Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ξερω συνταγες που εχει γραψει ο χατζιωτης ουτε ριχνω ποτε μου 50γρ.πριν 4 χρονια ημουν ετοιμος να παρω μια καννη 835 ετσι και αλλιως 276 ευροπουλια ειχε μονο........αλλα εφτιαξα τη δικια μου
Ρε κουφαλιτσα και μιλας για μπενελι και εση υβριδιο εχει ετιμασου να κερασεις καφε που μου κανεις τον κοκορα παλιολουλου.yelling..sex hard..sex hard..sex hard..hunter.να παραβρετθυς με την εναρξη στο βλιτοκο σταθμο.smashfrak..shoot.

MB36-cx2000-2-36,5-z2m15-57,7 v1,5 430m/s

Aφου τα σκαγια ν4 με μπαφερ εχουν τη δυνατοτητα στα 70 κ τα 80 μετρα να σπασουν τη φτερουγα του παπιου στεγνα, τρομαζω να σκεφτω που μπορει να κοβει ενα παντεναρισμενο ΒΒ...

Ξανακοιταξτε τη δοκιμη του Γιαννη απο τα Χανια στα 60 με ενα πολυ καλο φυσιγγι... Λαγος η χηνα να μπει σε αυτη την κατανομη δεν θα καταλαβαινε τι τον βρηκε...
Το ΒΒ αν καταφερεις να το στιλεις μαζεμενο εινε μαγικο σκαγιο δεν ξεπερναει ποτε ομος τα 150 μετρα απο εκει και περα μονο 6/0

Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα αν βαρατε σε κοπαδια10/15 πουλιον παπια στα 60+μετρα έχετε σκεφτη ποσα απο αυτα εχουν τραυματιστη και θα ψοφισου ποιο μετα.νομιζο οτι αυτο το θυραμα αξίζει περισσοτερο σεβασμό ολλον μασ.αν παμε για να κανουμε κοντρεσ και πιανου σεταπ Παει ποιο μακρια τοτε λαθοσ δρομοσ διαλεξαμε.(εκφραζο την προσωπική μου γνώμη και τι ειναι για μενα μεγαλο λαθοσ.)
Για να βαρεσεις σε αυτες της αποστασεις εισε σιγουρος προτα οτη κανεις χριση σε αυτην την αποσταση αν κανεις χριση τοτε βαρας και εχεις περισοτερα σκοτομενα παρα τραβματιζμενα

Και ετση για την ιστορια τηχανι να ειμε απο ενα χοριο στο οπιο ειπαρχη ενας ανθροπος ο οπιος δεν κηνιγαει πια εχει αφοσιοθη στην ιδιογομοση μονο για μακρινες αποστασεις επισεις ειν ο μοναδικος ως τωρα που εχει αποδιξη επανελιμενα οτι τα πουλια πευτουν απο της αποστασεις που ειπαμε πριν 100+ σε αυτο σημβαλη η πηρα του στην υδιογομοση και ο σκοπευτης που εχει διπλα του αποδικνιεει επανελιμενα σε μονα πουλια σε ζεβγαρια και σε μπουλουκια οτι κανη το μιθο πραγματικοτιτα οι κερκηρεοι της παρεας ξερουν.πολυ καλλα για πιον.μιλαω.εγω τους λεω στιχιο σαν στον στρατο γεμιστης και πολυβολιτης αυτοι οι δυο ανιξαν τα ματια σε πολους να πιστεψουν οτη τεληκα πευτουν και απο εκη

Τάσο, πάρε με τηλ. πιο μετά να τα πούμε
Νικο καλημερα,τωρα ειδα το ποστ σου κάποια στιγμή θα μιλήσουμε σίγουρα.
Παντως μπράβο που εχεις βαλει φάτσα κάρτα το τηλ.σου κ δίνεις βοήθεια σε οποιοδήποτε στην ζητησει...RESPECT.
Συνηθως άνθρωποι που ας πούμε έχουν γίνει λιγο διάσημοι(οχι μονο στον χώρο μας)έχουν πάρει πολυ ψηλά τον αμανε κ έχουν σηκώσει δυο πηχες μπόι..Για να τους μιλήσεις πρέπει να είσαι πρωθυπουργός.

Αυτην θελεις?Τι θερμοκρασια?
Εγω την ταχογραφησα στους 20 βαθμους... Αν θα βαλεις 6αρια θα πας σε z2m18... Κατω απο 10 βαθμους η συγεκντρωση της ειναι αυτο που πρεπει, απο 10 εως 15-20 εχει ενα 10-15% χαμηλοτερη...

πάντα τα ψηλότερα πουλιά κατεβάζα και από τους ιδιογωμοτες ;)
.buy buy.Του δωσαμε 2 φυσιγγια κ εκανε τις τουφεκιες της ζωης του κ το παιζει κ ιστορια τωρα... .buy buy..hair. .yelling.

Εγω την ταχογραφησα στους 20 βαθμους... Αν θα βαλεις 6αρια θα πας σε z2m18... Κατω απο 10 βαθμους η συγεκντρωση της ειναι αυτο που πρεπει, απο 10 εως 15-20 εχει ενα 10-15% χαμηλοτερη...

.buy buy.Του δωσαμε 2 φυσιγγια κ εκανε τις τουφεκιες της ζωης του κ το παιζει κ ιστορια τωρα... .buy buy..hair. .yelling.
Θα γηνη και η σηρα μου τορα στα γεραματα long range shooter..ha ha ha.

Και ετση για την ιστορια τηχανι να ειμε απο ενα χοριο στο οπιο ειπαρχη ενας ανθροπος ο οπιος δεν κηνιγαει πια εχει αφοσιοθη στην ιδιογομοση μονο για μακρινες αποστασεις επισεις ειν ο μοναδικος ως τωρα που εχει αποδιξη επανελιμενα οτι τα πουλια πευτουν απο της αποστασεις που ειπαμε πριν 100+ σε αυτο σημβαλη η πηρα του στην υδιογομοση και ο σκοπευτης που εχει διπλα του αποδικνιεει επανελιμενα σε μονα πουλια σε ζεβγαρια και σε μπουλουκια οτι κανη το μιθο πραγματικοτιτα οι κερκηρεοι της παρεας ξερουν.πολυ καλλα για πιον.μιλαω.εγω τους λεω στιχιο σαν στον στρατο γεμιστης και πολυβολιτης αυτοι οι δυο ανιξαν τα ματια σε πολους να πιστεψουν οτη τεληκα πευτουν και απο εκη

Κάποτε ο γιωμιστής που του είχα πιάκει κουβέντα μετά από μεσολάβηση τρίτου...τότε που είχα αρχήσει να βγάνω φήμη στο Πανελλήνιο...μου είπε επί λέξη σε εικετεύω άκουσέ με σε αυτό που θα σου πω...με σκοπό να μου πάρει κάποιο μυστικό χωρίς να μου δώσει κάτι και εγώ του έδωσα μερικούς VP65 και τον έκανα να χάσει τον ύπνο του!!! ;)

Αργότερα σε άλλη φάση όταν κάποιος τον είχε καλέσει στου Βενετάτου να τον κεράσει καφέ για να τον κοντράρει μαζί μου και να γελάει...είχε πει σε άλλους για μένα ότι ο Νίκος για καμιά κίχλα καλός είναι...αλλά όχι για παραπάνω!!! .yel.

Από τότε έμεινε νηστικός, δεν ξαναπήρε λέξη από εμένα, δεν ξαναπήρε μισό συγκεντρωτήρα από εμένα και επίσης έλεγα πάντα ότι για καμιά κίχλα...καλός είμαι, με τελικό αποτέλεσμα να έχει αντιγράψει η μισή Ελλάδα και η μισή Ιταλία τα setup μου, για τα 10 μέχρι και τα 60 μέτρα και αυτός να κρατάει τα μυστικά του για τα 70-150 και να μην τα έχει μάθει κανείς .shake.

Παραλείπω δε το σκηνικό, εφόσον αληθεύει, όταν στη Ήπειρο ο ντουφεκιστής του εξεπουπούλιασε όλες τσι φάσες τσι περιοχής από τα φοβερής διάτρησης φουσέκια κανονικών αποστάσεων του γιωμιστή!!! .yell at.

Θα γηνη και η σηρα μου τορα στα γεραματα long range shooter..ha ha ha.

Γειά σου ρε ΑΛΕΒΡΩΜΕΝΕ επιστημονικέ επιστήμονα!!! .hunter.1.hunter.1.hunter.1

Αντώνη, όταν με ρωτάνε με τι να ξεκινήσω, ανταπαντώ πάντα με την ερώτηση: τι κυνήγια κάνεις και τι ποσό διαθέτεις! Στη διάθεσή σου για όποια τεχνική πληροφορία χρειάζεσαι, είτε προφορικά είτε γραπτά, το τηλ. μου είναι αυτό: 698 - 77 - 25 - 201 ;)

Φίλε Πατενταδόρε ευχαριστώ πολύ για την προθυμεία! Ελάχιστοι κατέχοντες θα κάθονταν να ασχολούνταν με ένα καινούργιο στο θέμα ;)

Σχετικά με τα κυνήγια που κάνω, κυνηγάω στην Κύπρο αποκλειστικά φτερωτό θήραμα. Κυριώς τσίχλες, φάσσες, τρυγόνια και αραιά και που πέρδικες. Με εξαίρεση τις τσίχλες σπάνια να ρίξω πάνω από 20-30 φυσίγγια. Σκοπευτήριο πολύ σπάνια. Παρεπιπτόντως κυμηγάω με δίκανο. Όσο για το ποσό, μπορώ να διαθέσω το πολύ μέχρι κανένα χιλιάρι για όλο τον εξοπλισμό.

Να είσαι καλά και πάλι φίλε!

Φίλε Πατενταδόρε ευχαριστώ πολύ για την προθυμεία! Ελάχιστοι κατέχοντες θα κάθονταν να ασχολούνταν με ένα καινούργιο στο θέμα ;)

Σχετικά με τα κυνήγια που κάνω, κυνηγάω στην Κύπρο αποκλειστικά φτερωτό θήραμα. Κυριώς τσίχλες, φάσσες, τρυγόνια και αραιά και που πέρδικες. Με εξαίρεση τις τσίχλες σπάνια να ρίξω πάνω από 20-30 φυσίγγια. Σκοπευτήριο πολύ σπάνια. Παρεπιπτόντως κυμηγάω με δίκανο. Όσο για το ποσό, μπορώ να διαθέσω το πολύ μέχρι κανένα χιλιάρι για όλο τον εξοπλισμό.

Επίσης να πω πως δεν με νοιάζει να γεμίζω ένα ένα τα φυσίγγια. Άλλωστε η διαδικασία και η αίσθηση του να φτιάχνω το δικό μου φυσίγγιο είναι αυτο που με ιντρικάρει! Όμως θέλω μια μηχανή που να τα κάνει όλα αρκετά καλά και να κάνει και ρέλιασμα ώστε να μην χρειαστεί στο μέλλον να αναζητήσω άλλη.

Ευχαριστώ και πάλι!

Νικο καλημερα,τωρα ειδα το ποστ σου κάποια στιγμή θα μιλήσουμε σίγουρα.
Παντως μπράβο που εχεις βαλει φάτσα κάρτα το τηλ.σου κ δίνεις βοήθεια σε οποιοδήποτε στην ζητησει...RESPECT.
Συνηθως άνθρωποι που ας πούμε έχουν γίνει λιγο διάσημοι(οχι μονο στον χώρο μας)έχουν πάρει πολυ ψηλά τον αμανε κ έχουν σηκώσει δυο πηχες μπόι..Για να τους μιλήσεις πρέπει να είσαι πρωθυπουργός.
Τασο το κουτι με τα ιμπεριαλ τα Καναδεζικα ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ??

Τασο το κουτι με τα ιμπεριαλ τα Καναδεζικα ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ??
Με τον πόνο μου παίζεις?Αν το είχα κ μάλιστα γεμάτο θα ήμουν πολυ χαρούμενος..
Ενα ιμπεριαλ εχω ολο κι ολο κ αυτο απο τον παππού μου..
Η φωτο ειναι απο το image..

Eιπαμε τερμα οι οιστοριεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!.kkk.

Άμα δεν πούμε τσι ιστορίες τσι παλιές...δεν θα μασε πιστέψει ο κόσμος που δεν ηξέρει τι γένεται στο χωριός σας!!! .yel.

Για κουτσομπολιο ειμαστε προτη. ΤΟΣΕΤ ΑΡ ΜΕ ΤΗΝ SIPE ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ??

Δεν ασχολούμάστενε με τέτοιους πυραύλους εμείς, διότι τη Sipe τηνε βαρούμε πιο αλαφριά!!! .yell at.

Το ριχνη φυλος στο λαγο κοντα μακρια, χρονια τορα δεν το αλαζει με τπτ.

Να του δώκω εγώ μια αλαφρομένη ΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΗ φωτοβολίδα και να σου πω άμα το αλλάζει και για πόσο!!! .fool.

Για τα φυσίγγια ξεκινάς να ρίχνεις ματιές εδώ http://www.cortiniepezzotti.it/eng/pages/shotshell.php διαφορετικά πας στο idiogomosi και ξεκινάς το διάβασμα από εκεί, αφού βεβαίως έχεις κατανοήσει σωστά, τις κατηγορίες Α/Ε και Ε/Α/Ε ;)

Επίσης να πω πως δεν με νοιάζει να γεμίζω ένα ένα τα φυσίγγια. Άλλωστε η διαδικασία και η αίσθηση του να φτιάχνω το δικό μου φυσίγγιο είναι αυτο που με ιντρικάρει! Όμως θέλω μια μηχανή που να τα κάνει όλα αρκετά καλά και να κάνει και ρέλιασμα ώστε να μην χρειαστεί στο μέλλον να αναζητήσω άλλη.

Ευχαριστώ και πάλι!

Πάρε τηλέφωνο τον Σάββα στο τηλ. 2248 - 7791 και ζήτα του να σου δώσει το στροφείο ρελιάσματος I2S με οδηγό για το αστεροειδές κλείσιμο και εάν έχει και θέλεις και για στρογγυλό ρέλι, κοίτα για κάποιο από τα στροφεία I0S ή I0D χωρίς οδηγό διότι στο στρογγυλό ρέλι δεν χρειάζεται ο οδηγός! Έπειτα θα πρέπει να αποφασίσεις εάν θα πας σε στιβαρή κατασκευή ή όχι, πάντως δεν σου συνιστώ ογκομετρικά, διότι από ότι κατάλαβα πας να δώσεις παραπάνω λεφτά από όσα χρειάζεται να δώσεις και είναι άσκοπη κίνηση να ανειβείς τόσο ψηλά...τουλάχιστον για την ώρα! ;)

Το άλλο μήνα με το καλό, πρώτα ο Θεός, θα είναι έτοιμη η νέα Πεντασταδιακή μηχανή ρελιάσματος EVO που θα αντικαταστήσει την ήδη υπάρχουσα A5S, ώστε να μειωθεί το κόστος περί τα 200€ και το πρωτότυπο το τελείωσα εχθές το βράδυ για λογαριασμό της Κυπριακής εταιρείας και για να το κάνω δώρο στον κύριο Μιχάλη και προσωπικό μου φίλο και είναι αυτό εδώ πέρα ;)

Για εμένα προσωπικά, μπορείς να κάνεις τις εξής κινήσεις, ώστε να σου βγούνε τα πράγματα όσο φθηνότερα γίνεται:
1. σασί EVO από τον Σάββα στην Κύπρο + κεφαλή μοτέρ [νομίζω 300 προς 350 + φπα]
2. μοτέρ φόρμας Mec71 με φλάτζα Β5 από Κύπρο [νομίζω 100 + φπα, αλλά ρώτα τον Σάββα που ξέρει]
3. στροφείο ρελιάσματος Cortini I2S/οδηγό και ενδεχομένως ένα από τα I0S ή I0D [75 - 70 - 70 μαζί με τον φπα]
4. απόλυτος καλυκοκόφτης [28 μαζί με τον φπα στην Ελλάδα]
5. κωνική χάραξη [35 μαζί με τον φπα στην Ελλάδα]
6. τρίτο στάδιο που μαγκώνει [60 μαζί με τον φπα στην Ελλάδα]
7. τέταρτο στάδιο Cortini IA [35 μαζί με τον φπα στην Ελλάδα]
8. απλό ηλεκτρονικό παχύμετρο [περιπου 10 απο ebay]
9. ηλεκτρονική ζυγαριά 0,01 - 100gr [λιγοτερο απο 10 απο ebay]

Νομίζω ότι κάποια πράγματα που δεν έχει ο Σάββας, ενδέχεται να μπορεί να στα φέρει, αλλά πρέπει να τον ρωτήσεις, ενώ για τα ογκομετρικά, συνιστώνται μόνον για παραγωγή κίχλας και αυτό πάλι πρέπει να το δούμε από τον τύπο του ογκομετρικού κτλ...οπότε καλύτερα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα με τη πυρίτιδα θα ξεκινήσεις και σε ποιά πυρίτιδα θα καταλλήξεις...ώστε να μπορώ να σου πω ακριβώς τι γίνεται και πως γίνεται...όσο καλύτερα γίνεται... ;)

Κλείνω σημειώνοντας ότι το σασί η EVO παραγωγής CNC θα έχει όλες τις γωνίες στρογγυλεμένες, την οροφή πολύ πιο όμορφα καμπυλομένη και βελτιώσεις στα σημεία, που βεβαίως αυτές δεν μπορούν να γίνουν σε ένα πρωτότυπο χωρίς την χρήση CNC με τα κατάλληλα κοπτικά και το απαραίτητο πλανάρισμα-ρεκτιφιέ... .shake.

Με τον πόνο μου παίζεις?...
...

Τάσο, πάρε με τηλέφωνο τώρα αμέσως, για να σε μπριζόσω όσο δεν παίρνει...ώστε να αρχίξεις να γιωμίζεις και εσύ εκείνους τσου αλεβρωμένους πυραύλους και να μην μπορεί έπειτα να σε ξαναπειράξει ο κύριος Μπαλώκας...που ακόμη δεν είχα βγάλει τις προάλλες την ανακοίνωση για τα αντιμόνια και είχε κάμει ήδη τη παραγγελία και μάλιστα με ρουφιάνεψε και στον χορηγό...ότι είχα κάμει λάθος τα νούμερα!!! .yell at.

Αντωνη καλησπερα κ καλως ηρθες, αν θες περνα απο εδω να μας πεις δυο λογια για σενα...
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-152#post-91737
Ελάχιστοι κατέχοντες θα κάθονταν να ασχολούνταν με ένα καινούργιο στο θέμα ;)
Μαλλον δεν εχεις αναζητησει πληροφοριες στο καταλληλο "μερος" μεχρι τωρα μιας κ θεωρω οτι με την ανθηση της χρησης του ιντερνετ ειναι πολυ ευκολο με λιγη αναζητηση μεσα απο το κοινο κυνηγετικο ενδιαφερον να βρεις ανθρωπους που ειναι προθυμει να μοιραστουν τις γνωσεις τους μαζι σου...
Δυστυχως ιδιαιτερες γνωσεις γυρω απο τις μηχανες γομωσης δεν εχω, οποτε δεν μπορω να προτεινω καποια συγκεκριμενη... Αν παντως θελεις να εχεις μια μηχανη κ για γεμισμα κ για ρελιασμα νομιζω οτι πανω κατω στα λεφτα που θες να διαθεσεις υπαρχουν λυσεις...
Απο εκει κ περα, αν κ τα ογκομετρικα τα θεωρω δευτερης σημασιας σε μια μηχανη, δεν σου κρυβω οτι ειναι μεγαλη ευκολια... Οχι για να γεμιζεις μονο με αυτα ,αλλα για να σου ριχνουν στο περιπου τις ποσοτητες σκαγιων κ πυριτιδας που επιθυμεις κ απο εκει κ περα να συμπληρωνεις εσυ την υπολοιπομενη μικροποοστητα με τη βοηθεια μιας ζυγαριας ακριβειας ωστε τα φυσιγγια σου να εχουν ολα την ιδια αναλογια...
Η ποσοτητα των φυσιγγιων που ριχνεις ειναι σχετικα μικρη κ δικαιολογει την ολη διαδικασια του να φτιαχνεις τα φυσιγγια σου ενα-ενα στο χερι... Ειναι πολυ ωραια ασχολια μαλιστα κ περνα πολυ ευχαριστα ο χρονος...
Απο τη στιγμη που κυνηγας στην Κυπρο με δικαννο κ για τα θηραματα που κυνηγας εγω μαλλον θα αρχιζα με πυριτιδα την CSB1 για γομωσεις 30 εως 33 γρ...

Τάσο, πάρε με τηλέφωνο τώρα αμέσως, για να σε μπριζόσω όσο δεν παίρνει...ώστε να αρχίξεις να γιωμίζεις και εσύ εκείνους τσου αλεβρωμένους πυραύλους και να μην μπορεί έπειτα να σε ξαναπειράξει ο κύριος Μπαλώκας...που ακόμη δεν είχα βγάλει τις προάλλες την ανακοίνωση για τα αντιμόνια και είχε κάμει ήδη τη παραγγελία και μάλιστα με ρουφιάνεψε και στον χορηγό...ότι είχα κάμει λάθος τα νούμερα!!! .yell at.
.sarcastic..sex hard..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back