Καλά καψίματα χρηστο,!
Καλά καψίματα χρηστο,!
Αλλος ενας φρενατος μπηκε στο club....welcome!!!!Kαλοριζικα Χρηστο. Την αποψη μου για τα συγκεκριμενα την ξερεις. Θα ευχαριστηθεις σιγουρα τουφεκιες
Αλλος ενας φρενατος μπηκε στο club....welcome!!!!
Καλοριχτα!!!
καλα καπνισματα Χρηστο να τα ευχαριστηθεις!!!
Αλλος ενας φρενατος μπηκε στο club....welcome!!!!
Κώστα όπως γράφει κι ο Παύλος, μπορεί μετά από αυτόν να είμαι από τους πρώτους στο φόρουμ που έγινα φιδίσιος, βέβαια με τη βοήθειά του δίνοντάς μου πληροφορίες για τα Anaconda...Μπα ο Χρηστος ηταν ηδη φιδισιος!!
Ευχαριστώ ΚωνσταντίνεΚαλοριζικα Χρήστο.
Από θόρυβο πως πας? Γιατί και εγώ με τόσες τρύπες δε παλεύεται ο θόρυβος.
Το παραμικρο προβλημα,Ακη!Από θόρυβο πως πας? Γιατί και εγώ με τόσες τρύπες δε παλεύεται ο θόρυβος.
Εσυ φίλε μου μάλλον έπιασες το τζοκερ απ την ανάποδη....ολα στη ζωηΚαλησπέρα στην ομάδα...Πρόσφατα αγόρασα ένα kicks smoke 0.30(l.full) για την benelli criocomfort.Χρόνια τώρα κυνηγάω με το biturbo και το light modified της briley.το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το kicks είναι ότι δεν έκανε ότι υπόσχεται.βολές με πολλά κενά ...βολές χωρίς έντονο κέντρο και γενικά άσχημες κατανομές ...18.4 αυλος το όπλο...πιθανές αιτίες ???να το κρατήσω ή να γυρίσω στην παλιά δοκιμασμένη συνταγή του briley???
Όλα όντως...καμία φορά παρασυρόμαστε ζητάμε το κάτι παραπάνω.το θέμα είναι αν κάποιος συνάδελφος έχει παρόμοια εμπειρία η υπάρχει κάποιο περιθώριο να βελτιώσω την κατάσταση...σκέφτηκα ότι ίσως το biturbo λόγω tecna και ζέστης δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα...Εσυ φίλε μου μάλλον έπιασες το τζοκερ απ την ανάποδη....ολα στη ζωη