Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μβ32 Στα 32piston skeet23 αλλα πρέπει να στηθεί σε καληκα 12/70/16.σε καληκα με 12αρι πελμα εχουμε αλλα Αποτελέσματα. στα 33/34z2m. απλοσ δίνει ρεστα.το προτο σεταπ.το βαραω απο αυγουστο μεχρει μπασηματα τον Οκτωβρίο χωρισ μεταβολεσ

Tελικα μονο εγω γεμιζω την ΜΒ τοσο χαμηλα στα 32 γρ. Απλα παταω λιγο παραπανω στο τελικο ρελιασμα. Φετος λογικα θα πειραματιστω και με λιγη GP που επεσε στα χερια μου, και γεμιστηκε στα 30.5γρ με Νο8½

γεμιστηκε στα 30.5γρ
Αυτά τα ,5 κάνουν την διαφορά .sarcastic. και κάποιος άλλος είχε γεμίσει κάτι ,5 και τα μοίραζε στους καλυβιέρηδες .sarcastic.
Τι ,5 ρε, του λέει. Άκου ,5 κανονικό φυσίγγι δεν έχεις να μου δώσεις, δεν σκοτώνουν αυτά ... .very funny..very funny..very funny.. Τι γέλιο είχαμε ρίξει ... .big smile.

Eμενα δεν ειναι τοσο απαιτητικα .lazy.

Στον πινακα ομως κεντουσανε. Ισως και λογω 8½αριου βεβαια, αλλα και απο ανακρουση μια χαρα

Αστον Βικτωρα να λεει... .goodboy. Αυτα τα 0,5 γρ κανουν τη διαφορα... Ετσι ειχα φτιαξει κ εγω κατι 33,5αρια κ τα κοιταγε με υπεροπτικο υφος μεταδιδοντας την ειρωνια του κ στους αλλους... Ειχε ριξει ο καλυβιερης θυμαμαι ενα πρωι σε ενα κοπαδι σαρσελια που πηγαν να τον φανε κ δεν πηρε κανενα... Το τι ακουσα απο το στομα του δεν λεγεται....buy buy..sarcastic.

Δε φταινε τα φυσεκια, φταιει ο κυνηγος. Βρηκαμε ομως, οταν δεν μπορουμε να παρουμε τιποτα, να ριχνουμε τα βαρη στα φυσιγγια, στο οπλο, σε οτιδηποτε αλλο

το 0,5 κάνει την διαφορά γιατί..Lambro export λευκό 32,5 απλά θάνατος...Αλλά το σταμάτησαν..Εγώ θα λέω για φυσιγγια εμπορίου γιατί από ιδιογομωση δεν γνωρίζω!.very funny.

Οταν μετά το ρίξιμο ενός φυσιγγίου ο καλυκας στο πάνω σημείο που σχηματιζοντε η γωνίες του αστεροειδους απο το ανοιγμα ειναι ελαφρώς λιωμένος,ειναι ένδειξη υπερβολικών πιέσεων?

Οταν μετά το ρίξιμο ενός φυσιγγίου ο καλυκας στο πάνω σημείο που σχηματιζοντε η γωνίες του αστεροειδους απο το ανοιγμα ειναι ελαφρώς λιωμένος,ειναι ένδειξη υπερβολικών πιέσεων?
Οχι παντα αναλογοσ την ποιότητας του πλαστηκου του καληκα και το βάθος του αστεριου

Ο καλυκας ήταν ποιοτικός γιατι ήταν νομπελ σπορτ..ΥΓ σε φυσίγγι ιδιογομωσης το ειχα δει με d20.για την ακρίβεια το ειχα βρει πετάμενο στον κυνηγοτοπο και εγραφε με μαρκαδόρο d20 τίποτα αλλο..Κοιτώντας το καλύτερα πρόσεξα αυτό το φαινόμενο..Πριν λίγο το θυμηθηκα και το έγραψα σαν απορία..

Μπορει να σημαινει κ ατελης καυση της πυριτιδας... Αν ηταν αναγομωμενος μπορει να εξασθενησε το πλαστικο κ απο την θερμοτητα του στροφειου ρελιασματος... Συμβαινει οταν ο ιδιος καλυκας αναγομωνεται δευτερη η και τριτη φορα...

Οτι δεν καηκε ολη στο χρονο που επρεπε, ειναι αυτο που καμια φορα βλεπεις φλογα να βγαινει απο το κλειστρο κατα τον πυροβολισμο...

Επισης εχε υποψιν οτι καποιοι προσπαθουν να μιμηθουν το κλεισιμο των παλιων Lambro με την κεντρικη συντηξη.

Αρι το εχω δει αυτό που περιγράφεις σε απογευματινό τσιχλας αργά το σούρουπο σε πουλιά σφήνες..Και το είδα κ πολύ καλά μάλιστα γιατι η καραμπίνα ειναι δεξιά κ εγω αριστερόχειρας..Για να είμαι ειλικρινής φοβήθηκα για ελλατωματικο φυσιγγι μιας κ έριχνα με κάτι φθηνά ισπανικά..

Επισης εχε υποψιν οτι καποιοι προσπαθουν να μιμηθουν το κλεισιμο των παλιων Lambro με την κεντρικη συντηξη.
Δεν ήταν κάτι τέτοιο σε αυτή την περίπτωση γιατι τέτοιου είδους φυσιγγια οταν ριχτούν γύρω γύρω από το αστεροειδές ανοιγμα κ σε κάποια σημεια στο πάνω μέρος το πλαστικό ξεφτίζει σε σχήμα σκαγιου.(δεν ξερω πως να το περιγράψω αλλιώς).

Ο καλυκας ήταν ποιοτικός γιατι ήταν νομπελ σπορτ..ΥΓ σε φυσίγγι ιδιογομωσης το ειχα δει με d20.για την ακρίβεια το ειχα βρει πετάμενο στον κυνηγοτοπο και εγραφε με μαρκαδόρο d20 τίποτα αλλο..Κοιτώντας το καλύτερα πρόσεξα αυτό το φαινόμενο..Πριν λίγο το θυμηθηκα και το έγραψα σαν απορία..
Ηταν διαφανοσ αν Ναι η διαφανής καλυκεσ εχουν ποιο αδηνατο πλαστηκο ανεξάρτητου μαρκασ

Μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να αναγνωρίζει κάποιος της πυρίτιδες?μόνο την gm3-aquilla μπορώ και γνωριζω.ολες τις άλλες οχι.καποιες μοιάζουν μάλιστα αρκετά μεταξύ τους.Σκεφτομουν όταν ανοίγω ένα φυσίγγι(και είμαι σίγουρος για την πυρίτιδα που έχει)Να την βάζω σε ένα διάφανο σακουλάκι κ να γράφω την μάρκα της απέξω.Μηπως με αυτό τον τρόπο να καταφέρω να τις αναγνωρίζω?τι λέτε και εσείς?Για να ξέρω το φυσίγγι που αγοράζω τι πυρίτιδα έχει..

Status
Not open for further replies.
Back