D
DrV
C7 έχει δουλέψει ποτέ κανείς σας;
Το προβλημα φιλε ειναι οτι η παραγγελιες γινοντε απο Αθηνα και γω μενω στην αλλη ακρη.Να το παραλαβω να το ξαναστειλω πισω και να μου ξαναστειλει αλλα...στα μεταφορικα θα φαμε τα λεφτα μας.Την προηγουμενη φορα ζητησα στο μαγαζι να ανοιξει το τσουβαλακι να τα μετρησει αυτος και αν ειναι οκ να μου τα στειλει.Ετσι εγεινε και ηταν οκ.Τες πα καπως θα την βρουμε την ακρη.ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!Την ιδια αναλογια αποκλειεται να την πετυχεις ξεχνα το... Το θεμα με τη διαφορα βαρους ειναι μοιραιο να συμβει, δεν μετριαζεται στα αναμικτα...
Τωρα αν εχεις ενα τσουβαλακι 5αρια κ εχει μεσα κ 6αρια κ του βαλεις κ 4αρια χμμμμμμμ...δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα... Δυστυχως τα τσουβαλακια εχουν μεσα οτι ναναι, πργαμτικα ομως... Εχω δει να γραφει 10αρια κ να εχει 7ρια, να γραφει 6αρια κ να εχει 8αρια κτλ... Τα πιο πολλα λαθη γινονται στα 5αρια-6αρια οποτε κανε συμφωνια να αγορασεις τσουβαλακι αφου το μετρησεις με το παχυμετρο πρωτα...
Ρελιαστο Βικτορα στα 32γρ. Καψουλια έχω 616 & 686.Παλιοτερα ειχα ριξει καμποση, και τωρα προσφατα λιγακι που εφτιαξα ρελιαστα. Για πες τι θες...
Όχι βέβαια, δεν είμαι σίγουρος. Πως θα μπορούσα άλλωστε; Κάποτε που άνοιξα ένα, όντως βρήκα μέσα 8άρια και 9άρια. Πολύ πιθανόν ωστόσο να συμβαίνει και αυτό που περιγράφεις. Αφού τουλάχιστον βρήκες μόνο 8άρια και όχι τίποτα 7άρια με 10άρια, πάλι καλά.Είστε σίγουροι ότι το EUROMIX περιέχει (πάντα) 2 νούμερα σκαγιών;
Σαν την αισθηση του χειρογραφου τιποτα ετσι?????ΩΡΑΙΟΣ!!Μπορεί να βγαίνω off topic, αλλά με την κουβέντα για ανάμικτα σκάγια και την αναφορά στο EUROMIX, το θυμήθηκα, μάλιστα ετοιμαζόμουν να το γράψω χθες βράδυ, αλλά ... απορροφήθηκα από τη συζήτηση στη βουλή ...
Είστε σίγουροι ότι το EUROMIX περιέχει (πάντα) 2 νούμερα σκαγιών; Το έχετε τσεκάρει;
Γιατί εγώ πήρα φέτος το Φλεβάρη ένα κουτί Νο 8+9, άνοιξα δυο φυσίγγια (έχω αυτή την "κακή συνήθεια") και είχαν μόνο 8άρια! Αρκετά ομοιόμορφα, κανονικά 8άρια, 14,67 σκάγια/γραμ. (συνολικά 450 και 453 σκάγια σε 30,7 και 30,9 γρ. αντίστοιχα).
Πάντως ήταν η πρώτη φορά που πήρα το συγκεκριμένο φυσίγγι, δεν το είχα ξαναπάρει ποτέ. Τι να πω; Έτυχε κάποια παρτίδα, που τους είχαν τελειώσει τα 9αρια κι έβαλαν σκέτα 8άρια; Κι έπεσα στην περίπτωση; .xm.
View attachment 655
Με το 686 Βίκτορα;Eχω προχειρη δοκιμη με χαρτινο ομως και μαλλινη. Ειχα κανει και με πλαστικο καλυκα, και μαλλινη ομως παλι. Ρελιαστο και πλαστικο βυσμα δεν εχω κανει, ξεκινα ομως απο το 1.70 και δες
Κατά τη διάρκεια της "εγχείρισης" έχω δίπλα το μπλοκάκι και σημειώνω. Αργότερα τα περνώ και στο κομπιούτερ.Σαν την αισθηση του χειρογραφου τιποτα ετσι?????ΩΡΑΙΟΣ!!
Θα δουμε αρι και για αυτο εβαλα το 616. στο1,70 με giovanni που το βαρεσα την περσινη χρονια στα τρυγονια δεν μου αρεσε.αντίθετοσ στην maxus ειναι φουρνελο.διαφορετικά οπλα αλλα γουστα το καθενα να φανταστησ η mb για να μου δουλέψει στην a400 στα μπασιματα στην τησ κυχλασ την ανεβασα στο 1,75×34 με cx2000 ενω με την maxus αυτο το setup το βαζω κατω απω 10 βαφμουσΜου φαινεται δυνατο για καλοκαιρι αλλα δοκιμασε, γουστα ειναι αυτα... Εγω θα εμενα στο 1,70...
Εδω στα 30 μετρα με το IC της Βeretta το αγαπημενο μου φυσιγγακι... Καπνιζει τα παντα σχεδον μεχρι τα 40 μετρα...
ΜΒ32-cx2000-1,73-34-z2m21-57,5 8/9 mix
Εμ, πως να μην είναι, αφού έχει όλες τις προυποθέσεις! ... και γ@μω τα μπαρούτια (ΜΒ32), και γ@μω τα καψούλια (cx2000), και γ@μω τους συγκεντρωτήρες (Β&Ρ-Ζ2Μ)... και το κυριότερο: και γ@μω τις κάννες (Beretta Optima bore!) ...Γαμω τις τουφεκιες.
Κ εγω ετσι υπεθεσα... αλλα Τιποτα παραπνω απο αυτα που θα περιμενε κανεις... Το εχω δοκιμασει... Ποσοστα συγκεντρωσης αναλογα της συσφιξης...Καλά η Α400 είναι άλλο έργο. Απορώ όταν κάνει αυτά με το 4*, τι θα κάνει με το Full.