τι αποδειξεις ρε φιλε. Μονο που βιωσες τη στιγμη, ολα τα λεφτα και αποτυπωμα στη μνημη για μια ολοκληρη ζωη.Δεν μπορο ρε φιλε να ξεχασο την τουφεκια στο ψαλιδι γιρο στα 90 με 58γρΒΒ που ανατιναχτικε στον αερα μενοντας ο Aγισηλαος κανγκελο.Αφησε ενα πεπλο απο πουπουλα εκει πανω λες και μου ελεγε...μακακα στα γρ. Αυτα εισαι για εκει πανω.Με στιχιωσε για μια ζωη αυτη η τουφεκια.Ακομα μια προπερσι στο ιδιο σημιο με τον Αγισιλαο με carlsons f φτιαγμενα απο τονvenetato τα φησηγγιαφουλ πατεντα με σηγκ.εξογιηνα πλασμενους τραβερσα γεματα 70 μεΒΒ 5 αφησαν την τελ. Πνοη εκει διαλημενα κανοντας επιφανη σκοπευτη του τοπου να κραταει το κεφαλι του και να κιτα τα 5αρακια που ειχε μεσα στο τουφεκι του με απορια.Ακομα μια απο τον venetato με τσοκ 3*απο αυτα που εχει τορα η μπρετα 930.60plus δυο σηνεχ. φορες τα σφιριχταρια επεσαν διαλημενα με νο 3*φησηγγια γεμ. Με ΑΟ.Ειναι καποιες τουφεκιες που σε στιχ. για μια ζωη....ΜΑ Ποιο πολυ στιχοονουν αυτους που ειναι δυπλα σου και υδαν.Και λεγοντας τα αυτα στην παρεα κουναν μονο το κεφαλι τους .Μην μου ζηταται αποδ.Δεν υπαρχουν..off