Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.yelling..my man..sarcastic..yell at..vert funny.

20160611_192334_zpscgxazygq.jpg
Ωραίο κλείσιμο έχεις κανει Νικο:)
Το βιταμ κανει κ για μπαφερ?.sarcastic.

Δεν είναι δικά μου αλλά του κύριου Μιχάλη και από Δευτέρα που θα του στείλω δωράκι το πρωτότυπο σασί EVO...εκεί να δεις ΑΛΕΒΡΙΑ για ΧΑΣΙΜΟ κύριε Γρηγόριε!!! ;)

ΟΧ ΟΧ.... μετα το contor no2 εχουμε και διασπορας νο3.hair..sarcastic..threat.
Γιατη οχι φηλε ηδιογομοση κανουμε αλοστε ξερης οτο ο πατερας με 3 και αυτον τον σηνγκεντροτιρα μεχρη τα 50 τουβλο τα λαγακια 1,70 ×37 n3 sipe εινε αυτη

Γρηγορη ο νους σου στις πιέσεις ειναι...sarcastic.
Αλήθεια γεμίζονται τώρα φυσίγγια με κεντρικη?Νομίζω οτι ηταν μια τεχνική κάποιας άλλης εποχης.
Σκεψου ο ανθροπος εχει ματιση στο φεγκαρι εδω και χρονια και αφτος ασχολιτε ακομα με μπενελι και κεντρικες σιντιξης εγω του λεω αστα αυτα πιγενε σε αμερικανικι σχολη απατιτα και λιγο μπαρουτι παραπανο αλλα δεν ακουει.yelling..my man.

βρε παιδια τα wolf doublex που ειναι χειμερινο φυσιγγι ο κατασκευαστης βαζει SIPE N. Οι πιο πολυ που γραφετε - αλλα - και τα φυσιγγια εμποριου σε αυτη τη γομωση προτιμουν tecna ή ΜΒ36 . Τι πιστευεται για την επιλογη του παραγωγου (ομολογουμενος ειναι καλο φυσιγγι κ γρηγορο). Γιατι δεν πηγε στη πεπατημενη? Εχει οντως καποιο πλεονεκτημα η SIPE N σε αυτη τη ριξια εν σχεση με τις tecna ή ΜΒ36?

Σκεψου ο ανθροπος εχει ματιση στο φεγκαρι εδω και χρονια και αφτος ασχολιτε ακομα με μπενελι και κεντρικες σιντιξης εγω του λεω αστα αυτα πιγενε σε αμερικανικι σχολη απατιτα και λιγο μπαρουτι παραπανο αλλα δεν ακουει.yelling..my man.
Τσουυυυυυυ ρε Λακη.ass.ενα φυσιγγι που σεβεται τον εαυτο του και για τη χρηση που του κανω εγω θελει και τις σαντηγες και τα κερασακια και τα σιροπια του.....αν με καταλαβαινεις φιλος αλλιωσ´.ass.

Η αληθεια ειναι που βαζω λιγο μπαρουτι...μην ανυσηχεις φιλος απο φετος θα βαζω λιγο παραπανω .......την απο πανω.yelling.

βρε παιδια τα wolf doublex που ειναι χειμερινο φυσιγγι ο κατασκευαστης βαζει SIPE N. Οι πιο πολυ που γραφετε - αλλα - και τα φυσιγγια εμποριου σε αυτη τη γομωση προτιμουν tecna ή ΜΒ36 . Τι πιστευεται για την επιλογη του παραγωγου (ομολογουμενος ειναι καλο φυσιγγι κ γρηγορο). Γιατι δεν πηγε στη πεπατημενη? Εχει οντως καποιο πλεονεκτημα η SIPE N σε αυτη τη ριξια εν σχεση με τις tecna ή ΜΒ36?
Και η RM γεμίζει με SIPE (και)στα 36γρ σε κασετίνα..Και το προορίζει για υδρόβια..
Πολυ σπάνιο αυτο για φυσιγγι εμποριου...off topic..off topic..off topic.
Μπορεί κάπου να υπερέχει αυτη η πυρίτιδα αν κ είναι γνωστή η φήμη της στην υγρασία κλπ

Οι S4n και SipeN είναι οι σταθερότερες πυρίτιδες όλων των εποχών στις τυχόν διακιμάνσεις τους ανά παρτίδες παραγωγής και έτσι κάποιοι τις πρωτιμούν! Κεντρική σύντηξη Τάσαρε κάμει ο Βενετάτος που είναι αρχιμάστορας και ας μη το λέει και ας μη μολογάει μυστικά και να θυμάσαι ότι τσου ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ τσου κάμει με κεντρικές, με προσάναμα και με ιδιοβυσματώσεις!!! ;)

Οι S4n και SipeN είναι οι σταθερότερες πυρίτιδες όλων των εποχών στις τυχόν διακιμάνσεις τους ανά παρτίδες παραγωγής και έτσι κάποιοι τις πρωτιμούν! Κεντρική σύντηξη Τάσαρε κάμει ο Βενετάτος που είναι αρχιμάστορας και ας μη το λέει και ας μη μολογάει μυστικά και να θυμάσαι ότι τσου ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ τσου κάμει με κεντρικές, με προσάναμα και με ιδιοβυσματώσεις!!! ;)

Τότε Νίκο γιατί δε γεμίζουν οι περισσότερες εταιρίες αυτού του ιδίους τα φυσίγγια με SIPE κα προτιμούν τις άλλες 2?

Τότε Νίκο γιατί δε γεμίζουν οι περισσότερες εταιρίες αυτού του ιδίους τα φυσίγγια με SIPE κα προτιμούν τις άλλες 2?

Γιατί Αποστόλη η SipeN είναι η πιο δύσχρηστη πυρίτιδα που υπάρχει στην δική μας αγορά για τα ογκομετρικά των εργοστασιακών μηχανών γόμωσης και μια πατέντα που κάνουν κάποιοι στην Ιταλία για να γεμίσουν τη SipeN είναι να ρίχνουν μικροποσότητες πούδρας talk μέσα στα ογκομετρικά ώστε να μπορεί να δοσομετρείται σωστά!!!

Status
Not open for further replies.
Back