Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχουν ανέβει πάρα πολλές δοκιμές, φώτος, βίντεο κτλ όσο λειτουργεί το φόρουμ. Απλά θέλει να δουλέψει κάποιος την αναζήτηση ή να ψάξει με υπομονή τα θέματα που τον ενδιαφέρουν από την αρχή τους και θα βρει πολλές απαντήσεις ;)
.RESPECT.Γειασου γιωργο χακεκ

Φαντασου το την τελ. τουφεκια με το σεμινολ στα 25 μετρα τραβερσα σε παπια,μπουλουκι.Τι χοντρα σκαγια και πρασινα αλογα!!!
Μπααααα μου φαινετε λιγο αργο για παπια στο 2,05/37 με 57 χιλ και 688 θα θελει λιγο παραπανω.........

Έλα ντε; Κάπου πάει το μυαλό μου, μας περίμενε μια φορά στην καλύβα και μας κέρασε Ελβετικές σοκολάτες !!!:)
Τέλος η παρένθεση, πάμε πάλι ιδιογομωση. ;)
Εχουμε κανει και πολες παρενθεσεις τωρα τελευταια;)

Oson αφορα τα σετ απ που γραφονται για 40-44 γρ σε καλ μαγκνουμ, να ξερετε οτι δεν εχουν κα μια σχεσει απο θεμα σημπ. και ταχ. με γωμωσεις 49-50-52-56.ειναι σηγουρα ποιο φωνικα και σημπ. καλητερα στις κανες των οπλων μας. ΓΙΑ εμενα δεν θα επρεπε να υπαρχει φησ. με περ. γρ. απο 44.Μεγαλ. ζημεια σου κανει κηνηγετικα παρα καλο.μηλοντας παντα για μολιβι.;)

Καταρχην αυτο το φυσιγγι που ταιριαζει με το διασπορας του Κουτουμανου κ ειναι σχετικα φορτωμενο, ειναι φωτια κ λαβρα... Ασχετο αλλα πολυ θα ηθελα να το δοκιμασω με κανονικο κυαθιο κ ρελι... ;) Απο εκει κ περα δεν σημαινει οτι επειδη σκορπιζει τα σκαγια αποκλινουν κ ολα απο το κεντρο... Μεχρι ενα βαθμο αποκλινουν, μετα εχουν μια ταση να ταξιδευουν παρομοια αλλα αρκετα διεσπαρμενα απο αυτα που ειδα στα χαρτονια...
Εγω το κανω σε αστερι και ο sky σε ρελι,μιλαμε καποιες φορες ειναι να απορεις ποσο μακρυα μπορεις να παρεις πουλια σκοτωμενα και οχι απλως σπασμενα

Ρε Νικο σου εχω πη οτι εγω δεν ασχολουμε με τα σταδια η να για εμενα και.η lee εινε μια χαρα στα κινα φισινγκια εινε τοπ τη να το κανω το εξεζιτημενο στην τσιχλα? επισης τα χοντρα ενα ενα στο χερακι και αμα θελω 5 σταδια κανω ρελη και τελιονη οπος ξερεις ολα τα λονγκ μου εινε με ρελακη απλο τα εκατοστα του χιλιοστου δεν με ενδιαφερουν τα μησα τα τρογω εγω με γνοση και.τα αλα μισα τα τροει το οπλο με αυλους και κονους ερχομαστε στα ισα τωρα οσοι εχουν μπενελη τη να κανουμε ο θεος μαζι τους χαχαχχα

Στέφανε, για καλό το είπα ώστε να προσέχουν αυτοί που θα πάνε να αντιγράψουν τσου πυραύλους σου...διότι κάποιοι θα βάλουν και παραπάνω και θα κλείσουν και παρακάτω και εάν εσύ ανεβάζεις 900 αυτοί θα ανεβάσουν 1200 και πάει λέγοντας... ;)

Επίσης όταν είχανε μετρήσει τα φυσίγγια μου στο κανονάκι...αναίρεσα όλους τους βλητικούς κανόνες του TC όλο με μίας και ενώ τα bar πίεσης ήτανε 700...τα TC ήτανε 2400 και όποιος ήξερε να διαβάσει το γράφημα καταλάβαινε τι έκανε εκείνο το τρίτο στάδιο που πάτησε πριν το ρέλι!!! ;)

Στέφανε, για καλό το είπα ώστε να προσέχουν αυτοί που θα πάνε να αντιγράψουν τσου πυραύλους σου...διότι κάποιοι θα βάλουν και παραπάνω και θα κλείσουν και παρακάτω και εάν εσύ ανεβάζεις 900 αυτοί θα ανεβάσουν 1200 και πάει λέγοντας... ;)

Επίσης όταν είχανε μετρήσει τα φυσίγγια μου στο κανονάκι...αναίρεσα όλους τους βλητικούς κανόνες του TC όλο με μίας και ενώ τα bar πίεσης ήτανε 700...τα TC ήτανε 2400 και όποιος ήξερε να διαβάσει το γράφημα καταλάβαινε τι έκανε εκείνο το τρίτο στάδιο που πάτησε πριν το ρέλι!!! ;)
Νικο ουδεποτε θα πο κατι υπερβολικο σε κανεναν και αν πο θα το πο σε ανθροπο που γνοριζει καλα και ποτε σε μινιμα παντα απο κοντα για να καταλαβη επισεις να ξερεις οτι οτι πο εχω ριξει απιρα οστε να εινε ασφαλη προτα απολα για μενα επισης εκη που μαζεβομαστε και μιλαμε ξερεις και με εχεις ακουση οτι.ποτε δεν παω ευκολα στα ακρα

Νικο ουδεποτε θα πο κατι υπερβολικο σε κανεναν και αν πο θα το πο σε ανθροπο που γνοριζει καλα και ποτε σε μινιμα παντα απο κοντα για να καταλαβη επισεις να ξερεις οτι οτι πο εχω ριξει απιρα οστε να εινε ασφαλη προτα απολα για μενα επισης εκη που μαζεβομαστε και μιλαμε ξερεις και με εχεις ακουση οτι.ποτε δεν παω ευκολα στα ακρα

Ετσι... Κ θελω κ εγω να παρακαλεσω οταν γραφουμε συνταγες λιγο πιο φορτωμενες, να τις γραφουμε λιγο αναλυτικα κ ολοκληρωμενα γιατι δεν εχουν ολοι την ιδια εμπειρια να αντιληφθουν που, πως κ γιατι πρεπει να κλεισει σωστα...
Φαντασου το την τελ. τουφεκια με το σεμινολ στα 25 μετρα τραβερσα σε παπια,μπουλουκι.Τι χοντρα σκαγια και πρασινα αλογα

Οταν πριν απο αρκετα χρονια καταλαβα οτι ο λογος που δεν τα βαραγα τα παπια δεν ηταν το φυσιγγι αλλα η προσκοπευση κ αρχιζα να τους παιρνω την πιεση, το φυσιγγι που εβαλε ο Lusso σε ν7 σε καννη τρων αστεριων εκαιγε οτιδηποτε εμπαινε στο δραστικο του κυκλο μεχρι τα 35 μετρα για αρκετα χρονια, απο σαρσελι μεχρι χηνα... .RESPECT. Ωραια χρονια...:)

να τις γραφουμε λιγο αναλυτικα κ ολοκληρωμενα γιατι δεν εχουν ολοι την ιδια εμπειρια να αντιληφθουν που, πως κ γιατι πρεπει να κλεισει σωστα...
Ολοσωστος!Για αυτό εγώ λέω οτι ιδιογωμοτης μέσα απο το ιντερνετ κλπ, δεν γίνετε κανείς..
Αλλά και να γινει πάντα θα έχει το άγχος αν αυτό που έκανε το έκανε σωστα..

Status
Not open for further replies.
Back