Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
AKRI
Εγω θα συμφωνησω με τον αρι οτι ειπαρχουν κανεσ που μπορουν να διαχειριστουν ενα κακω φυσηγγι και κανεσ που δεν μπορουν.για αυτο σε αυτεσ επεμβαίνει η ιδιογομωση για τα μεγιστο δυνατο.
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!

H sipe ηταν σφαγειο!!!Η αγαπημενη μου για αρκετα χρονια.Μονο που η γεμησια μου ειναι καθαρα χειμωνιατικη και μεχρι που να κρυωσει λιγο ο καιρος ειναι "σκληρη".Με την τεκνα βγηκε λιγο πιο "μαλακη".Την ξεκινησα για να κανω δοκιμες και με ατσαλινα προκειμενου να κρατησω σε χαμηλοτερα ορια τις πιεσεις μεχρι να αποκτησω καποια οικιοτητα και με το καινουριο υλικο οποτε δοκιμασα και αλλα...

Στα ατσαλινα ποσο δουλεψες τη tekna και με τη συγκετροτηρα;

Σαραντο Για μενα οχι φυσικα για ιδιογομωση λεμε. ακομα και η πολυ παρεξηγημενεσ οτι δεν κανουν για υγρασια. aquila /a1.δίνουν ρεστα.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: evo
Επειδή αυτό που γράφετε συνέχεια μου κάνει εντύπωση, για πείτε μου μια γεμισια με aquila που να μην είναι για πέταμα στην παγωμένη υγρασία; Με 9αρια στα 32γρ θέλω.

Απλή χάραξη Cortini + ρέλιασμα με το I2S
Aquila x32 - 12/70@68.50-CX2000[*] - 1.65x32gr/N.9 - Aquila 22 - * - 57.00mm
[*] το CX2000 μπορεί να γίνει και 688 ή 616 Gold/Silver όταν πάμε υπό το μηδέν
Aquila x32 - 12/70@68.50-686[*] - 1.70x33gr/N.9 - Ζ2Μ-21 - * - 57.00mm
[*] το 686 μπορεί να γίνει και CX2000 ή 688 όταν πάμε υπό το μηδέν

Πολυσταδιακό: http://www.idiogomosi.com/pages/posts/tsichla---aquila---31-grn-9.5-859.php
Πεντασταδιακό: http://www.idiogomosi.com/pages/posts/aquila---31-grn-8-1023.php
Πεντασταδιακό: http://www.idiogomosi.com/pages/posts/aquila---31-grn-9.5-1022.php
Αλεβρωμένο: http://www.idiogomosi.com/pages/posts/aquila---30.5-grn-8-1280.php

Και σας δουλεύουν αυτά τα φυσίγγια στην τσίχλα με μούχλα, σαπίλα, βροχή και λίγο ψύχρα; Παιδιά sorry αλλά δεν ...:)

Δηλαδη τωρα θες να μου πεις οτι ολα τα πουλια που πεφτουν γεματα αιμα ειναι απλα γιατι ειναι ζωντανοι οργανισμοι γεματοι αρτηριες? Δεν εχεις δει πουλια με 3-4 σκαγια επανω τους πλημμυρισμενα στο αιμα? Πουλια πλημμυρισμενα στο αιμα που ειναι ετοιμα να πεταξουν? Η δεν εχεις δει φυσιγγια να ριχνουν τα 8 στα 10 πουλια ματωμενα κ αλλα μονο τα 2 στα 10 επαναλαμβανομενα
φιλε όταν λεγεσαι μαστορας πρεπει να εισαι κιολας . το σκηνικο που λες μια φορα το ειχα παθει με φυσιγγια εμποριου σε κυνηγι μπαλιζας σε λιμνη με πολύ κρυο , φροντισα όμως να μην το ξαναπαθω , καταλαβα τι εφταιξε και φροντισα να το διορθωσω , αλλα , το να πεσει το θήραμα και να εχει αιμα επανω του εμενα μου φαινεται ακρως λογικο , ζωντανος οργανισμος είναι , γεματος αρτηρίες και αιμα , φυσιολογικο είναι , κοψοφτερα και κυνηγητα στο κυνηγι ποτε δεν ειχα και ποτε δεν θα εχω

Σιγα μη βαλω μισο κιλο σκαγια για να πηγαινω στις τσιχλες ;). 28-30γρ μια χαρα ειμαστε, σφιγγεις και λιγο το σκαγι, σε 8αρι και ειναι σουπερ
Της κιχλες της κινιγαω πολη κερο και ροτα και skyfol με 24gr ν9,5 σκιτ του ζοχιου τοπικις βιοτεχνιας απιστευτες τουφεκιες με μιδαμινι ανακρουση δεν χριαζετε κατι παραπανο

Μια συνταγή για ένα φυσιγγακι 31 γρ σε νούμερο 9 με aquila που να γ@μεί στη μούχλα, όπως το κάνει τόσο εύκολα στον βορια.
Δεν υπάρχει φίλε ή που θα βγει τόσο δυνατό που η τσίχλα θα τρυπιεται πέρα για πέρα και θα το καταλαβαίνει αργότερα ή που θα πηγαίνει το ξεπουπουλιασμα σύννεφο. Η aquilla στην σαπίλα είναι για πέταμα. :)

Άμα δεν σου δουλεύει με τίποτα...τότε Γιώργο μόνο μια ελαφρά κόντρα δόση ενδέχεται να σε γλυτώσει ;)

Aquila x32 - 12/70@68.50-CX2000[*] - 1.70x31gr/N.9 - Aquila 22 + Χαρτάκι Cal.20 [*] - * - 57.00mm
[*] Ίσως και με V-Zero 23 εάν σου βγαίνει η ογκομετρία ή με Aquila 24

Μια συνταγή για ένα φυσιγγακι 31 γρ σε νούμερο 9 με aquila που να γ@μεί στη μούχλα, όπως το κάνει τόσο εύκολα στον βορια.
Δεν υπάρχει φίλε ή που θα βγει τόσο δυνατό που η τσίχλα θα τρυπιεται πέρα για πέρα και θα το καταλαβαίνει αργότερα ή που θα πηγαίνει το ξεπουπουλιασμα σύννεφο. Η aquilla στην σαπίλα είναι για πέταμα. :)[/ αν αρχίσεισ την ιδιογομωση εχεισ να αναθεώρησησ αρκετα

Παιδια οτι και να λεμε η aquila στην υγρασια δεν τραβαει,τελος!!ενω η mb32 παει εξισου καλα και στην υγρασια χωρις προβληματα!!εγω 9 χρονια που την δουλευω ειμαι υπερευχαριστημενος,ενω η aquila με προδωσε στην υγρασια οσες φορες την δουλεψα σε διαφορα σετ απ.;)

Last edited:
Κ εγω ειμαι της αποψης οτι ολες οι πυριτιδες κανουν για ολους τους καιρους, απλα καποιες ειναι λιγο πιο ελαστικες στην χρηση του κ καποιες αλλες μπορει για να αποδωσουν καλυτερα σε δυσκολες συνθηκες να ειναι λιγο "υπερβολικες" σε καλες...
Γιωργο περυσι εριξα καμια 30αρια κουτια σε φυσιγγι 31 γρ με Aquila στο cx2000-1,60-31 και συγκεντρωτηρα Cheditte... Το φυσιγγι κεντουσε ακομα κ μια μερα με παγο -3 και 100% υγρασια αλλα με καλο καιρο κ ζεστη ηταν αρκετα υπερβολικο... Σε ασχημο καιρο ομως ηταν τοσο καλο που θα το εριχνα ανετα σε 7αρακια το σουρουπο σε παπια... Δοκιμαστηκε πολλες διαφορετικες μερες, μονο τις ζεστες δεν ηταν ικανοποιητικο για τα γουστα μου...

Δεν υπάρχει φίλε ή που θα βγει τόσο δυνατό που η τσίχλα θα τρυπιεται πέρα για πέρα και θα το καταλαβαίνει αργότερα ή που θα πηγαίνει το ξεπουπουλιασμα σύννεφο. Η aquilla στην σαπίλα είναι για πέταμα. :)
Aλλαξε πυριτηδα υπαρχουν αρκετες ανωτερες στην ιδια τιμηo_O

Status
Not open for further replies.
Back