Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΞΕΚΙΝΑΩ την παραγωγη ΑΟ στα 44 γρ. Φετος τα μπουλουκια στο ποταμι αν περνανε ψυλα. ΘΑ με βρουν απο κατο τους.Προσκοπευση δυο επηκαθημενα. και δεν θα ξερουν τη τα βρηκε. ΑΝ περναν μεχρι 40 μ. jk6 στα 35 νο5και6 και μβ32 νο6 στα 34 θα εχουν την ευκερια τους.Ολλα αυτα θα παρακολουθ. στενα απο Μ92ς στα 42νο3 και 4.και ο θεος βοηθος..sarcastic.
Σαν πολυ γλυκαθηκες εσυ φαλακρο αγορι με την ΑΟ....για κανε λιγο κρατει μαστορα υπαρχουν και καλυτερες.vert funny..crying smile.

Βενετάτο, άμα κεράσεις σοκολατίτσα θα σου αποκαλύψω ένα μυστικό για το Πέμπτο Στάδιο ;)

20160704_195030_zpstqadyglf.jpg

Μόλις εγύρισα ντα προ λίγου και έχασα το λογαριασμό με τσι βόντκες...αλλά το μυστικό τελικά το αποκάλυψα και έχει σκέση με το Cal.20 !!! .yelling..my man..sarcastic.

Μόλις εγύρισα ντα προ λίγου και έχασα το λογαριασμό με τσι βόντκες...αλλά το μυστικό τελικά το αποκάλυψα και έχει σκέση με το Cal.20 !!! .yelling..my man..sarcastic.
Το να αποκαλ. μυστηκα 5 τα ξημεροματα μετα απο βοτκες ειναι τουλ. επηκινδηνα. Εκτος και αν εισαι ηΠΗΘΕΙΑ που εδηνε τους χρησμους.Νηκολα ετημασου να μου φερεις την Ενο και να παρεις πησο εκεινο το ρεταλι..sarcastic..sarcastic.ΣΤΗΝ ηλικισου 5 το προι .sex hard..hunter.

Το να αποκαλ. μυστηκα 5 τα ξημεροματα μετα απο βοτκες ειναι τουλ. επηκινδηνα. Εκτος και αν εισαι ηΠΗΘΕΙΑ που εδηνε τους χρησμους.Νηκολα ετημασου να μου φερεις την Ενο και να παρεις πησο εκεινο το ρεταλι..sarcastic..sarcastic.ΣΤΗΝ ηλικισου 5 το προι .sex hard..hunter.

Γενικα φιλοι συντοπιτες μου εκει στην Κερκυρα εχετε ξεφυγει εντελως. Μια οι ζεστες που σφιγγουν μια το πληθος των καλλιγραμμων κοριτσιων στο νησι αυτη την εποχη, μια η αμαρτωλη νυχτα με τα πηγαδια απο ποτα... Αντε να δροσισει λιγο να περασετε στις πρακτικες δοκιμες γιατι υπο τις τωρινες καταστασεις σας βλεπω να φτειαχνεται πολυ παλαβα και αλλοκοτα σεταπ.....sarcastic.

Γενικα φιλοι συντοπιτες μου εκει στην Κερκυρα εχετε ξεφυγει εντελως. Μια οι ζεστες που σφιγγουν μια το πληθος των καλλιγραμμων κοριτσιων στο νησι αυτη την εποχη, μια η αμαρτωλη νυχτα με τα πηγαδια απο ποτα... Αντε να δροσισει λιγο να περασετε στις πρακτικες δοκιμες γιατι υπο τις τωρινες καταστασεις σας βλεπω να φτειαχνεται πολυ παλαβα και αλλοκοτα σεταπ.....sarcastic.
Μα τα πατενταρισμενα σετ απ φτιχνονται σηνηθως μετα απο εξοδο στα ΚΛΑΜΠ .Πος βγηκε η πατεντα μετο κορδωνι??ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΔΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ..sarcastic..my man.

Για πεστε για της 8 πτυχες,αλλαζουμε τιποτα στη δοση σε σχεση με της 6.xm.
Eγω ειδα οτι το 8αστρεο μου δινει τη δυνατοτητα να ανεβασω λιγο ακομα πυριτιδα χωρις να χαλασει η κατανομη κ μαλακωνοντας λιγο την αισθηση του φυσιγγιου... Ειδα ωραιοτερη περιφερεια στα σκαγια... Ξεκινα με μια ιδια συνταγη με δυο κλεισιματα για δοκιμη κ θα δεις κ μονος σου... Προσωπικα το 90 % των φυσιγγιων μου πλεον με 8αστερο τα κλεινω...

Μα τα πατενταρισμενα σετ απ φτιχνονται σηνηθως μετα απο εξοδο στα ΚΛΑΜΠ .Πος βγηκε η πατεντα μετο κορδωνι??ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΔΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ..sarcastic..my man.
Αυτα τα κορδονια εχουν καψει καρδιες και πολυ κοσμο.....vert funny.

Στα περασματιαρικα τρυγονια με αυτο θα παιξω κ φετος σε 7-8 μιξη που ναι μεν ειναι ψιλοπολλα τα 34 γρ αλλα ο τροπος που σκοτωνει ειτε το πουλι ειναι στα 30 είτε στα 50 μετρα ειναι μοναδικος...
Εδω στα 35 μετρα με 3 αστρα... :)
mb32-cx2000-1,73-34-z21-57,7 n7-8 35m demi

Αυτη η τουφεκια με εκανε να αγαπησω την ΜΒ32 απο αρχη μεχρη τελος και απο τριγονη μεχρη σαρσελι.Θελω να τονισω και να ευχαριστησω ολλα τα παιδια για την ανταλαγη αποψεων, και ποσο καλ. γινομαστε οταν υπαρχει συνεργασια. Ειμαι χαρουμενος που σας εχω γνωρηση ολλους εστο και ιντερνετικα. .shake.

Status
Not open for further replies.
Back